Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

bi de turk turk diye ogunuriz cok kani bozuk bi milletiz valla ne diyim..yabamcilarda bu saygi hep var cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon da Türklük yabancılık ne alaka?
Her Türk erkeği yapmıyo bu muhabbeti dikkatinizi çekerim.
Her milletin her insanın illaki oluyo istisnası.
Genelleme yaparak yanlış tabirler kullanmanız bence çok yanlış
Ki dünya geneline baktığınız zaman her milletin her ırkın huyu suyu arkadaş muhabbeti birbirinin aynısı olmuyo ne yazıkki

Bi gelisme var mı? Lütfen sonucu buraya da yazın. Ne yaptınız? Ya da yapmaya karar verdiniz?

Uzun zamandır ağzım bu kadar açık konu okumamıştım

Ben o sevişme faslından eşi ile olan özeli anlamadım maalesef kendi aralarındaki sevişme
diye anladım :S

Çok zor bir durum. Allah sabır versin. Tepkisiz kalmak imkansız..

İleri gitmiş olmazsam acaba eşinizin tercihleri değişmiş olabilir mi?Yani erkek arkadaşıyla sevişme falan ya onlar birlikte ya da dışarda kadınlarla bi şeyler yapıyor olabilirler mi?Hani bazı erkekler hem kadınları hem erkekleri severler ya o tarz bi şey olmasın.

Bence karsidakinin bayan olma ihtimali yuksek iyice bi arastrmak lazim.. Benim dayim ayni halti yedi bi kadinla gorusuyormus yengem farkedince terketmeye kalkti dedem de dayimi reddetti yengemle torunlari ev acti. Kızım ben sana bakarim bu adami ister kabul et ister kabul etme sen kabul etmezsen bende zaten reddettim dedi :) dayim yillarca yalvarip durdu cook sonra baristilar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Helal olsun dedenize. Gercekten vicdani olan 8nsan böyle yapmali zaten.

Keske hemen tepki vermeyip biraz sessizden izleseydiniz. Simdi ne oldugunu tam anlayamadiniz vr o da artik bildiginizi biliyor. Bundan sonra acik vermemeye calisacaktir. Sinavina kadar bekle, sonra o numarayi kendine ait olmayan bi numaradan ara istersen. Allah yardimcin olsun.

Mesajlaştığı kişinin kadın olduğu ortaya çıksa ayrı fiyasko, erkek olduğu ortaya çıksa o daha ayrı bir fiyasko. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Eşin gay senin yaaaa nereye düşmişsün sen

Siderolites

Evet esiniz istediginde gitmek zorundasiniz ama yatak ayirmak onun hakki deil.. kimsenin hakki deil. Yatak ayirildiginda melekler sabaha kdr lanet edermis yatak ayirana bunuda bilse cok ii olur.. ayrica bence sevisme fasli olayindada isin icinde kiz var. Esiniz zamaninda capkinmiydi? Sizden onceki yasami nasildi yani? Asiri capkin erkekler bole konusur o kdr kizlarla icli disli oluyorlar ki bh hale gelio erkeklee arasinda ve arkdslarida dogal olarak onlarda capkinliktan bole olablir.. ama sevişme fasli bence erkekle deil bunlar plani yapmislar tlf konusmalari olablir sizn bilmediginiz ve kiz ayarlamis olablirler cok dikkatli olun.. benim eski erkk arkdsmda arkdslaryla caim cicim bebegom yavrum derdi ama bu asiri samimi die.. erkeklere bi ilgisi yok hatta kizlara asiri duskun ve cok capkindi. Bu yzden dioem capkin bazi eekeklerde bole davranislar olablir ama sizin esiniz icin kesin oyledir diyemem sadece tahmin uzerine konusuyorm. Insllah kotu bisey yoktur yada varsada su ramazan gnlerinin hurmetine duzelir bol bol dua edin namaz kilin esiniz icin.kisa zamanda düzelecektir allahin izniyle..

Bekar arkadaşına deni bir kız bulup evlendirelim demişler o da ani bulun demiş!! Yani konu sahibi arkadaşının gay olduğundan şüpheleniyor ama kendine bile itiraf edemiyor gibi geldi vdbs

Siderolites

Bekar arkadaşına deni bir kız bulup evlendirelim demişler o da ani bulun demiş!! Yani konu sahibi arkadaşının gay olduğundan şüpheleniyor ama kendine bile itiraf edemiyor gibi geldi vdbs

Siderolites

Ya telden yazıyorum karışmış:)) abi bulun demiş

Siderolites

Siderolites

Evt onu anladm da benim eski erkek arkdsim ve 2 arkdsi vardi. Cocukluktan beri samimi. Asiri samimiler ve sakalari degisiktir. "Ben erkegim" egolsri yoktu. Birinin basi agiriosa dieri basina masaj yapardi ve bu normaldi ama ole gaylik bi durum yoktu. Canim cicim derlerdi yani arada ve benim karsimda bu cok normal. Eee bole kisilerin sakalasmalari civiklasabiliyor malesef. Yani kiz da olur erkekte demesi bu civikliktandir abrtmislar olayi. Hatta aralarinda belkide gay erkeklerin konusu gecmistir ve onu orda soyleyip espiri yapmislardir.. hani olur ya samimi arkdsinizla bi konu konusursunuz baska yerde soleyip gulersiniz kimse anlamaz siz anlarsiniz.ole bisey de olablir. Bence isin icinde kiz var. Kac ay yataga gelmemis adam niee? Yani dogum yapti die yatak mi ayrılırmis. Iliskye girmesin yatagi nie ayirio sacma sebepkerden ve hep reddetmis uzn sure bu demekki baska birisi var ve esinden suan sogumus bir adam bu. Msjlarinda ki kiside ya kadin yada gercekten erkek ve bunlar grupnkizli erkekli bi toplanti yapcaklar sonrada odalarina cekjlip cinsellik yasancak. Bu yzden o fasil ne olcak die sormus. Ben ole anladim artk bilemeyz gercekgni

Kadınlar arkadaslarıyla gunlerde ve oturup kalktıklarında genelde cınsel konusurlar bılırız hepımız
ama erkeklerden buyuk bır kısmı bunu onaylamaz anlatmaz vs.
esınız sankı uzgunum ama bır erkekle sevısıyor gıbı gay olmaz ıhtımalı buyuk uzulerek soyluyorum
demeyın sakın gay olan evlenırmı cocuk yaparmı dıye ?
gayların bır cogu kendını gızlemek adı altında bunu yapıyor
bır sure yanındada yatmamıs zaten :26:

Cnm senin esin anormal bence sapik olmadigina eminmisin ?

Benim eski esimde benimle yasamis oldugu ozel seyleri annesinden tut teyzesine varana kdr anlatirdi birde bana derdi insallah bizim kizimiz olmaz Allah korusun benim gibi kasar olabilir derdi Bosanma sebeplerim cok fazla ama iclerinden bir taneside bu o geri zekali bilmiyor hic bir zaman soylemedim ve bastim bosanma davasini su an bosanma asamasindayim!

Bu tarz erkeklerin edebi ve ahlaki degerlerinden suphe duyarim ne kadar igrenc bisi ben eski esimden cok tiskinmistim bundan dolayi seni bu konuda cok iyi anliyorum belki o geri zekalida anlatiyordu arkadaslarina bizim aramizda gecen ozel seyleri ? iyyyyyyyyyyyy migdem kaldirmiyor artik !!!! onunla kalmayip bir kac kezde gayler tarafindan tacize ugramis bunuda kendi anlatiyor bana !!!

Ben kurtulduguma sukrediyorum ! onu biraktikdan sonra yapmaz dedigim herseyi yapti adam subyanci cikti !

Son düzenleme:
Bence farklı bir durum var. Belki de arkadasi cinsel hayatini esinizie anlatiyor.

Yani o gecelik ilişkileri şöyle yaptim bu geldi bu gitti diye ovunuyordur. Esinizde Merak edip sormustur belki de???

Siz esinizi ne kadar taniyorsunuz , şüpheniz varsa bilmiyorum

yazdıklarınızı eşime okudum canım. güldü ve ne diyebilirim? erkek muhabbeti böyle olmaz bence dedi. maalesef sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor. Rabbim yardımcınız olsun. sınavınız sonra bu olayı aydınlatmaya çalışın ve lütfen aile apartmanı, küçük yer aman çevre ne der annem babam kızar safsatlarını köşeye bırakın. ahlaki gerçeklere göre yaşayın ve karar verin derim.

Canım dediğim gibi sınava 5 gun var yaygaranın patlaması sakinleşme ailelerin araya girmesi zaten o kadar sürer bu kadar uğraşmışken koyveremem sınavdan sonra yaşıycam ne yaşıycaksam

Aynen ben de aynı fikirdeyim
Evet bu seçenekleri karşıma alıp sorucam bi psikologla kabul ederse evlilik yürür etmezse herkes kendi yoluna
Bence sakin olun. Sinava kadar kendinizi sakinlestirmeye calisin. Sonra onu rezillikleriyle basbasa birakin.
Aynen planım bu
Arkadaşım senin bebeğin oldu mu ya da annelik lohusalık dönemini hiç yaşadın mı sanmıyorum...çalışmıyor olduğumu ve doğum yaptıktan sonra da çalışmadığımı nerden biliyorsun...ben mimarım ve o zamanlarda da eve iş alıp evde çizimlerimi iş teslimlerimi yapıyorum...ayrıca evde çalışmıyor olsaydım bile bir kadın bir çocuğu tek başına yapmıyor ayrı odalarda yatacaksan niye evlat sahibi olmayı bu sorumluluğu istedin...ben demiyorum git altını değiştir -ki onu da desem garip değil- yarım saat baksa bi duşa girsem ya da bi süpürge açsam vs gibi işler...ben annesiysem o da babası...üstelik o dönemde eşim çalışmıyordu evde sınavı vardı memuriyete çalışıyordu...bence detayları ve tecrübeleri bilmeden yorum yapma sen arkadaşım...bilgisayarla arası hiç yok beceremez program kurmayı bile...teline de casus programı zor çünkü bozuk bi teli var sürekli değiştiriyor vs
Aynen pislik her türlü..bizimkileri bi çağırıp ortalığı havaya kaldırıcam

Reactions: 2k1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…