Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Eğer çok sık arıyorsanız rahatsızlık duymuş olabilir ama kıskançlık neresinde onu tam anlamadım

şimdi başlıkta kıskançlık diyor kıskançlığı yapan kim
tribi yapan taraf kim

Benim eşimde kuaför oldugunden elinde müşteri varken açamıyor ben ilk msj atıyorum normalden müsait misin diye oda müşteri si yok sa bana dönüyor varsa da aramiyor bende anlıyorum sende öyle yap bağrı en iyi si

Benim eşimde kıskanç oda asla profil fotoğrafına duruma bile asla paylaşmaz oglunu kendini koyar 350 kişi gördüğü için istemiyor belki oda birden çalınca başka birisinin elindeyken görmesini istemeye bilir

Bilmiyorum herkes bir haltlar karışturıyodur demiş kafam allak bullak oldu

Saçma sapan hareketkleke bak sanki bana lise cocugu.
Kıskançlıktan ziyade sanki o sizi aldatıyormuş gibi bi sahne geldi gözümün önüne.
Eşisin tabiki hem arayacak hem GİZLEMEDEN arayacaksiniz. Allah aşkına taviz vermeyin söyle insanlara ..

eşiniz kıskandığı için değil o sırada her ne çeviriyosa sizin aramanızdan rahatsız olduğu için aramanızı istemiyo hanımefendi. Gerçekten bunu kıskançlıkla nasıl ilişkilendirebiliyosunuz aklım almıyo. Ayrıca eşinizin telefonunun müşterinin patronun onun bunun elinde ne işi var? Hiç mantıklı geliyo mu allahaşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…