Ne oldu?Bismillahirahmanirrahim
Neyi anlamadınız tam olarakBen adamı da sizi de anlmadım sanırım.
Eşiniz ruh hastası haberiniz olsunNe oldu?
Neyi anlamadınız tam olarak
Hayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?Günde 40 kere falan mı arıyorsunuz ki?
Anlamadım bu tavrı..
Bizim evde telefon çekmiyo herkesle wp üzerinden görüşüyoruzYani arayınca noluyormuş ki? Sık mı arıyorsunuz? İşte olduğunu bildiğiniz halde önemsiz şeyler için mi arıyorsunuz? Bu nedenleyse anlayacağım da... Bir de whatsapp tan niye arıyorsunuz? Normal cepten arayın.
Hayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?
Çok saçma her aramanızin öyle denk gelmesiHayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?
Şimdi eşim oto tamircisi ve iş saatleri belli olmaz ben de aradım kaçta çıkarsın diye brni direk wp tan engelledi. Eve geldi suratı beş karış sinirli sinirli sen aradığında telefon müşterinin elindeydi neden arıyosun zmansız dedi ki wp profil fotoğrafımı gizledim sırf kıskançlığını bildiğim içinSorunu anlamadım ki. Hiç bir şey anlamadım sanırım.
Evet bence de saçma ama gel de bunu eşime anlat. Sinirlendirdi beni akşam akşamÇok saçma her aramanızin öyle denk gelmesi
Anlamazlar islerine geleni anlarlar sadece. Siz yinede durumu konuşun yani. Aha da acil bise oldu o zaman nolacak yani.Evet bence de saçma ama gel de bunu eşime anlat. Sinirlendirdi beni akşam akşam
Bizim evde telefon çekmiyo herkesle wp üzerinden görüşüyoruz
Eşinizin iş telefonu ve sizinle iletişim kurduğu telefonu ayrı olsun o zaman.Hayır hiç aramam sebebi ben onu her aradığımda eşimin telefonunun sanayideki adamların elinde olması( oto tamiricisi ve parça fotoğraflarına bakıyolar mesela) ve benim hep böyle zamanlarda arıyo olmammış sebeb. Çok saçma değil mi?
Eşim kıskanç biri ben de kıskançlığını bildiğim için fotoğrafımı gizledim öyle aradım. Sebebi ise sanayide çalışıyor ve fotoğrafımı müşterileri görmesimFotoğrafınızı gizlemek?
Mantığını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?