Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

Cok zor durum. Birlikte terapi alsaniz iyi olur. uzuldum.

Igrenc resmen yaa... Bir erkek nasil karisini arkadaslarina malzeme yapar nasil erkekmis oyle? Kendi basima gelse daha koca diye bakmam suratina. Genis heriflere de hic tahammulum yok.
Öğle yapıcam zaten...bi haftaya sınavım var ona girip defolup gidicem..o koumunu yitireli çok oldu gözümde ama şu an rest çekmem bi fayda vermez..hem bebeğim küçük hem de işim yok..bir iki aya zaten farklı bir hayat tarzına geçmeyi düşünüyordum sadece son dönem daha normalmiş gibi geldiği için ertelesem mi süreci diyordum ama ertelemiycem
Numarayı alın ve arayın. Sevişme faslı dediğine göre sizi üzmek istemem ama eşiniz birileriyle sevisiyor. Bildiğiniz aldatiliyorsunuz bence ay inşallah böyle bi şey yoktur yaaaa....

Aldım zaten kavga etmeden önce yarın arıycam hemen...erkekse de açık bi güzel kalaylıycam bakalım nasıl oluyormuş!!!ben taşımam bu adamın derdini o taşısın...

Cok zor durum. Birlikte terapi alsaniz iyi olur. uzuldum.
Defalarca teklif ettim ama yok benim yapımımı değiştirecek gibi saçma bir savunmayla kaçtı hep...hatta bir kere gittik kavga gürültü kadın bana ayrı görüşmede önce eşinizi ayrıca ele almak lazım vs dedi...o da farketmiş bi çok tersliği ama benim ki hemen bir daha da gelmem vs diye oay çıkardı o da son oldu zaten

Aldım zaten kavga etmeden önce yarın arıycam hemen...erkekse de açık bi güzel kalaylıycam bakalım nasıl oluyormuş!!!ben taşımam bu adamın derdini o taşısın...

Bence sakin olun. Başka numaradan arayın eğer erkekse ağzını arayın biraz konuşun acaba gay mi diye. Yok eğer kadınsa zaten Eşinizle hesaplasirsiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah öylesine arkadaş muhabbetidir. Inşallah başka bi şey değildir. .

Ay yok artık ya. Erkekler boyle seyler konuşmaz ki. Benim esim
Bırakın kendi konuşmayı beni de tembihler arkadaşlarına özelimizi anlatma diye. Tobe tobe. Belki baska bi kadın icin yazmıştır. Bizim
Bi tanıdık vardı arkadaşıyla beraber iki kadına ortak ev acmışlardi. Belki oyle bisi kastetmiştir. Ay aldatması sıkıntı da erkekle olunca. Ay ne diyim
Bilemedim şaştım kaldım.

Yani şu an aklıma şlk gelen o iki kişiyi de tanıyorum zaten..direk yarın arayıp görüşmek istiycem...olayın iç yüzünü sorup kesinlikle deşifre olmayacaklarını evladım hakkı için dürüst davranmalarını vs istiycem.bi de her ihtimale karşı seskayıt cihazı götürmek lazım sanırım yarın bir gün boşanma süreci olursa inkar olmasın delil lazım sanırım...ayyy ne düşünüyorum yaaaiğrenç bi durummm resmen ağlamak isityorum sinirden ağlayamıyorum...

Bilmiyorum ki yaao kadar cesaret ve para yok bizimkinde...hem yaşadığımız yer ufak biyer ve tanıdık çok fazla hem de aldığı maaaş zaten 1000 tl bişey aman aman kendi bile yiyemiyor...

Söyledikleriniz gerçekse siz normal karşılamışsınız allah aşkına bi o ne öyle ya. Tövbe yarabbim.
Erkek muhabbeti öyle olur mu tövbe yarabbim siz saf mısınız, bilerek mi görmezden geldiniz?
Eşiniz malesef çift cinsiyete de ilgi duyanlardan veya gay ancak toplum baskısı yuzunden evlenip yuva kurmuş, gizliden devam ettiriyor. Muhtemelen ikincisi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh be arkadaşım normal karşılamasam kapı pencereindirsem ne olacak.birhafta varsınavıma ortalık karışırsa sadece bana zarar.evlatçım içerdeuyuyor sakin sakin...apartman beş kat dördü deailesi iki görümce kayın kaynata vs evli hepsi yeğenler vs...normal zaman olsa sabah ilk iş kayınpedere söylemek annemleriarayıp defolup gitmek de sınavımı yakmak istemiyorum çünkü tek kurtuluş ve çıkış kapım...iş olurolmaz ayrılmayı planlıyordum zaten...

Canım o mesajları eğer imkanın varsa belgelet.. ne olur ne olmaz.. belki düşündüğün gibi panpa hikayesi değilde belki başka kadınlarla beraberdir, arkadaşının adını yazmıştır tlf no olarak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de eşiniz gay.
Bu evlilikten hayır gelmez ne ona ne de size maalesef. Olan oğlunuza olur. Erkek muhabbeti öyle olmaz. O muhabbet gay muhabbeti. Eşiniz hem bayanlara hem de erkeklere ilgi duyan biri belli ki. Bu da bir aldatma. Aldatılıyorsunuz. Bence bunu konuşup bir sonuca bağlamalısınız.

İşte siz bu koca yükü sessizce bağrınıza basıyorsunuz, bu kocaman ahlaksızlığı, çığlıklar atmak yerine bastırıyorsunuz. Fazla olgun davranıyorsunuz. Bu kadar olgunluk gereksiz, sizin şu an olgun olmamaya hakkınız var. Bağırıp çağırmaya hakkınız var. Bırakın duysun görümceleriniz kayınlarınız. Bu anlattıklarınız bildiğin ahlaksızlık, rezillik. Herkes duysun kocanızın rezilliğini. Sizin ayıbınız değil bu bırakın duysunlar.
Karşıdaki ister erkek olsun ister kadın.
Evladınız için de susmayın asıl. İlerde nasıl olsa öğrenecek. Bu ahlaksızlık karşısında sessiz kalan ezilen bi anne yerine hakkını savunan gürültülü, güçlü bi anne hatırlasın..
İlk iş kayın peder anne görümce kim varsa sabah duyurun.. Anlatın adamın rezilliğini.. Böyle olaylarda en çok rezil olmak ders verir insanlara. Rezil din ortaya yayın her şeyini.
Sınavınız da niye yansın, sanki bu kafayla şu an çok mu konsantre oluyorsunuz? Bağırıp çağırıp giderseniz en azından içiniz soğur biraz. O hırsla daha bile konsantre olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya belki gercekten de aralarinda bir muhabbet gecmistir? Arkadasi yasadigi bir olayi anlatirkn oyle bir cumle gecmistir gulmuslerdir falan filan. Bazen kiz arkadaslarimizla da oluyor kimsenin anlamadigi seylere kendi aramizda guluse guluse anlatiyoruz.

sevişme faslı ne olacak demeseydı bu kadar buyutmeyin diyecektım .belkı sakasına takılmıstır arkadasına bılemıyorum .benım sevgılımde arkadaslarıyla askım hayatım dıye sakalasıyo bazen facebook ta goruyordum hıc sorun yapmamıstım bak içime kurt düştü :18:

bence sınavın geçmesini bekle birşeyler yapmak için. o arkadaslarını arayınca sen,onlar eşine haber verir mutlaka sende eşine büyük kavgalarla sınav için hazırlanacağın zamanı harcarsın. kimse senden ve evladından kiymetli değil. sabret canım..

mesaj her tarafa çekilebilecek açıklıkta

sevişme faslı ne olacak? derken

1-sizinle sevişmeyi planlıyordur o yüzden arkadaşlarıyla buluşmayı erteliyordur
2-karşı taraf erkek ismiyle yazılmış bi bayandır "ne zaman sevişicez" diye soruyor olabilir
3- karşı taraf erkektir 2 maddeyi tekrarlıyordur

bu şartlar altında
1- eşiniz özelinizi herkese anlatarak kendi egosunu tatmin ediyor olabilir
2- eşiniz ağır kazonovadır
3- eşiniz bi seksüel olabilir bu tarz kişiler her iki cinslede ilişkye girebilir ( iki cins seçeneğim varken neden tek bi seçenekle yetineyim her iki cinsin hazzıda başka oluyor diye düşünürler)

kolay gelsin..

bence eşin biseksüel değil amam olabilirde ama düşük bi ihtimal bana kalırsa arkadaşım diye bayan birisiyle msjlaşıyo sanada erkek muhabbeti deyip geçiştiriyo sanırım bir aldatma mevzusu ile daha karşı karşıyayız

Elinde bisey olmadan gidip millete sorup delil mi toplayacaksin? Yani gidip esinin arkadasina siz niye bunlari yazisiyosunuz diyeceksin evladim hakki icin anlat diyeceksin o da anlatacak mi? Hayal kurma. Sen biraz sakin olup once olayi bi anla.

Simdi bi arkadaslar yazmis bi de ben yazayim, sevisme fasli derken, ramazan malum, iftardan sonra sevisilir o anlamda olabilir, bunlar topluca kizlarla sanal takiliyodur bir sitede vs oradan bahsediyo olabilir, ya da bir kizi erkek arkadasi adiyla kaydetmis olabilir. Yani basitce soyleyeyim, aldatiliyosun ama bunu makyajlamis adam. Once sen sakince dur ve ne oldugunu anla. Birine biseksuel demek o kadar kolay olmamali. Namus meselesine doner, seni mahvederler. Bilgisayar kullaniyosa bilgisayara casus kur, telefondan mesajlari gizliden oku o numaralara bak bakalim harbi erkek numarasi mi vs vs. bi sure bunlari arastir.

Diger konuna gelirsek, 17 aylik bebegim var esim yardimci olmuyo diyosun. Tamam da sen calismiyosun evdesin, bebegine de yetebilmesin yani cok abartma.

Sınavına kadar ses çıkarma, kimseyle konuşma derim.
Adam öğrenirse hakkında araştırma yaptığını seni sınava mınava göndermez, planların suya düşer. Az kalmış zaten sık dişini.
Sınavdan sonra da bas yaygarayı öğren işin aslını. Yazıştığı kadın da olsa erkek de olsa bu işte bi pislik olduğu kesin.

bi de turk turk diye ogunuriz cok kani bozuk bi milletiz valla ne diyim..yabamcilarda bu saygi hep var cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…