Bilemedim şimdi burdaki herkes öyle yazmış içimde şüphe oluştu. Sonuçta neler neler yazılıyo burdasonuçta özel güçlerin yok ya o anda yanında kim varmış telefondan parça fotoğraflarına mı bakıyormuş nerden bileceksin. yersiz bir tavır olmuş eşininki. azıcık diş göstermekten başka çare yok. altından başka şeyler çıkmaz umarım. çok aşırı kıskanç olan bireyler genelde bir haltlar yiyen ve karşısındakini kıskançlık adı altında pusturan insanlar çıkar.
Bilmiyorum ama eşimin genel hali öyle. İçime şüphe düştüPeki ya kocanızın sonda ki gülüşü? En son palu ailesinin konusunda dehşete düşmüştüm. Var bişeyler
Bilmiyorum. Dün akşam nerde olduklarını patronun eşinden öğrenebilirim aslında samimiyetimiz varBurnuma çok kötü kokular geldi engellemeler falan siz bu adama beni seviyor kıskanıyor diye düşünmeyin bence adam bariz aldatıyor bence o kadar usta gördüm nedense hiç telefonunu ne bana ne eşime babama verenin görmedim adam kandırıyor düpedüz seni çaktırmadan gözle sen bunu
Eşimin patronunun eşi var ona mesaj atabilirim aslında dün akşam kaçta çıktıklarını falan. Samimiyetimiz var saçma mı olur sormamÜzgünüm ama eşiniz ya hasta ya da bir işler çeviriyor. Neyin kıskançlığı bu? Fotoğrafınızı görüp peşinize mi düşecek insanlar?
Eşim böyle bir şey yapsa "bu millete kim bilir ne gözle bakıyor da bir fotoğraftan/isimden kıskançlık yapıyor" diye düşünürüm.
"Kişi kendinden bilir işi" demişler. Aşırı kıskanç olup rahat duran adam görmedim ben daha.
Bilemedim şimdi burdaki herkes öyle yazmış içimde şüphe oluştu. Sonuçta neler neler yazılıyo burda
Ya şöyle sürekli onlara gitmiyoruz mesajla da nasıl sorsam bilmiyorum.ben olsam kesin bir dille uyarır bu yersiz kıskançlıklarını kenara bırakmasını söylerdim. acil birşey olabilir kötü durumda olabilirim ne demek engellemek sen kendini ne sanıyorsun diyip baya bir çıkışır, tekrar böyle birşey yaşanmayacak ve asla beni engellemeyeceksin ne zaman ararsam da açacaksın der konuyu kapatırdım. sonrasında da bir süre takip ederdim hareketlerini çalışma saatlerini.
patronun eşine sormak çözüm evet ama patronun kulağına ve eşinin kulağına gelirse çok daha kötü olur. ama laf arasında ağzı aranabilir "ay 2 gün öncede ne kadar geç geldiler değil mi bir de anlamsız bir trafik varmış işten çıktıktan şu kadar saat sonra eve gelebilmiş eşim. ... bey (patronun ismi) kaç gibi geldi eve acaba o da trafiği hissetmiş mi?" gibi.
Ya şöyle sürekli onlara gitmiyoruz mesajla da nasıl sorsam bilmiyorum.
Eşimin patronunun eşi var ona mesaj atabilirim aslında dün akşam kaçta çıktıklarını falan. Samimiyetimiz var saçma mı olur sormam
Bu adam sizi aldatıyor!!Şimdi eşim oto tamircisi ve iş saatleri belli olmaz ben de aradım kaçta çıkarsın diye brni direk wp tan engelledi. Eve geldi suratı beş karış sinirli sinirli sen aradığında telefon müşterinin elindeydi neden arıyosun zmansız dedi ki wp profil fotoğrafımı gizledim sırf kıskançlığını bildiğim için
Bu adam sizi aldatıyor!!
Şimdi yazdığımı ciddiye almayacaksınız ama bi gün hatırlayacaksınız beni.
Net.
Kıskancım adı altında fotografınızı kaldırtması, iş saatlerinin belli olmaması, eşine yahu eşine zamansız arıyorsun diye çıkışması bir zampara davranışıdır.
kesinlikle katılıyorum. Benim fikrim tabi. Başına gelmiş biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum. Benimki de bizi korumak adı altında sosyal medyaya resim koymaz koydurmazdı. Sürekli çevrimiçi oluyorsun diyormuşum kendi kendine engelledi. Sonunda tepiği yedi benden. Kadınız diye aptal sanıyorlarBu adam sizi aldatıyor!!
Şimdi yazdığımı ciddiye almayacaksınız ama bi gün hatırlayacaksınız bizi.
Net.
Kıskancım adı altında fotografınızı kaldırtması, iş saatlerinin belli olmaması, eşine yahu eşine zamansız arıyorsun diye çıkışması bir zampara davranışıdır.
Bahane benceAramayın mesaj atın o zaman madem huyunu biliyorsunuz.
Telefon niye müşterinin elinde oluyor ki? O kadar servise gittim hiç bir usta telefonunu vermedi elime. Mantıklı değil.
Ayrıca sizi görünce noluyormuş? Aşık mı oluyor müşteriler? Öyleyse eğer sokağa çıkmıyor musunuz hiç erkek sinekler görmesin diye?
Haltlar yiyor belli zatenCanım yanlış anlama ama eşinin telefonunun her aramanda başkasında olması...
Ne bileyim, hadi aradın açmadı, kapattı engellemesi çok çok saçma.
Sürekli eşim böyle paranoyakça tavırlar sergilese, özellikle engellese ben telefonun müşteri de olduğundan değil, eşimin bir haltlar yediğinden şüphelenirdim.
Eşim sanayide çalışıyo ve iş saatleri belli olmuyo. Ben de saat yedibuçuk gibi aradım wp tan kıskançlığını da bildiğim için profil fotomu gizledim öyle aradım. Aradım direk kapattı engelledi. Eve geldi suratı beş karış, sebebi benim zamansız aramalarımmış. Adama beş dakika telefon veriyorum çat sen arıyosun, arkadaşıma bir kaç saniyelik video gösteriyorum, çat sen arıyosun diyo. Hala da kızıyo ben de dayanamadım ne yaptım da bu kadar tepki veriyosun o insanlar senin evli olduğunu biliyorlar benden haberdarlar arasam ne olucak sanki dedim ben de sinirli bir şekilde ve biraz da sesimi yükselttim. Bu sefer sustu güldü. Ben bu adamı anlayamıyorum. Derdimi sizle paylaşmak istedim
Bilemedim şimdi burdaki herkes öyle yazmış içimde şüphe oluştu. Sonuçta neler neler yazılıyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?