• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma soruları

Gıtme de krıze gır dıye yapıyor ozguvensız zargana.
Sanıyor kı masaj salonunda ekmegının pesındekı kadınlar oooo demek sen geldin dıyıp ustune atlayacak. Ayrıca masajı ona erkek yapacak haberı yok.
Izın vermeye devam et, lutfen benı kıskansın allahım dıye huzur kacırmaya calısan bu tiplere ızın vermek, ınsanlıgın şanındandır.
Açıkçası bende o yüzden hep tamam dedim hiç de gitmedi. Lafı çevirdi :))) yorumunuz harika

Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.

6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.

Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..

Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu masaj konusunu abartmayın
Zaman zaman bende eşimde gideriz normal bir faaliyet, sürpriz yapın birlikte gidebileceğiniz bir yer ayarlayın

Açıkçası bende o yüzden hep tamam dedim hiç de gitmedi. Lafı çevirdi :))) yorumunuz harika
Ben bunun aynısını yasadım nerdeyse. Gıt dendıgınde gıdenıne denk gelmedim.
O tıpıne bakmadan her kadının ustune atlayacaklarını sanmaları hem komık hem uzucu.

Bana kıskandırmak için yapıyor gibi geldi. Evdeyken mi konusuni açıyor bu masaj işinin yoksa işteyken arayip da mi? Ne yapıyor, arkadaşlarının yanında "benim esim masaj salonuna gitmeme bile izin veriyor hehhe" falan mi diyor acaba? Eşim bir kez böyle bir olay anlatmisti is yerinde geçen. Herkes teker teker esini arayip arkadaslariyla bulusacagini söylemiş/izin almis. (Evet boyle bos seyler hep erkeklerden cikiyor)

Bu masaj konusunu abartmayın
Zaman zaman bende eşimde gideriz normal bir faaliyet, sürpriz yapın birlikte gidebileceğiniz bir yer ayarlayın
Ben abartmayıp git diyorum eşim inatla gitmeyip tekrar tekrar soruyor. Yine git dedim buna ragmen izin vermez misin diyor. Artık gına geldi sorularından

Esim bana hediye almis masaj paketi,
Ben ilk kez denemistim profesyonel masaj, o zamana kadar evde de yapilir ne var ki derdim, ki oyle degilmis. Imkanim olsa da boyle ayda bir gitsem. Esim de gidebilir. Hatta bak simdi ben de mi ona hediye etsem...

Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.

6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.

Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..

Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
İletişiminiz bana tuhaf geldi. Ya gider ya gidemez gri durumlar evliliğe hiç uygun değil.

aslında benimde çok ihtiyacım var deyip birlikte gitmeyi teklif edin.ya masaj deyince neden böyle milletin aklı hep farklı yerlere gidiyor? benim bel ve boyun fıtığım var ve inanılmaz masaj ihtiyacım var ben diyorum eşime gidelim diye oda sana güvenilir bir otelin masaj salonundan yer ayırttıralım ben istemiyorum diyor.onunda boyun fıtığı var bu sefer bana haksızlık gibi geliyor onunda ağrısı var bana yinede sen git diyor.ha kıskanç değiliz sanmayın sakın bana bir erkek,ona bir bayan masaj yapamazz 😀

aslında benimde çok ihtiyacım var deyip birlikte gitmeyi teklif edin.ya masaj deyince neden böyle milletin aklı hep farklı yerlere gidiyor? benim bel ve boyun fıtığım var ve inanılmaz masaj ihtiyacım var ben diyorum eşime gidelim diye oda sana güvenilir bir otelin masaj salonundan yer ayırttıralım ben istemiyorum diyor.onunda boyun fıtığı var bu sefer bana haksızlık gibi geliyor onunda ağrısı var bana yinede sen git diyor.ha kıskanç değiliz sanmayın sakın bana bir erkek,ona bir bayan masaj yapamazz 😀
Eşim önceden dedi zaten beraber gidelim diye ama. Şuan tekrar izin istiyor kendisi için. Lafı yine kapadı git deyince. Gelene kadar da unutuyor.

Ben abartmayıp git diyorum eşim inatla gitmeyip tekrar tekrar soruyor. Yine git dedim buna ragmen izin vermez misin diyor. Artık gına geldi sorularından

Çünkü bunun kadınların genelinde sorun olduğunu biliyor, bir daha sorarsa böyle konular için izin gerekmez sorma bana, sende bende gidebiliriz yetişkin insanlarız deyin mesajı alacaktır😉

Bilmiyorum ama soruyor. Haber vermeden pek birşey yapmaz genelde
Bence sizde garipsiniz. Net konuşun sıkıldım gitme ya Da git ama bir daha sorma de sende net değilsin bence evliliğinizin oturduğunu düşünmüyorum

Eşim önceden dedi zaten beraber gidelim diye ama. Şuan tekrar izin istiyor kendisi için. Lafı yine kapadı git deyince. Gelene kadar da unutuyor.
geldiği zaman siz süpriz yapın güvenilir bir yerden ikiniz için masaj pketi alın.onu çaya götürüyor gibi dışarı çıkarın.süpriz olsun.

Back
X