Eşimin saçma erkeklik gururu :(((

Valla şiddete karşıyım ama hep mi kadınlar şiddet görecek oh olsun eşinizin aklı başına gelmiştir umarım bir daha evinin içine girmeyen apartman koridorunda duran bisikletten ve insanların giyim ve tavrından yargılayıp saçmalamaz umarım.

Sizin komşu bu mu kız yoksa 😆😆😆eeee bir Wonder Woman kolay yetişmiyor sen misin kadının bisikletine laf eden 😂😂😂

2289004
EF91FCA5-E0C7-490E-A3B3-20610B91EFCF.webp
EF91FCA5-E0C7-490E-A3B3-20610B91EFCF.webp

Böyle bir durumda kocam kadına mı asılmış, aldatılıyor muyum , kadının kocamda gözü mü var gibisinden konuyu bağlamanız lazımdı:KK55:

İnandırıcı değil o bakımdan.

Şiddete karşıyım ama böyle kendini bilmez, karşımdaki kadın nasılsa sustururum diye düşünen adamlara kafa göz dalmak mübahtır, kadın şort giyiyorsa bu kadını ilgilendirir adam siteye taşınmış yüzlerce insandan biri, sitenin sahibi değil hakimi değil, komşuluğunu bilip susup oturmasını bilecek, kim ne giyiyor onu ilgilendirmez, hem ne demek birinin kapısına gidip bağırmak? Tabii karşısındaki kadın diye bu rahatlığı, erkek bir komşusunun kapısına dayanacak cesareti yoktur, bir kadından sopa yiyince feleği şaşmış iyi olmuş, yabancı komşudan karate, bizden haydar müstehaktır böylelerine.

IMG_0068.webp

Siyah kuşak karateci olarak söylüyorum ki ; kac tane siyah kuşağım olursa olsun benden 9 kat güçlü bir adamı dövemem.

Belki saldırgan olursa kendimi korurum ama o koruma şekli de kafa göz dağıtma olamaz.

Tek hamlede adamı iş göremez duruma getiririm. Ama kafa göz sısiremem.

Yalnız siz iyi sisirmişsiniz 🤣

Son bi ps tatile çıkmadan önce: Konuyu manidar buldum ve kibledim

Artı dövüş sanatları bilen birisi öyle çıkıp istediği gibi birini dövemez onu da söyleyeyim, tutmaz bu, Mune orağıyla gelir sayfalar sonra hepinizi alır hanımlar :KK14:
İyi tatiller Velvette Velvette

Anlamadığım adam kadınının kareteci olduğunu öğrenene kadar kadın bunu belli etmezken öğrendikten sonra kadın atağa geçmiş. İlginç🤔

Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.
Evini değil de eşim dediğin güya muhafazakar aslında hem örümcek kafalı hem de tacizci olan insansı yaratığı değiştir. Benim karşıma çıkıp laf etse ağzını burnunu kırmakla kalmaz ona öyle davranma hakkı verdiğini sandığı ama aslında bütün hayvanlarda bulunan üreme organını keser ağzından sokar burnundan çıkarırdım.

kadının şortu eşinizi ilgilendirir mi? bu konu göründüğü gibi değil bence

Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla sürekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna çok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yüzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, türkçesi çok iyi olmadığı için de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım için şahsen onunla da bu konuyu hiç konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını söyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu öğrendim. Bunu eşime söylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gündeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti döndüğünde çok kötü durumdaydı. Yüzü gözü şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı öğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye çıkışmaya başlıyor. Aralarında sözlü münakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hiçbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini söyledi. Bunu duyunca içimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, söylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yüzünden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca çok uzun bir iş.
Esiniz bakışıyla korkutmuş o kadını kadın da korkuyla tepik atmış bu...

Yalnız hakkınızı teslim etmeliyim, hayalgücünüz gelişmiş. Dünkü konudan sonra bu daha iyi geldi. Ha gayret olacak bu trollük işi. Böyle konularla gelin işte aferin. Bir dahaki sefere olaya biraz gizem de katın. Ne bileyim şortlu abla mesela ajan olabilir, özel görev için Anyalyada bulunabilir. Niye Antalya demeyin olur oraya çıkar tayini ne var.

Eşiniz hak etmiş dicem ama şiddeti onaylamadigim için diyemiyorum. Biz de büyük bir sitede oturuyoruz . Bisiklet park yeri var ama üstü kapalı olmadığı için insanlar içeri alıyor çünkü binmeyen bilmez ama bisiklet sürücülerin çoğu öyle 250 TL ye almıyor o bisikletleri . İkinci elleri falan 5000 den başlıyor istenilen özelliğe kalitesine göre değişiyor o yüzden yağmur altında bırakmak akıl karı değil.
İnsanların giyimine kuşamına karışması da cabası olmuş .

Bir oh da ben çektim..

Back
X