Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Bundan sonra söyle kocana karım beni arayabilir mi telefonuma bakmazsanız diye iş arkadaşlarından izin alsın

Bilemedim şimdi burdaki herkes öyle yazmış içimde şüphe oluştu. Sonuçta neler neler yazılıyo burda

Bilmiyorum. Dün akşam nerde olduklarını patronun eşinden öğrenebilirim aslında samimiyetimiz var

Eşimin patronunun eşi var ona mesaj atabilirim aslında dün akşam kaçta çıktıklarını falan. Samimiyetimiz var saçma mı olur sormam

Bilemedim şimdi burdaki herkes öyle yazmış içimde şüphe oluştu. Sonuçta neler neler yazılıyo burda

ben olsam kesin bir dille uyarır bu yersiz kıskançlıklarını kenara bırakmasını söylerdim. acil birşey olabilir kötü durumda olabilirim ne demek engellemek sen kendini ne sanıyorsun diyip baya bir çıkışır, tekrar böyle birşey yaşanmayacak ve asla beni engellemeyeceksin ne zaman ararsam da açacaksın der konuyu kapatırdım. sonrasında da bir süre takip ederdim hareketlerini çalışma saatlerini.
patronun eşine sormak çözüm evet ama patronun kulağına ve eşinin kulağına gelirse çok daha kötü olur. ama laf arasında ağzı aranabilir "ay 2 gün öncede ne kadar geç geldiler değil mi bir de anlamsız bir trafik varmış işten çıktıktan şu kadar saat sonra eve gelebilmiş eşim. ... bey (patronun ismi) kaç gibi geldi eve acaba o da trafiği hissetmiş mi?" gibi.

Ya şöyle sürekli onlara gitmiyoruz mesajla da nasıl sorsam bilmiyorum.

Ya şöyle sürekli onlara gitmiyoruz mesajla da nasıl sorsam bilmiyorum.

arayıp halini hatrını sorabilirsin arada da bunu sıkıştırırsın. direk sormaktan iyidir. ya da yakın zamanda size çağır. illaki kadınların mutfakta yalnız kaldığı bir zaman olur ev gezmelerinde.

iyi de telefon kisisel esyadir, o da kimseye vermesin,
baskalarina vermek istiyorsa is icin ayri bir telefon alsin,

ne yani acil bir durumda esinizi arayamayacak misiniz?!

Eşimin patronunun eşi var ona mesaj atabilirim aslında dün akşam kaçta çıktıklarını falan. Samimiyetimiz var saçma mı olur sormam

Tabii ki saçma olur. Eşiniz de siz de kötü bir duruma düşersiniz. Sorununuzu eşinizle çözün.
Neden böyle davrandığına dair mantıklı bir açıklama yapsın. Çünkü normal değil.

Bu adam sizi aldatıyor!!
Şimdi yazdığımı ciddiye almayacaksınız ama bi gün hatırlayacaksınız bizi.
Net.

Kıskancım adı altında fotografınızı kaldırtması, iş saatlerinin belli olmaması, eşine yahu eşine zamansız arıyorsun diye çıkışması bir zampara davranışıdır.

Son düzenleme:

bende aynı şeyi düşündüm ama söyleyemedim
resmini kaldırtıyor
zamansız arıyosun diyo ne alaka hangi zamanda arayacaksın
muhtemelen sevgilisyle beraber oluyo evli olduğunu tabi ki söylemedi ve sen arayınca kız telefondan görür falan diye korkuyo ya da gördü oyüzden engelledi falan filan benim aklıma bu geldi direkt
telefondan parça gösteriyorum falan numara adama desin sana whatsap tan attım bak resme incele falan diye

kesinlikle katılıyorum. Benim fikrim tabi. Başına gelmiş biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum. Benimki de bizi korumak adı altında sosyal medyaya resim koymaz koydurmazdı. Sürekli çevrimiçi oluyorsun diyormuşum kendi kendine engelledi. Sonunda tepiği yedi benden. Kadınız diye aptal sanıyorlar

kesinlikle katılıyorum. Benim fikrim tabi. Başına gelmiş biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum. Benimki de bizi korumak adı altında sosyal medyaya resim koymaz koydurmazdı. Sürekli çevrimiçi oluyorsun diyormuşum kendi kendine engelledi. Sonunda tepiği yedi benden. Kadınız diye aptal sanıyorlar

Bahane bence

Haltlar yiyor belli zaten

Bi ara benim erkek arkadaşım da böyleydi müşteriye elemana bişey gösteriyorum orda aşkım yazıyor diyodu mahalle baskısı gibi bir şey ama bizimki arayınca fotoğraf çıktığından falan değil kendi mahçup hissediyor.

Of hayır ya en sadık adam benim hayatımdaki insan mesela o da böyleydi aynı ama siz şunu yapabilirsiniz madem o telefon herkesin elinde ara da sizin de elinizde olsun bakın yani çok gözüne sokmadan büyük tartışmalara girmeden. Sosyal medya şifrelerini alın bakın gerekirse aramalarına bile bi süre sonra zaten içiniz rahatlar bişey olmadığını sadece eşinizin işte aramanızı takıntı yaptığını anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…