• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma soruları

Ne masaj aşkıymış diyeceğim ama hastası olsa bin kere gitmişti herhalde. Eeee hastası değil desek niye sürekli muhabbetini yapıyor? Hele şuan gündem bu mu yani? Aileni göremiyorsun, dünya virüsle kırılıyor filan. Ne bileyim tuhaf geldi ve pek hoşlanmadım bu muhabbetten açıkçası. Sanki bahsettiği basit bir masaj değil de hem sizi yokluyor hem de kendi cesaretini topluyor gibi bir şeyler hissettim ama umarım sadece benim fesatlığımdır.

Net olmayi deneyin.

Ben sıkıldım gideceksen git gitmeyeceksen gitme deseniz mesela?

Biz ayda 2 gideriz normalde. Cok da iyi, rahatlatici keyifli bir sey. Corona bitse de gitsek.

Esiniz masaj degil fantazi pesinde diye düşünüyorsaniz hata komple sizde. Ilk seferinde bir temiz benzetip ikinci kez konuyu acmasina musade etmeyecektiniz.

Ama bence beraber gidelim demesine istinaden, adam masaj istiyor. Gidin ne olacak siz de rahatlarsiniz.

Yanı anormal türdeki masajları kast etmiyordur herhalde esiniz. Yoksa ben de otellerdeki spaları araştırıp eşime birlikte gitmeyi teklif ediyorum.

geldiği zaman siz süpriz yapın güvenilir bir yerden ikiniz için masaj pketi alın.onu çaya götürüyor gibi dışarı çıkarın.süpriz olsun.
Yalnız ben çalışıyorum eşim geldignde uzun bir izin verirler ona

Yanı anormal türdeki masajları kast etmiyordur herhalde esiniz. Yoksa ben de otellerdeki spaları araştırıp eşime birlikte gitmeyi teklif ediyorum.
Evet normal masaj dan bahsediyor ama onu bile 50 kez soruyor

Neden illa masaj salonu . Uyutun çocuğu bir bitkisel rahatlatıcı yağ olabilir lavanta yağının afrodizyak etkisinin olduğunu duymuştum ya da masaj yağı olabilir çok isterseniz taşlar edinin siz yapın masajı . Sonu başka yerlere de gitse daha güzel olur hatta . İlla neden masaj salonu da masaj salonu diye tutturuyo .

Net olmayi deneyin.

Ben sıkıldım gideceksen git gitmeyeceksen gitme deseniz mesela?

Biz ayda 2 gideriz normalde. Cok da iyi, rahatlatici keyifli bir sey. Corona bitse de gitsek.

Esiniz masaj degil fantazi pesinde diye düşünüyorsaniz hata komple sizde. Ilk seferinde bir temiz benzetip ikinci kez konuyu acmasina musade etmeyecektiniz.

Ama bence beraber gidelim demesine istinaden, adam masaj istiyor. Gidin ne olacak siz de rahatlarsiniz.
Açıkçası normal masaja bile izin vermemi istemiyor gibi geliyor. Beraber gidelim dedi kendisi. Arkadaslarının gittigi yer varmış. Ama ben calıstıgım için yalnız gideyim bari dedi. Sauna falan da varmış. Git deyince konuyu kapatıyor. Bunu senede 1 kez diyor

Neden illa masaj salonu . Uyutun çocuğu bir bitkisel rahatlatıcı yağ olabilir lavanta yağının afrodizyak etkisinin olduğunu duymuştum ya da masaj yağı olabilir çok isterseniz taşlar edinin siz yapın masajı . Sonu başka yerlere de gitse daha güzel olur hatta . İlla neden masaj salonu da masaj salonu diye tutturuyo .
Beni iri yarı Bi adamın ovması lazım dedi. Ne benim ne arkadaslarının ovmasıyla geçmiyormuş:)))

ezo26 ezo26 esin belirsizlikten ve sürekli gemide olmaktan sıkılmış saçmalıyor

Neden böyle bir şey diyor? Ne amaçla diyebiliyor? Masaj salonu derken gerçekten masaj mı yaptıracak yoksa tahmin ettiğimiz şey mi, ben olsam anında soğurdum sen 5-6 kere dedi diyorsun
Gerçekten masaj dan bahsediyor. Spa salonu var evimizin yakınında. Ama o sanırım buna bile izin vermemi istemiyor. Izin verince de gitmiyor. Çözemedim

Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.

6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.

Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..

Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bende masaj salonuna gıdıcem sorun olur mı de ona kadın masaj yapsın sana erkek bakalım ne dıcek adam iş pesınde alttan Alttan onay almaya calısıyor

Bazı belediyelerin masajları kadın erkek ayrı oluyor, otellerde birlikte aynı odada masaj yaptırabilirsiniz. Masaj da bir kere yaptırınca bağımlılık oluyor

Yaa adam ilgi istiyor.
Dur şunu kızıştırayım biraz kıskançlık yapsın, ekşın olsun demiş :)
Ben olsam yaptıranlar çok memnun valla ben de merak ediyorum.
Dur hemen masaj spa kampanyalarını araştırayım, birlikte gideriz derdim.
Ardından günde 5 kampanya yollar bezdirirdim :D

Yapıyorum da hafif kalıyormuş um.
Ayakla, ben çok ayaklarım. Bi de belini çekerim kütür kütür.
Neresi ağrıyorsa ağrı alan masaj kremleri var sür, bas sicak su torbasini.
2 güne dipçik gibi gezer.
Para cepte kalsın. :rolleyes:

Back
X