Onun gibi davrandığımda o kadar asabileşiyorki anlatamam yok sen kadınsın sen mecbursun vb. Kavga çıkıyor5 yıl çok iyi dayanmışsınız.
Tek çözüm onun gibi olun.
Erkeği kadını yok bunun ben de böyleyim artık canım.
Bitti gitti.
Kararlı olun ve onun gibi olun.
Rahat edeceksiniz.
Tabiki de bir olamayız bi tık daha erkek üsttedir.
Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.Erkek bir tık üsttedir cümlenizden sonrasını okumadım.
Açıkladm.Neye göre pardon?
Şu cümleyi okudum konudan koptum, kendi içinizde bile böyle düşünüyorsanız adam tepenize çıkar tabi.
Fıtratınızı değiştirin tek önerim bu.Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.
Ya bazen o da öyle davranıyor ama çoğu zaman da böyle. Evet fikrimi almak izin almak anlamına geliyormuş onun için.Bunun öyle olmadığını defalarca dile getirdim ama nafileKocamı öpüp basima koyasim geldi. Fikrimi almadan tuvalete bile gitmez
Turk erkeklerindeki genel bi sorun galiba. Eşine danışınca kendini cocuk gibi izin almış gibi hissediyorlar nedense. Halbuki bilakis eşinin gözünde degeri artar, haberi yok zavallinin
Ailesi nasılsa o da öyle işteEvli adamı ne diye tek başına gezmeye çağırıyorlar evli olduğunun farkına varamamış me ailesi ne kendisi çözüm nedir bilemiyorum ama çok yıpratıcı bi durum
Bunu kabul etmişseniz erkeğin o bir tıkın miktarını belirlemesini de kabullenmelisiniz. İlişki dinamiklerinizi değiştirebileceğinizi sanmıyorum.Tabiki de bir olamayız bi tık daha erkek üsttedir.
Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.
Açıkladm.
TamamGördüm ve güldüm.
Evdeki rolü neymiş de yol göstericisi oluyormuş erkek?
Bırakın allasen ya, fıtratla ne alakası var; tecrübe ve zeka olarak eşim benden önde, onun kararlarına güvenirim deseniz hadi diyeceğim de, genelleyip erkek üstün demek... Bi şey yazacağım banlanacağım şimdi, böyle yazanlar "İnanç olarak" böyle olduğunu zannediyorlar da söyleyivereyim -Allaha kulluk- ile ölçülüyor inandığınız dinde üstünlük, organının gölgesine göre değil.
Onu da yaptım bi kaç kez ama huyunu değiştirmiyor maalesef .değiştirmeyene kadar da suratımı asmaya devam edeceğim ya görmezlikten gelcek yada önünde sonunda aklını başına alcak tabi tüm bu süreçte yıpranan yine ben olacağımPsikoloji de ayna yöntemi var.Sizde onun çok iyi bildiği bir konuda ona sormadan hareket edin.Benim iradem yok mu deyin.Ya şimdi beni anladın mı deyip gülün ama eşiniz zor biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?