eşimin saçma sapan ikiyuzluluğu..

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum.. Eşim bu aralar beni sinir ediyor ... Yalnızken herşey çok güzel çok anlayışlı çok az kavga ederiz .. Ne dersem yapar çok anlayışlı davranır .. Ama başkalarının yanında bambaşka biri oluyor .. Yani ben eve gelen biri olsam bizim evliliğimize dışardan baksam erkek kızı sevmiyor derim .. Mesela az önce telefonuna bakıyordum elimden aldı cebine koydu arkadaşının yanında ... Sen benim telefonumu alamazsın falan diyo .. Dun akşam da yarım saatin var çayı getirmek için diyo .. Bu halleri beni sinir ediyo ... Ama butun aptallık bende .. 20 yasında evlenirsen olacağı bu ...

Kılıbık demesinler diye yapıyor, sizde başkalarının yanında başbaşaymış gibi rahat davranma, normalde yapamadığımı başkaları varken yapıyor.

Telefonuna neden bakıyosun adam kurcaladığını düşündü belli ki
Erkekler şu varmış aman bişey demeyim diye düşünmez sevgisinide sinirinide belli eder herhangi biyerde
Abartılacak bişey görmedim
Çay mevzusu hoş değil belki ama söyle eşine başkalarının yanında bu tarz konuşma diye.

20 yasında evlenirsen olacağı bu ...

dostlar alışverişte görsün mantığı galiba.

başkalarının yanında iyi davranırsa mazallah erkekliğine zeval gelir.

kaldı ki çayı getirmek için yarım saatin var diyen adam kalkıp çay getiriyosanız hala daha çok konu açarsınız burda.

Telefon mevzusu neyse de çay için yarım saatin var demesi ağır ergenlik.
Az ye de bi hizmetçi tut de o an

Tıpkı Benim eşim , oda evde mükemmel Bi eş evimin işine vs yardım eder kıyamaz bana hiç ama onunda dediğiniz gibi çıkışları vardı ama o daha çok söylediklerimi alaya alır gibi konuşurdu( öyle ne söylediğini bilmez Bi insanda değilim çevremdeki herkes fikir ve zevklerime çok önem verir) özellikle annesinin yanında hatta kv de eşim benimle onun yanında dalga geçer gibi konuştuğunda gülerdi aldım karşıma ayrı ayrı konuştum kv ye sen gülünce oğlun iyi bişey yaptığını sanıyor benim zoruma gidiyor dalga geçecek Bi ben mi kaldım dedim eşime de anlattım daha dikkat ediyor önce annesinin yanında rencide olmasın diye cevap vermezdim şimdi dalgınlığına gelir hoşuma gitmeyen bişey yaparsa cevabımı veriyorum ama konuşmadan düzelmez hatasını anlaması Lazım. Eşininde içinde Bi kötülük olduğunu sanmam ama erkekler böyle ortamlarda bazen EGO'larına yenik düşüyor sanırım

kesinlikle dışarıya göstermelik. yalnızken yapmaması iyi ama bu şekilde de sinir bozucu. eşinizin yaşı kaç?

Boz sende. Evdeyken ağzımın içine bakıyorsun dışarıdayken ne bu kabadayı haller de. Milletin yanında de ama. Bakalım ne yapacak?

bir cok erkek var boyle malesef.disarda kirar doker herseyi evde canim balim..buyuk ihtimal cevresi boyle seyleri dalga konusu yapan insanlar olabilir.iste sen kilibikmisin ne bicin davraniyorsun derler v.s..kendini onlarin yaninda ispat etmeye calisiyordur..arkadaslari bekarsa etkisi daha fazladir bu durumun.esinizle konusun sakince baskalarinin yaninda kirdiktan sonra gonlunuzu almanin bir onemi olmadigini soyleyin..telefon olayindada hic hoslanmam boyle seylerden.benim telefonum on kere mesaj gelse esim kalkip bakmaz kim atiyor diye.bana soyler kimmis der cok merak ederse..benim arkadasimin yaninda benim telimi karistirsa ben cok sinirlenirdim..esinizin yaptigina kizdigimi soyleyemem bu durumda..

Bir daha böyle yaparsa, o başkalarının yanında çok pis bozacağını söyle. Riske etmez diyorum, ederse de hakkaten boz.

Sen 20 o kaç yaşında?

Başbaşayken uyarın. "Bak arkadaşlarının yanında seni rencide etmemek için bir şey söylemiyorum, ama buna benzer hareketleri tekrarlaman kalbimi çok kırıyor. Lütfen bir daha yapma" diye söyleyin. Ola ki tekrarladı kahkaha atarak "Hayatım evde böyle değilsin arkadaşlarının yanında neyi ispatlamaya çalışıyorsun?" falan diye laf sokun, ne yapalım?

Benim eşim de denemişti bir kere bu tarzı.Baktı bende işe yaramıyor vazgecti.Alıverdim o güzel aklını şimdi çok şükür iyi

Esim 15 gunluk misafiri bana tebelles edecek bir de yanlarinda boyle artistlikler yapacak ha? Cigerini soker haslar haslar kedilere yediririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…