Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Fotoğrafınızı gizlemek?
Mantığını anlayamadım
Kainat güzeli misiniz? Her gören aşık mı oluyor? Nedir yani mantığı?
Başkasının elindeyken çaldığında fotoğrafı görününce o an gören kişi auuuuuu kadına bak kadınaaa falan diyecek diye eşi kızıyormuş aramasına.
Senin benim anlayabileceğimiz bir şey değil yani ulta bir seviyeye gelinmiş kıskançlıkta

Kapattı engelledi ne demek ya?? Bu hayırdır? Ex manitos olayları mı varda bekar mı sanılıyordu yoksa da ?

Benim aklıma gelen sadece şu oldu.
Biraz acımasız olacak ama eşiniz bir haltlar karıştırıyor olabilir mi ?
Normal bir insan kalkıp eşini engellemez ve üstüne üstlük önemli bir şey vardır belki diye o telefonu ne olursa olsun açar..
Ama eşiniz maşallah utanmasa hattını değiştirip size vermeyecek kıvamda..
Kim kimi kıskanır arıyor diye..Düpe düz saçmalık..
Ben olsam bu durumun üzerine düşerim..

Telefonun musteride olduguna emin misiniz? Insan hic karisi ariyor diye engeller mi? Bana cok manyakca bir hareket gibi geldi. Kiskancligindan degil de aramanizdan rahatsiz olmus gibi geldi. Artik telefon kimin elindeyse. Esim beni kendisini aradigim icin engellese yaptigina bin pisman ederdim sahsen.

Ya çok saçma değil mi?
Hani Barbara Palvin'e hayır diyecek erkek tanımıyorum ben
Hanımefendi de o kadar güzel mi acaba?
Küçümsemek için söylemiyorum,hani herkesin offf be kadına bak dediği türden biri mi?
Kocasının ne yersiz kıskançlığı var öyle
Keşke kadınlarımız kendilerini bu kadar hakimiyete teslim etmeseler
Aramadan önce fotoğraf değiştirmek ne demek yani,şaşırdım kaldım

Adam ne desin ? Bayan müşterilere kur yaparken telefonun geliyor sen "askiim napıyorsun?" dediğin an tüm ambians yok oluyor mu desin?

Eşi, sevgilisi kıskanç olmayan çok nadir insan var zaten. Söylediğinizi yapan ilk kez duydum. Fotoğrafınızı görünmesini istemiyor, sizi engelliyor üstüne de. Farz edin ki o an ihtiyacınız vardı ne olacak? Eve hırsız girmişti atıyorum. Düşünebiliyor musunuz çaresizliğinizi? Eşiniz kıskançlıktan öte düşüncesiz hatta umursamaz biri. Büyük ihtimalle o an başka bir kadının elinde telefon. Zira iş için bakan birinden bu denli kıskançlık normal değil. Dışarıda da sizi görüyorlar. Bu kadar sinir yaptığına göre altında başka sebep var. Ona yoğunlaşmalısınız.

Benim aklıma şu geldi; oraya gelen hoşuna giden kadınlara telefonu verip oyalıyor. Flört ediyor. Denk gelene bekarım vs. deyip ilişki yürütüyor. Siz arayınca da işine gelmiyor. İnsan en kötü wpden normal arama yapar ya da mesaj atar. Engellemek panik hali gibi duruyor.

Eşinin kıskançlığını belirten başlık açıp kendi kıskançlığından bahsetmişsin.
Kuran çarpsın buraları okurken beynim 404 not found oluyor.
Ne saçma sebepler oysaki..

Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.

Yani insan istedigi zaman eşinide arayamicaksa ve aradigi icinde laf yiyorsa, çok enteresan.

Yani bu KK'da dahaaa, başka neler gorebilirm hayretle bekliyorum..

Arama ekranında fotonuz mu görünüyor ki rehbere fotoğrafınızı eklemesin o zaman
Ayrıca isminizle kaydetsin aşkım vs diye kaydetmesin çözüm basit

Şu durumun kıskançlıkla bir alakasını göremedim. Fotoğraf yokmuş zaten, kızdığı şey sizin aramaniz. Ekranda isminiz veya herne yazıyorsa bunun görünmesini kiskanacagini sanmıyorum. En fazla meşgule atarsın ayrıca engellemek nedir?
Ben eşimi işteyken direk iş telefonundan da arıyorum müsait değilse meşgul yapar sonra döner.
Bu derece rahatsız olup engelleyip bide eve gelene kadar bunun sinirini yapmak normal değil.
Bana başka birşey gibi geldi...

Günde 10 kere arıyor olsanız anlayacagim ama arada bir ariyormussunuz.

Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Sen ben değil tabi ama carpa carpa kullandığı arabasının ucuza tadilat görmesi için (para vermemek diyelim) abuk sabuk hareketler içerisine giren Cicişler mutlaka vardır.

Kıskançlık bunun neresinde? Adam aramanızdan rahatsız net! Ayrıca engellemek nedir, müsait değilsen meşgule al geri dönersin. Ya acil bir durum olsaydı?

Sen ben değil tabi ama carpa carpa kullandığı arabasının ucuza tadilat görmesi için (para vermemek diyelim) abuk sabuk hareketler içerisine giren Cicişler mutlaka vardır.
Var mıdır öyleleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…