Eşimin sadece kendi fikirlerini önemsemesi

Hıımm zor biri ama böyle olmaz deyin rest çekin gerekirse

Ben kocanızı değiştirebileceğinizi düşünmenize şaşırdım.
Adamın yetişme tarzı bu şekilde,
ailesi ondan beter diyorsunuz,
kişiliği de oturmuş,
eee nasıl değişip,sizin istediğiniz birine dönüşecek bu adam?
Trip atıp,kendinizi odaya kapatarak veya tartışarak gerçekten çözebileceğinizi mi düşünüyorsunuz bu durumu?
Öyleyse hatalısınız.
15 yaş üstü çocuklarımızı bile değiştirmek ve istediğimiz birine dönüştürmek mümkün değil
ve bu bilimsel olarak kabul edilen bir gerçek.
Değişim ancak kişi,kendisindeki olumsuz yönlerin farkındaysa ve kendisi değişmek istiyorsa mümkündür ki onda da değişim belli
bir oranda gerçekleşir.
Sizin eşiniz ise açık açık 'ben buyum,işine gelirse' diyor.
Bu durumda bir tercih yapmak durumundasınız.
Ya adamı olduğu gibi kabul edip tolere edeceksiniz ya da her şeyi göze alıp ciddi bir rest çekeceksiniz.

Evet tamamen değiştirebileceğimi sanmıyorum.ki öyle bir niyetim de yok.İstediğim şey benim de fikrimi sorması alması.Evlenince hepimiz bi çok huyumuzu sırf evliliğimiz için değiştiriyoruz.Ve o da bi çok konuda değiştirdi kendini.
Bu konuda da istese yapar ama yapmıyor.
Bu şekilde kabullenemiyorum çünkü 5 yıldır bu tarz bir olayda hep tepki verdim veriyorum istesem de istemesem de onun beni görmezden gelmesine tepkisiz kalamıyorum.Sonuç kavga tartışma hep.
Sırf bu yüzden de rest çekmek istemiyorum.2 yaşında kızım var ve 7 aylık hamileyim şuan.bi oğlumuz olacak.Evliliğimizi bu son bi kaç yıldır oturtmuşuz rayına.Bu konu hariç bi

Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.

Evin yol gostericisi diregi nedir yahu? Neyin yolunu gosteriyor evde?
Evle ilgili, yatirimla ilgili bir cok konuyla ben ilgileniyorum. Birsey satin alirken benim de onaylamam gerekir. İşiyle ilgili bir konuda ayrima dustugunde benden yorum alir eşim. Arayip biyere cagiranlara da şakayla karisik "müdüre sorayim " der gelir sorar bana.

Kendinizi niye 2. Sinif insan yerine koyuyorsunuz?
Erkek diye herseyi bilen kişi mi oluyor? Iki kiside birbirine danisir. Siz yol bilmeyip adami basiniza yol gosterici dikerseniz niye size sorsun? Koskoca evin yol gostericisi izin mi alacak?

Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.

Sizinki direk degil bildiğin kütük .
Siz de su an sızlanıyorsunuz ama bence lafta yani eşinize karşı dik duran bir kadin oldugunuzu düşünmüyorum, fıtratiniz böyle belli ki

Gideceği yerlerin yolunu gösteriyor herhalde. Benim eşim de canı çıkmak istemeyince falan arkadaşlarına direkt hayır demek yerine eşim izin vermez şimdi sonra yapalım der. Niye öyle diyor bilmiyorum hayır diyebilen de bir tıp ama böylesi kolay geliyor herhalde:)

çoğu şeyde biz de böyleyiz dediğin gibi.Hesap kitap işini ben yaparım planların çoğunu ben kurarım uyar bana yok demez bazen o da espiriyle bana ağa der vb
onun da sözü geçer yeri gelir onun da dediği olur
Ama bu konuyu bi türlü çözemiyoruz bi anda biri arar hele özellikle anne babasıysa.Bi şey derler ve o hemen tamam der.Onlar dediğinde iradeden bahsetmiyor ama ben dediğimde iradem iradem diye tutturuyor.
Kendimi 2.sınıf insan yerine koymadığım ve koydurmak istemediğim için şuan böyleyim ya zaten.konuşmuyorum ve o beni 2.değil ilk plana koymayana kadar da konuşmayacağım o beni nasıl ki görmezden gelip önemsemiyorsa ben de aynı şekilde davranacağım

Konumu saptırmayın

Siz tepki veriyorsunuz, muhtemelen de esiniz bu tepkileri kanıksamış. Bunca yildir tepki vererek bi sonuc alamadiniz ama aynı yontemi kullanmaya devam mi edeceksiniz?

Zaten bu haliyle de evlilik gidiyor ki Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hamileymissiniz, biraz da tepki vermemeyi deneyin.

O istedigi seyi yapsın ama siz istemiyorsaniz yapmayin, tepki falan da vermeyin ama, bakalim oyle nasil olacak belki O da sasırır da ne oluyor der , o zaman tekrar konusursunuz bu durumu.

Onun gibi davranin ona. Sizi gezdirmesini beklemeyin. Alin cocugunuzu cikin disari en azindan parka. Yaziktir cocuga. Hicbir konuda da danismayin. O sekilde anlar ancak

konumu saptıran hiç kimseye cevap yazmayacağım ve saptırmada ısrar eden olursa şikayet edeceğim.Hoşuna gitmeyen yazmasın gidip başka sayfalarda koştursun

Sinirlensin bagirsin ellemeyin. Kiziyor kavga ediyor diye vazgecmeyin. Siz de sinirleniyorsunuz kavga ediyorsunuz ama o vazgecmiyor

Sizi dinledigi zamanlar kendisine uydugu, işine geldigi zamanlar bence. Sizinle zit düşündüğü durumlarda yine kendi bildigini okur pek sizi dinlermiş gibi gelmiyor bana.
Oyle olsa bu kadar basit bir konuda iradem bilmem ne demez. Bir de etrafa karsi "eşinden izin aliyor" demesinler istiyor belliki.

Onun gibi davranin ona. Sizi gezdirmesini beklemeyin. Alin cocugunuzu cikin disari en azindan parka. Yaziktir cocuga. Hicbir konuda da danismayin. O sekilde anlar ancak
Yeri gelir onu da yaparım bi yere gitmek istersem giderim kızımla da sık sık gezeriz.O da bizimledir genelde.Ama bu konuda böyle yapıyor .

Evet haklısın şuan ben de bunu düşündüm ve çok mantıklı geldi.Gerçektende işine gelince dinliyor Gelmiyorsa muhakkak zıtlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…