- 4 Mart 2012
- 15.970
- 37.167
- 798
Ne alaka muhafazakar. .Kadınla ne ilgisi var.Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor.
Muhafazakar ise kendine muhafazakar
Kadının Ellerine sağlık. .
Ne iyi yapmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka muhafazakar. .Kadınla ne ilgisi var.Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor.
İyi tatillerSon bi ps tatile çıkmadan önce: Konuyu manidar buldum ve kibledim
Artı dövüş sanatları bilen birisi öyle çıkıp istediği gibi birini dövemez onu da söyleyeyim, tutmaz bu, Mune orağıyla gelir sayfalar sonra hepinizi alır hanımlar![]()
Evini değil de eşim dediğin güya muhafazakar aslında hem örümcek kafalı hem de tacizci olan insansı yaratığı değiştir. Benim karşıma çıkıp laf etse ağzını burnunu kırmakla kalmaz ona öyle davranma hakkı verdiğini sandığı ama aslında bütün hayvanlarda bulunan üreme organını keser ağzından sokar burnundan çıkarırdım.Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.
Esiniz bakışıyla korkutmuş o kadını kadın da korkuyla tepik atmış bu...Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.
Eşiniz hak etmiş dicem ama şiddeti onaylamadigim için diyemiyorum. Biz de büyük bir sitede oturuyoruz . Bisiklet park yeri var ama üstü kapalı olmadığı için insanlar içeri alıyor çünkü binmeyen bilmez ama bisiklet sürücülerin çoğu öyle 250 TL ye almıyor o bisikletleri . İkinci elleri falan 5000 den başlıyor istenilen özelliğe kalitesine göre değişiyor o yüzden yağmur altında bırakmak akıl karı değil.Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.
Bir oh da ben çektim..Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.