- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
bi de turk turk diye ogunuriz cok kani bozuk bi milletiz valla ne diyim..yabamcilarda bu saygi hep var cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence karsidakinin bayan olma ihtimali yuksek iyice bi arastrmak lazim.. Benim dayim ayni halti yedi bi kadinla gorusuyormus yengem farkedince terketmeye kalkti dedem de dayimi reddetti yengemle torunlari ev acti. Kızım ben sana bakarim bu adami ister kabul et ister kabul etme sen kabul etmezsen bende zaten reddettim dedi :) dayim yillarca yalvarip durdu cook sonra baristilar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaşlar merhaba...şu an acayip gerginim ve hemen birilerine yazmazsam kafayı yersinir kirizi geçiririm...eşimin çok yakın ir arkadaşı var...bekarlıktan..samimiler epey...yanlızben öncesinde de bel altı cinsellik dolu mesajlaştıkalrını gördüm...canımlı konuşmalar ya da ne biliyim işte saçma sapan mesajlar işte...sorduğumda erkekler arasında olur böyle mesajlar..erkek muhabbeti böyle olur dedi..normalde telindeki mesajalrı kayıtları hep siler..sorduğumda bekarlıktan alışkanlık dedi..neyse teli bozukmuş eski bi telle geldi u akşam..demin de sahur haızrlıyor benim içime bir kurt düştü kalktım çaktırmadan mesajalra baktım..o samimi olduğu arkadaşının ev arkadaşına mesaj atmış dışarı gelin diye..o da gelemeyiz demiş.sonra bizimkini davet etmiş..sahura gel diye o da iş var işe gidicem yarın gibi konuşmuş ve arkasından aynen şu mesaj eşimden "sevilme faslı ne olacak"!!!!!!! Sinirlendim aile apartmanındayız çom da tepki veremiyorum bu kim dedim ev arkadaı dedi...bu mesaj ne dedim erkek muhabbeti bilip bilmeden konuşma diye üste çıkmaya çalıştı baktım çirkeflik yapıcak. Ben daha rezil oldum bak dedim aklını başına al erkek muahbbeti böyle olmaz.normal dil bu babana anana gider söylerim ondan sonra görürürz normalmiymiş dedim kalktım girdim salona kapıyı da kapattım...çok ani ve uç tepki vermek istemiyorum ama bana bu tür davranışlar normal gelmedierkek evladın var arkadaşlarıyla böyle konuşsun istermisin dedim evet diye güldübi de üstüne yaaa ne yapmalıyım şu an hiç bilemiyorum bi paylaşıyım istedim...nasıl bi politika izlemem lazım bi akıl verin ne olur
Seni özledim ya da naber canm gece ne zaman buluşuyoruz vs gibi...hatta eşimle bi davetteydik bu arkadaşı da vardı...bekar ve yaşı ileri 33 yaşında...evlenmiyomusun sana kız bulalım falan dediler o da abi bulun da hiç farketmez kız erkek vs diye saçma bi şaka yaptı iki bayandık masada herkes güldü ama bana ters geldi bu cümle de eğer öğle bişey varsa taşlar yerine oturur yani
Bi de en ağırıma giden de ben ilk doğum yaptığımda 6 ay ayrı yattı kaç defa sana ihtiyacım var zorlanıyorum vs dediysem de yok ailesi de fişfişliyor farkındayım geç yan tarafa rahatına bak vs diye...hiç umrunda olmadım ne fiziksel ne ruhsal..ama çok afedersinizonu hiç cinsel anlamda red etmedim...ama son zamanlarda bizim ufaklıkçok. Hreketli bir de kpss hazırlanıyorum bir kaç kere yorgunum dedim diye bunu yüzüme vurdu şimdiben istediğimde gelmek zorundasın benim isteğime bağlı yatak ayırma vs falan dedi...çok yıkılmış durumdayım bu konuşmadan
Evet esiniz istediginde gitmek zorundasiniz ama yatak ayirmak onun hakki deil.. kimsenin hakki deil. Yatak ayirildiginda melekler sabaha kdr lanet edermis yatak ayirana bunuda bilse cok ii olur.. ayrica bence sevisme fasli olayindada isin icinde kiz var. Esiniz zamaninda capkinmiydi? Sizden onceki yasami nasildi yani? Asiri capkin erkekler bole konusur o kdr kizlarla icli disli oluyorlar ki bh hale gelio erkeklee arasinda ve arkdslarida dogal olarak onlarda capkinliktan bole olablir.. ama sevişme fasli bence erkekle deil bunlar plani yapmislar tlf konusmalari olablir sizn bilmediginiz ve kiz ayarlamis olablirler cok dikkatli olun.. benim eski erkk arkdsmda arkdslaryla caim cicim bebegom yavrum derdi ama bu asiri samimi die.. erkeklere bi ilgisi yok hatta kizlara asiri duskun ve cok capkindi. Bu yzden dioem capkin bazi eekeklerde bole davranislar olablir ama sizin esiniz icin kesin oyledir diyemem sadece tahmin uzerine konusuyorm. Insllah kotu bisey yoktur yada varsada su ramazan gnlerinin hurmetine duzelir bol bol dua edin namaz kilin esiniz icin.kisa zamanda düzelecektir allahin izniyle..
Bekar arkadaşına deni bir kız bulup evlendirelim demişler o da ani bulun demiş!! Yani konu sahibi arkadaşının gay olduğundan şüpheleniyor ama kendine bile itiraf edemiyor gibi geldi vdbs
Siderolites
Bekar arkadaşına deni bir kız bulup evlendirelim demişler o da ani bulun demiş!! Yani konu sahibi arkadaşının gay olduğundan şüpheleniyor ama kendine bile itiraf edemiyor gibi geldi vdbs
Siderolites
Canım dediğim gibi sınava 5 gun var yaygaranın patlaması sakinleşme ailelerin araya girmesi zaten o kadar sürer bu kadar uğraşmışken koyveremem sınavdan sonra yaşıycam ne yaşıycaksamİşte siz bu koca yükü sessizce bağrınıza basıyorsunuz, bu kocaman ahlaksızlığı, çığlıklar atmak yerine bastırıyorsunuz. Fazla olgun davranıyorsunuz. Bu kadar olgunluk gereksiz, sizin şu an olgun olmamaya hakkınız var. Bağırıp çağırmaya hakkınız var. Bırakın duysun görümceleriniz kayınlarınız. Bu anlattıklarınız bildiğin ahlaksızlık, rezillik. Herkes duysun kocanızın rezilliğini. Sizin ayıbınız değil bu bırakın duysunlar.
Karşıdaki ister erkek olsun ister kadın.
Evladınız için de susmayın asıl. İlerde nasıl olsa öğrenecek. Bu ahlaksızlık karşısında sessiz kalan ezilen bi anne yerine hakkını savunan gürültülü, güçlü bi anne hatırlasın..
İlk iş kayın peder anne görümce kim varsa sabah duyurun.. Anlatın adamın rezilliğini.. Böyle olaylarda en çok rezil olmak ders verir insanlara. Rezil din ortaya yayın her şeyini.
Sınavınız da niye yansın, sanki bu kafayla şu an çok mu konsantre oluyorsunuz? Bağırıp çağırıp giderseniz en azından içiniz soğur biraz. O hırsla daha bile konsantre olursunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ben de aynı fikirdeyimbence sınavın geçmesini bekle birşeyler yapmak için. o arkadaslarını arayınca sen,onlar eşine haber verir mutlaka sende eşine büyük kavgalarla sınav için hazırlanacağın zamanı harcarsın. kimse senden ve evladından kiymetli değil. sabret canım..
Evet bu seçenekleri karşıma alıp sorucam bi psikologla kabul ederse evlilik yürür etmezse herkes kendi yolunamesaj her tarafa çekilebilecek açıklıkta
sevişme faslı ne olacak? derken
1-sizinle sevişmeyi planlıyordur o yüzden arkadaşlarıyla buluşmayı erteliyordur
2-karşı taraf erkek ismiyle yazılmış bi bayandır "ne zaman sevişicez" diye soruyor olabilir
3- karşı taraf erkektir 2 maddeyi tekrarlıyordur
bu şartlar altında
1- eşiniz özelinizi herkese anlatarak kendi egosunu tatmin ediyor olabilir
2- eşiniz ağır kazonovadır
3- eşiniz bi seksüel olabilir bu tarz kişiler her iki cinslede ilişkye girebilir ( iki cins seçeneğim varken neden tek bi seçenekle yetineyim her iki cinsin hazzıda başka oluyor diye düşünürler)
kolay gelsin..
Aynen planım buBence sakin olun. Sinava kadar kendinizi sakinlestirmeye calisin. Sonra onu rezillikleriyle basbasa birakin.
Arkadaşım senin bebeğin oldu mu ya da annelik lohusalık dönemini hiç yaşadın mı sanmıyorum...çalışmıyor olduğumu ve doğum yaptıktan sonra da çalışmadığımı nerden biliyorsun...ben mimarım ve o zamanlarda da eve iş alıp evde çizimlerimi iş teslimlerimi yapıyorum...ayrıca evde çalışmıyor olsaydım bile bir kadın bir çocuğu tek başına yapmıyor ayrı odalarda yatacaksan niye evlat sahibi olmayı bu sorumluluğu istedin...ben demiyorum git altını değiştir -ki onu da desem garip değil- yarım saat baksa bi duşa girsem ya da bi süpürge açsam vs gibi işler...ben annesiysem o da babası...üstelik o dönemde eşim çalışmıyordu evde sınavı vardı memuriyete çalışıyordu...bence detayları ve tecrübeleri bilmeden yorum yapma sen arkadaşım...bilgisayarla arası hiç yok beceremez program kurmayı bile...teline de casus programı zor çünkü bozuk bi teli var sürekli değiştiriyor vsElinde bisey olmadan gidip millete sorup delil mi toplayacaksin? Yani gidip esinin arkadasina siz niye bunlari yazisiyosunuz diyeceksin evladim hakki icin anlat diyeceksin o da anlatacak mi? Hayal kurma. Sen biraz sakin olup once olayi bi anla.
Simdi bi arkadaslar yazmis bi de ben yazayim, sevisme fasli derken, ramazan malum, iftardan sonra sevisilir o anlamda olabilir, bunlar topluca kizlarla sanal takiliyodur bir sitede vs oradan bahsediyo olabilir, ya da bir kizi erkek arkadasi adiyla kaydetmis olabilir. Yani basitce soyleyeyim, aldatiliyosun ama bunu makyajlamis adam. Once sen sakince dur ve ne oldugunu anla. Birine biseksuel demek o kadar kolay olmamali. Namus meselesine doner, seni mahvederler. Bilgisayar kullaniyosa bilgisayara casus kur, telefondan mesajlari gizliden oku o numaralara bak bakalim harbi erkek numarasi mi vs vs. bi sure bunlari arastir.
Diger konuna gelirsek, 17 aylik bebegim var esim yardimci olmuyo diyosun. Tamam da sen calismiyosun evdesin, bebegine de yetebilmesin yani cok abartma.
Aynen pislik her türlü..bizimkileri bi çağırıp ortalığı havaya kaldırıcamSınavına kadar ses çıkarma, kimseyle konuşma derim.
Adam öğrenirse hakkında araştırma yaptığını seni sınava mınava göndermez, planların suya düşer. Az kalmış zaten sık dişini.
Sınavdan sonra da bas yaygarayı öğren işin aslını. Yazıştığı kadın da olsa erkek de olsa bu işte bi pislik olduğu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?