Başkasının elindeyken çaldığında fotoğrafı görününce o an gören kişi auuuuuu kadına bak kadınaaa falan diyecek diye eşi kızıyormuş aramasına.Fotoğrafınızı gizlemek?
Mantığını anlayamadım
Kainat güzeli misiniz? Her gören aşık mı oluyor? Nedir yani mantığı?
Iyi dediniz vallaAma eşiniz maşallah utanmasa hattını değiştirip size vermeyecek kıvamda
Ya çok saçma değil mi?Başkasının elindeyken çaldığında fotoğrafı görününce o an gören kişi auuuuuu kadına bak kadınaaa falan diyecek diye eşi kızıyormuş aramasına.
Senin benim anlayabileceğimiz bir şey değil yani ulta bir seviyeye gelinmiş kıskançlıkta
Adam ne desin ? Bayan müşterilere kur yaparken telefonun geliyor sen "askiim napıyorsun?" dediğin an tüm ambians yok oluyor mu desin?Başkasının elindeyken çaldığında fotoğrafı görününce o an gören kişi auuuuuu kadına bak kadınaaa falan diyecek diye eşi kızıyormuş aramasına.
Senin benim anlayabileceğimiz bir şey değil yani ulta bir seviyeye gelinmiş kıskançlıkta
Eşi, sevgilisi kıskanç olmayan çok nadir insan var zaten. Söylediğinizi yapan ilk kez duydum. Fotoğrafınızı görünmesini istemiyor, sizi engelliyor üstüne de. Farz edin ki o an ihtiyacınız vardı ne olacak? Eve hırsız girmişti atıyorum. Düşünebiliyor musunuz çaresizliğinizi? Eşiniz kıskançlıktan öte düşüncesiz hatta umursamaz biri. Büyük ihtimalle o an başka bir kadının elinde telefon. Zira iş için bakan birinden bu denli kıskançlık normal değil. Dışarıda da sizi görüyorlar. Bu kadar sinir yaptığına göre altında başka sebep var. Ona yoğunlaşmalısınız.
Benim aklıma şu geldi; oraya gelen hoşuna giden kadınlara telefonu verip oyalıyor. Flört ediyor. Denk gelene bekarım vs. deyip ilişki yürütüyor. Siz arayınca da işine gelmiyor. İnsan en kötü wpden normal arama yapar ya da mesaj atar. Engellemek panik hali gibi duruyor.
Sen ben değil tabi ama carpa carpa kullandığı arabasının ucuza tadilat görmesi için (para vermemek diyelim) abuk sabuk hareketler içerisine giren Cicişler mutlaka vardır.Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.
Var mıdır öyleleri yaSen ben değil tabi ama carpa carpa kullandığı arabasının ucuza tadilat görmesi için (para vermemek diyelim) abuk sabuk hareketler içerisine giren Cicişler mutlaka vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?