Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Aramayın mesaj atın o zaman madem huyunu biliyorsunuz.

Telefon niye müşterinin elinde oluyor ki? O kadar servise gittim hiç bir usta telefonunu vermedi elime. Mantıklı değil.

Ayrıca sizi görünce noluyormuş? Aşık mı oluyor müşteriler? Öyleyse eğer sokağa çıkmıyor musunuz hiç erkek sinekler görmesin diye?

Acil bişi olsa ararım direk o konuda da bişi diceğini sanmıyorum
Hayir mesgule filan atiyoya ondan dedim. Acil durum oldi aradınız meşgule atti
Davranışı yanlış karşınıza alın konuşun güzelce

Eşim kıskanç biri ben de kıskançlığını bildiğim için fotoğrafımı gizledim öyle aradım. Sebebi ise sanayide çalışıyor ve fotoğrafımı müşterileri görmesim
Beraber olduğunuz fotoğrafı koyun,ne olacak?
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin,sizi sindirmesine izin vermeyin

Üç beş günde bir bile değil ayda bir diyeyim size iş telefonu da var ama patronun iş telefonu var eşime çok gerekli olmuyo ama yine de kıskançkığından ödün vermez

Üç beş gğnde bir bile değil ayda bir diyeyim size iş telefonu da var ama patronun iş telefonu var eşime çok gerekli olmuyo ama yine de kıskançkığından ödğn vermez
E kardeşim afedersin de sen bildiğin ham odunla evlenmişsin. Yani alıştırmaktan kendini anlatmaktan başka çaren yok.

Ne bileyim aranıldığı icin kiskanildıgıni düsüneni gördümde, kiskananı ilk kez duyuyorum. Markette, pazarda hic karsi cins gormüyormu sizi. Burnuma cok hos kokular gelmedi ne yalan soyliyeyim.

Benim esimde yeni evliyken aksam ısıkları yakar yakmaz perdeleri kapatmiyorum diye söylenirdi. Coluk, cocuk normal ev halimizdeyiz yani absurt bir durum da yok. Bir iki derken sonunda patlamıştım, "milletin karısı, sevdigi yok hepsi pür dikkat bizim camları gözlüyorlar kadın görelim diye, bi sende varya " dedim. o oldu, yatak odaları dısında perde kapatmam ruhum daralıyor.

Canım yanlış anlama ama eşinin telefonunun her aramanda başkasında olması...

Ne bileyim, hadi aradın açmadı, kapattı engellemesi çok çok saçma.

Sürekli eşim böyle paranoyakça tavırlar sergilese, özellikle engellese ben telefonun müşteri de olduğundan değil, eşimin bir haltlar yediğinden şüphelenirdim.

Evet, o da var di mi? Hayır ne münasebet yani? Bi kere konu sahibi fotoğrafını kaldırarak aramak suretiyle saçma sapan dediği kıskançlığı kabullenmiş, eşi de engellemiş çok mu? Ne ilginç.
Öyle valla ilginç

Eşinize ne desem bilemedim . Bu kıskançlık değil paranoyaklık . Ama telefonunun devamlı elden ele gezmesi de en az eşinizin kendisi kadar tuhaf . Ne alaka yani madem o kadar kıskanç vermesin millete telefonunu sizde rahat rahat arayın . Kendisi bi haltlar yiyor olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…