Eşimin saçma sapan kıskançlığı

Günde ortalama kac kez ariyorsunuz ? 1-2 kez ise normal daha fazlasi var ise ve gereksiz arıyorsanız tepkisi anormal olsa da hakli.
Fakat ben esinizin tavrından bir şey cikardim. Aldatiyor olabilir mi sizi ?

ben insanlar işteyken kimseyi aramam işte olduğunu bildiğim insana mesaj atmam hatta işten çıktığını tahmin ettiğim bir saat ise arayacaksam bile mesaj atarım öncesinde.

bence dikkat edilmesi gereken bir durum bu. biraz düşünceli olmak lazım

ha eşiniz de abartmış müşteriden öte başka bi durumlar olabilir sanki bu kadar tepki çok fazla çünkü engellemek falan nedir?

Arabasını servise götürüp ustayla flört eden kaç kadın vardır ki? Çok mantıklı gelmedi bana bu. İş dışında bir haltlar yiyor olabilir ama.

Bilmiyorum. Sürekli müşteri elinde dediği için öyle bir algı oluştu. Kadınların amacı flört değildir de adam kur yapıyordur, özel ilgi gösteriyordur belki..

Benimki de öyleydi. Yanında arkadaşları varsa benimle telefonda konuşmuyordu. Kıza kıza biraz bıraktırdım bu huyunu.
Belki ölüyorum da o an seni arıyorum ama sen yanında arkadaslarin var diye açmıyorsun. Bu arada nedenini hala çözebilmiş değilim.

Garip bir huymuş. Evde düşsen yaralansan haberi olmayacak. Böyle saçma şey mi olur. Madem senle konuşmayacak telefon kullanmasın o zaman

Peki ya kocanızın sonda ki gülüşü? En son palu ailesinin konusunda dehşete düşmüştüm. Var bişeyler

İlginçmiş ,işyerinde flört etmeye çalıştığı başka biri olabilir mi ? Sanayi ermişsiniz ama oralarda da sekreter muhasebeci vs olabiliyor .

Bu kıskançlığa karşı sen ne haltlar karıştırıyorsun da aramama rahatsız oluyorsun diye çıkışmadiniz mi gerçekten? Nikahlı kocamizi da istediğimiz zaman arayamayacagiz da kimi arayacağız yani.

Böyle değişik insanlari ozenlemi buluyorsunuz ya?nerde egoist ,manyak narsist birileri var hep onlar hakkinda konu açılıyor

Ben esimi aricam oda acmicak paralarim oyle adami bence seni kiskanmiyo bariz seni gizliyo bi adam niye bir ortamda esiyle konusmaz ?

Senin yazını okuduktan sonra:

Bende evime girmek istedim anahtarimi bulamadim. Zile bastim esim kapiyi acti. Anahtarin yokmu diye beni azarladi. bende bulamadim diye kizdim oda güldü.

Neyse eşine biraz diş göster sende oda hep gülsün.

Bazi erkekler kiskanc oluyor ve eşinin resmini kimsenin gormesini istemiyor.
Aramak yerine neden mesaj atmiyorsunuz?

Bu kıskançlık değil gericilik, siz fanusun içinde yaşayamazsınız neticede. Telefonda fotonuzu kaldırıp arama yapmak, bravo ne kadar ince düşünüp suyuna gitmeyi öğrenmişsiniz çekilir dert değil bu, ilerisini düşünemedim

keşek insanlar bazı hatta çoğu şeyler için üşense.

sonuçta özel güçlerin yok ya o anda yanında kim varmış telefondan parça fotoğraflarına mı bakıyormuş nerden bileceksin. yersiz bir tavır olmuş eşininki. azıcık diş göstermekten başka çare yok. altından başka şeyler çıkmaz umarım. çok aşırı kıskanç olan bireyler genelde bir haltlar yiyen ve karşısındakini kıskançlık adı altında pusturan insanlar çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…