Acil bişi olsa ararım direk o konuda da bişi diceğini sanmıyorumAnlamazlar islerine geleni anlarlar sadece. Siz yinede durumu konuşun yani. Aha da acil bise oldu o zaman nolacak yani.
Aramayın mesaj atın o zaman madem huyunu biliyorsunuz.Şimdi eşim oto tamircisi ve iş saatleri belli olmaz ben de aradım kaçta çıkarsın diye brni direk wp tan engelledi. Eve geldi suratı beş karış sinirli sinirli sen aradığında telefon müşterinin elindeydi neden arıyosun zmansız dedi ki wp profil fotoğrafımı gizledim sırf kıskançlığını bildiğim için
Hayir mesgule filan atiyoya ondan dedim. Acil durum oldi aradınız meşgule attiAcil bişi olsa ararım direk o konuda da bişi diceğini sanmıyorum
Beraber olduğunuz fotoğrafı koyun,ne olacak?Eşim kıskanç biri ben de kıskançlığını bildiğim için fotoğrafımı gizledim öyle aradım. Sebebi ise sanayide çalışıyor ve fotoğrafımı müşterileri görmesim
Üç beş günde bir bile değil ayda bir diyeyim size iş telefonu da var ama patronun iş telefonu var eşime çok gerekli olmuyo ama yine de kıskançkığından ödün vermezEşinizin iş telefonu ve sizinle iletişim kurduğu telefonu ayrı olsun o zaman.
Yani her aramada denk geliyorsa onun için de hoş değil dikkati dağılıyordur. O zaman çözüm bulacaksınız ya o boş olduğunda belirlediğiniz bir saatte arayacak bugün geç gelirim vs diyecek siz de acil birşey olduğunda arayacaksınız; ya da iş telefonu ayarlayacaksınız.
Ha üç beş günde bir denk geliyorsa bu konuşma işi çekilmeyecek şey de değil. Abartmasın yani eşiniz de...
Müşteri sanırım pek sevmediği biri bide galibaYanında kim vardı da arayınca rahatsız olmuş ki?
Beyefendi bide ergen gibi engelliyoÇok saçma kıskançlık hikayeleri duydum ama bu kadar saçmasını ve kabullenilmişini ilk defa duyuyorum.
Müşteri sanırım pek sevmediği biri bide galiba
E kardeşim afedersin de sen bildiğin ham odunla evlenmişsin. Yani alıştırmaktan kendini anlatmaktan başka çaren yok.Üç beş gğnde bir bile değil ayda bir diyeyim size iş telefonu da var ama patronun iş telefonu var eşime çok gerekli olmuyo ama yine de kıskançkığından ödğn vermez
Beyefendi bide ergen gibi engelliyo
Öyle valla ilginçEvet, o da var di mi? Hayır ne münasebet yani? Bi kere konu sahibi fotoğrafını kaldırarak aramak suretiyle saçma sapan dediği kıskançlığı kabullenmiş, eşi de engellemiş çok mu? Ne ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?