Eşimin şakaları ve benim sinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar
Ben 3 yıldır çalışmıyorum ve 41 yaşındayım. Ekonomik olma konusunda çok iyiyimdir. Herşeyi idare ederim ucuzluk kovalarım vs. Saçlarım röfle. Onu da 6 ayda bir ucuz bir kuaförde yapırırım. Para isteyememe konusunda hassasiyetimi eşim bilir. Neyse.
Az önce dedim eşime 6 ay oldu bir kuaföre gideyim dedim. Eşim de şaka güya ohooo sende hem çalışma hem kuaföre git diye gereksiz bir şaka yaptı. Buna gülüp gececegime fena sinirlendim. Dedim sen biliyorsun bu konulardaki hassasiyetimi neden yapıyorsun bunu. Vs vs uzattık. Şimdi konuşmuyor benimle. Size diyeceğim şu: Böyle tepkim normal mi, değilse ben bu sinirimi ne yapacağım böyle yaa. Şu an benimle konuşmamak için çıkıp biyerlere gidiyor falan daha sinirleniyorum. Tuhaf değil mi

Sende de iş bulda calısaym saka bır yana esımde bazen bana der oh kazandan beslenıyon ama ben harclık ıstemem kartlar evde durur gıderken ben derım kuafore gıtcem ya da bıseyler alcam tamm der. Para kımsede durmuyor evde duruyor acıkcası.

Ya abartmayın arkadaşlar adamı gömdünüz resmen altı üstü şaka yapmış benim eşim de aynı şekilde şaka yapıyor. bende senin cebindeki para ikimizin bende evde çalışıyorum diyorum konu kapanıyor

yani alınganlık yapmanız gereksiz olmuş bence ohhh sefam olsun deyip geçicektiniz.elalemin karılarından benim neyim eksin diyeceksiniz.ya da girip çalışacaksınız
Normalde geçerdim de kötü dokundu nedense. Bendemi anormallik diye size sorayım dedim

Walla böyle konularda hassas olmamayı kk ögretti bana,ihtiyacın varsa açık açık isteyecek çatır çatır harcayacaksınız nokta

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Gerçekten iyi niyetli bir şaka mıydı?
Yoksa karısının çalışmasını özellikle isteyen, ona yaptığı harcamaları hesaplayan bir tip mi?
Hesaplayan biri değildir. Ama şakası bile bozdu veni bu kadar dikkatli harcama yaparken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…