Sevilme fasli ne olcak derken hic anlamadim?
Yaşadığınız durum çok üzücü. Eğer mahsuru olmıycaksa merak ettim de aşk evliliği mi yaptınız yoksa görücü usulü mü evlendiniz? Yani bu yeni ortaya çıkan bi durum mu yoksa eşinizin eskiden böyle bi durumuyla karşılaştınız mı?
Bende babamın mesajlaşmalarına, şahit oldum resmen birbirlerinin Annesine Cinsel konuşmalar, Tiksindim ve Çok kızdım ama birşey,diyemedim. Annasına Küfür ettiren hoşuna giden bir adam Karısına kızına da ettirir. Kişilik bozukluğu Var Kesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bekar olsa bir yere kadar anlarım da..çok normal gelmedi açıkcası
Ne demek istemis ben anlamadim sevilme fasli ne
Seni özledim ya da naber canm gece ne zaman buluşuyoruz vs gibi...hatta eşimle bi davetteydik bu arkadaşı da vardı...bekar ve yaşı ileri 33 yaşında...evlenmiyomusun sana kız bulalım falan dediler o da abi bulun da hiç farketmez kız erkek vs diye saçma bi şaka yaptı iki bayandık masada herkes güldü ama bana ters geldi bu cümle de eğer öğle bişey varsa taşlar yerine oturur yaniMesajlari daha acik yazarsaniz yorum yapabiliriz. Tam anlayamadim. Ne gibi sacmaliklar?
Edep cok onemli ya. Erkek muhabbeti bu degildir. Bu edepsiz erkek muhabbetidir. Ne kocamin ne babamin boyle muhabbetlerine sahit oldum Allah'a sukur. Insanda utanma duygusu olmali. Size sunabilecegim bir cozum gelmedi aklima ama cok uzuldum ya. Icim acidi resmen. Umarim esiniz edepli bir es, edepli bir baba, edepli bir insan olma yolunda adim atar tez zamanda.
Ya normal değil de şu aralar ailesi kendi evlatlarının pisliklerini kapatıyım derken beni acayip aşağılıyor...Konu sahibi, bunlar hoş olmayan muhabbetler. Hem oğlunuz da varmış. Eşinin dikkat etmesi gerekir, böyle muhabbetler evli - çocuklu adamın yapacağı şeyler olmamalı. Belki de arkadaşının bu özel durumu eşiniz de farklı düşüncelere yol açmıştır.
Ruhsal olarak kesinlikleir ilişkimiz yok..tipik aile aprtmanında ezilen gelin konumundayım malesef...fiziksel olarak da eşim çok aşırı hassas bir gün banyo yapamasam hemen belli eder mesela..ama banyo yapmam için kesinlikle destek olmaz..çocuğabak dediğimde annesini çağırıp ona baktırır o sırada..ben de artık utanıyorum her seferinde aynı şeyi yaşayınca söylemiyorum artık..olduğu kadar yetişiyorum..bebişim daha 17 aylık ancak ona ve sınava yetişiyorum..zaten onlara da eşimin ilgisizliği ve odunluğundan dolayı bu kadar yoğunlaştım açıkcası..eşim için ailesi olsun ben umrunda değilim vs vs vs çok derin bir konu yaniSizin eşinizle ilişkiniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?