Eşimin sadece kendi fikirlerini önemsemesi

Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.
Akıllı bir yönetici kendi ayağına sıkmaz. Istişare sünnettir. Evlendiysen eşinle istişare etmek zorundasın. Öyle kafana göre hareket esersen kul hakkına girmiş olursun. Bu benim hitap şeklim. Size söylemiyorum

Esinde bitiyo hersey benim esimide cok ararlar annesi arkadaslari falan oda demez tabiki karima soraym diye ama hemen cevap vermez bisey uydurur az isim var 10dk sonra donerm ben sana der telefondaki her kimse yada tamam geliyorum desede bana sorar su cagirdi diye gidiyimmi asla demez o soruyu yediremiyo :) ama gitme dersem oturur tabi bu raddeye sip diye gelmedi adam bende o yollardan gectim ilk iki senem bu kavgalarla gecti ama soleye soleye kazidim kafasina simdi iyi sukur

Ben de diyorum haber vercem de .Yok ben ne yapcağımı bilmiyor muyum niye sana sorayım diyor.
Bazen kspatıyor yok diyorum tamam diyor ama çoğunluğu zıtlaşma şeklinde
Ben de dedim ona o ne yaparsa yapsn ben vazgeçmicem bu huyumdan ve o bna sormayıp danışmadıkça karşı çıkmaya devam edeceğim

Erkeklerin genelinde var .söylersem izin alicam evin reisi benim,yonetemez beni gibi dusuncelere kapılıyorlar.oysaki biz olmayı bilmeli , değer verdiğini hissetmek istiyoruz kadın olarak maalesef anlamıyorlar ve düzelmiyor bakis açısı farklı .bir zaman sorarlar sonra yine aynı çünkü soylerse kendini kötü hissettiğinden vazgeçer kölemiyim gibi kafa da kurarlar .bence o sabah hemen plan yapip kimse aramadan uygulayin.aa ne kadar güzel oldu sürekli iletişim kurmaya çalışın .

adamlarin zihniyetine tüküreyim ya.
kendileri rahatça takıldığına göre elalemin karisi sözünü dinler nede olsa benim dediğimi tık eder .. diye düşünüyor.
sinir oluyorum böle şeylere.
diyo ki ben senin kocanim ben istediğim gibi davranirim.....
yok yaaaa...
bende dedim ki bende senin karınım senin istediği gibi olmuycak öle..
sen nasılsan bende ayniyim dedim.
kusura bakma kadinlar bişey yapamaz edemez bidi bidi.. annesinden böle şeyi gördüyse..
ya susmayin allah aşkına güçlü olun.. adamlara karşı kendinizi ezdirmeyin..

Şimdi konu başka yöne çekilmesin diye hiç açmicam o konuyu.fıtrat bakımından yazdım onu .evdeki rolü bakımından hani evin yol göstericisi yöneticisi direği erkek anlamında.
Bu dediğiniz karısıyla istişare eden erkek için gecerlidir. Doğrusu yuvayı dişi kuş yapar erkek sadece toplumsal konularda temsilcidir. Geri planda cekip cevirme kadındadır. Coğumyzda böyle yani.
Değil mi kk?

Tamamen ailenin yetiştirme biçiminden kaynaklanıyor. Anasından danasından böyle görmüş. Ama kadın yapamaz erkek yapar, kadın eksiktir sözlerine karşı çıkmanız gerek. Siz de erkektir bir adım öndedir tarzı bi şey dediniz ki ilk başta. Daha kendiniz inanmıyorsunuz kadının gücüne. Kendiniz inanmadığınız için de kaç senedir adamı yontamamışsınız. Lütfen önce kendinizi gücünüzün farkına varın.

Kendinizi açıklayan yere dahi edep:mutluluğa sebep yazmışsınız.
Tabi edepsiz olmayın ama bu kadar edepli olacağım diye de kasmayın.
Baktınız dışarı mı çıkacak . Hemen siz de alın yavrunuzu çıkın dışarıya.
Siz verdikçe daha fazlasını isteyecek bunu unutmayın .
Erkeğin kadından asla hiç bir konuda üstünlüğü olamaz hatta daha geride olduğunu düşünüyorum.
Zincirlerinizi kırın lütfen.

Yapıyorum.o çıkınca bi işim yoksa yada rahatsz değilsem bende annemlere yada bi arkadaşa falan gideceğim diyorum.Ve gidiyorum da.gidip gelmelerime pek ses etmiyor ama işte söz konusu kendisi olduğunda kendi istediği olsun istiyor

Aynen pes etme bende pes etmedim her defasinda itiraz ettim yaptigi davranisa sonunda biktimi akillandimi bilemem artik duzeldi:)

Ailesiyle mesafeli ya da küsseniz , bundan dolayı yapıyor olabilir.

Annesi neden önce aradı , sonra dönmedi oğluna ?

Bi şeyi sana danışarak yapıyorsam sana olan saygımdan fikirlerine verdiğim değerden yapıyorum.Yoksa erkeksin diye değil.
Siz istediğiniz kadar böyle düşünün, o size sormadığı halde siz her seferinde ona sorarak onun kafasında tabii ki soracak ben erkeğim o kadın ben karar veririm diye egosunu tatmin ediyor. Başka türlü davranmadıkça da bu değişmeyecek.

Ailesiyle mesafeli ya da küsseniz , bundan dolayı yapıyor olabilir.

Annesi neden önce aradı , sonra dönmedi oğluna ?
Küs değiliz ama mesafeliyim biraz onlarla ilgili bi çok sorun yaşadım uzak durma kararı sldım. Eşim de biliyor.Arada gider gelirim.
Ben de anlamadım aramadı daha sonra vazgeçmişlerdir belki gitmeye.eşim de hiç aramadı .

Genelde bi yere çıktığımda çıktım haberin olsun diye msj atıyorum.Bi ara diyorki sen de öylesin yapıyorsun sonra söylüyorsun.Ama ben o yanımdaysa ona soruyorum.O ise sormuyor ve bunu geçmişte yaptığım bu tarz ufak şeylere de bağlıyor.Ne saçma ya kendi gece gündüz dışarda iş dolayısıyla .ben ise şuan çalışmadığım için evdeyim çocukla ve hamile halimle üç dört günde anca çıkabiliyorum .Onun kendi demesi lazım çık gez hava al.Tam tersi kumam gibi davranıyor.

sanırım çalışıyorsunuz
kesin verdiğiniz parayı
diyin "madem kadınım sende erkek evini kendin geçindir bundan sonra" ciddiyim

bu arada para verirken çalışıyorsanız size danışmak zorunda çalışmasanız bile zorunda
siz paranızı keserseniz görürüm ben onun ailesine para vermesini koşturmasını

asabileşsin
napacak dovecek mi sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…