eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

bu saka degıl kı
yanı benım basıma gelse bunu saka olarak algılamam agzımı yokluyor benı bu duruma alıstırmaya mı calısıyor nedır derdım al surıyelını nereye gıdersen gıt kapı burda dıye gosterırdım

boyle saka konuları okuyunca aklıma seneleeeer once kocasının tek tas yerıne okey tasıyla saka yaptıgı konulu uye gelıyor
o konuda kadın nasıl dik durmus da bosamıstı o adamı hala aklıma geldıkce ıcımın yagları erır. ondan sonra da cook mutlu bır hayat surdugunu anlatmıstı

haberınız olsun yanı konu sahıbı guclu kadınlar cekmıyor boyle leşleri
Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.

Siz bebek bakımıyla ilgilenirken eş olacak zat şansını deniyor hayat ne acımasız bizim ülkemizde kadınlar çocukların tüm sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalıp kendisine ayıracak vakit bulamazken erkekler hayatlarına gayet rahat değişim olmadan devam ediyorlar çok sinir oluyorum bu düzene çok hele bu başlıktaki konu gibi konuları duyunca daha çok sinirlerim zıplıyor

Hepsi doğru ama ben nasıl veriyorum o rahatlığı anlamadım sürekli tepki gösteriyorum rahatsız olduğum şeyleri hiç içime atmadan hatta kızarak, kavga ederek söylüyorum ama demek ki kendimi ifade etme şeklim yanlış

Bosanarak tepki verecektin, iki cocuk yaparak degil.

Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.

vallahı buldum
bu konuda kı gıbı erkeklerın munasebetsız sakaları
ama o konuda konu sahıbı esıne hayatının sakasını yaptı bosadı
bu konuda ne olur bılemem

vallahı buldum
bu konuda kı gıbı erkeklerın munasebetsız sakaları
ama o konuda konu sahıbı esıne hayatının sakasını yaptı bosadı
bu konuda ne olur bılemem
Harikasın 😘

Hani demişsiniz ya ben mi veriyorum ona bu rahatlığı nasıl veriyorum diye. Tatlısını düşünüyorsunuz hala. Çok net olacaksınız ne istediğinizi size neyin söylenmesini istemediğinizi siz belirleyeceksiniz. Bu laftan sonra soruyorsunuz siz gülüp geçer miydiniz diye. Çünkü içinizde net değilsiniz nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz. Net olmayınca tatlı istedi barışmak istedi diye hemen tavrinizi yumuşatıyorsunuz. Eşiniz de biliyor o da size böyle dan dun konuşuyor.

Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Benimde eşimin amcası bana bunları söylerdi bende saygimdan ona bişey soylemezdim esime derdim amcana soyle yardimci getrimek istiyosa getirsin ama ben arkama dahi bakmam ceker giderim.Zaten eşim bu sakayi destekleniyordu saygıdan bisey demiyordu

Sen aynısını eşine yapsan o nasıl bir tepki verirdi? Beyinsiz ya çok sinir oldum. Sonuna kadar haklısın.

Ben olsam boşanma evraklarını nereye yollayayım diye sorup, sonra kimi alırsan alırsın bende kendime bana ev işlerinde destek olacak hayat arkadaşı bulurum bu vesileyle diyip iğrençliğinin nasıl birşey olduğunu gösterirdim.
Az yesinde bir uşak tutsun diyeceğim ama onada sulanır pis zihniyetli eşiniz.

Ya ben konuyu "yardimci alayim eve" kismini okuyunca direk dalgaya aldim duzgun okumadim da adam "ten uyumu" filan diye mokunu cikartmiş iyice. 😂
O kadar da detaylandirip abartmayaydi iyidi.

Ama iskandinavlar 👍😂
Ya adamın tavrı genel anlamda çirkin ten uyumu ve Suriye’den girmiş mağdur insanlar üzerinden bir nevi normal bizim tarzlarda espri yapmamış
Biz nişanlanınca nişanlım sonraki gün bana “elveda Rusya” esprisi yapmıstı. Cok gülmüstüm hic alınmadım ama bu tarz artniyet olsa ağzına sıcardım :D
Ps: gerçekten cok iyiler. Keske benim olsa bi tanesi :D

İşte o an elindekini ağzının ortasına fırlatacaktın ki bidaha bunu demeye cesareti edemeyecekti.
Terbiyesiz

Demekki yardımcılar ten uyumu bile önemli🙄 sizde biskolata erkeği isteseydiniz keşke ben de çok sinir olurdum haklısınız.

Elindekini firlatamamis konu sahibi
Adana da staj yaparken bi teyzeyle tanıştım kocasi kendini aldatmis diye p.p.sinden vurmus bir de dinizden mahkemede avukati dizinden vuruldugunda kacmadi diyerek kadini savunmus ve sadece 3 4 yil ille cikmis damadi yapmis damadini da ayni yerden vurmus
Aklimdan hic cikmaz esime de anlattim nerde duracagini iyi bilir

Konu sahibi cok pasifsin

Tabi tabi canim annem gilin ust katina bir tane gelmisti ev mustakil 2 katli adam aksama kadar fabrikada yani 4 kadar aksam gelince de ev isi yapiyordu tuvaleti bile yikiyordu ah ah

Ay ben o teyzenin ellerinden öperim.. 😂😂 gerçekten bazıları bunu hakediyor.

Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Aynı şakayı ben de o a yapardım senin işe de bi italyan alalım gündüz san ayardım eder gece de beni tatmin eder ha ha haaa diyip basardım kahkahayı

Back
X