Herhangi bir işten bahsediyorumİşe girmek kolay değil
Bence bakış açısına göre değişir. Karşısındaki düşmanı ysa eğer evet şaka çok ağırlama eğer eşiy se bunu söyleyen bence hiçte ağır değil zira hayatını adamış o adama bu şakayı mi kaldıramayacak!!Afedersiniz ama saka eşek şakası gibi.
Fazla agir.
Canım ben alıngan değilim normalde ama karşı tarafta bunu kullanmamalı değilmi. Senin olayda öyle. Bence karşı taraf biraz daha ince olmalı.Eşinizi tanıma durumunuza göre değişir vereceğiniz tepkiler. Daha önce de harcadığınız parada gözü olan bir tipse hani sürekli ne harcadığınıza dikkat ediyorsa o zaman bu esprisinin size batması çok normal. Ama durduk yere boş boğazlık ettiyse çok uzatmadan tatlıya bağlanabilir.
Aslında bende bunun için konu açmaya gerek duymadığımdan buraya sorayım bari konu sahibi sizce haklı mıyım haksız mıyım veya fazla mı alınganlık etmişim. Şaka konusunu görünce aslında yazmak istedim. Yakın zamanda ablam hastalandı ve ona ben bakmak zorunda olduğum için bir arkadaşımın buluşma isteğini geri çevirdim. O da bana naz yapma be dedi. O an aslında tepkisine sinirlendim ama o sinirle büyük bir tartışma yaşamamak için hiçbir şey demedim. Aradan birkaç gün geçince yine beni davet etti ama yine aynı tavırlarla bahane kabul etmiyorum diyerek. Bu sefer patladım tabi üslubundan dolayı. O da her zamanki gibi espri yaptığını falan ima etti nasıl böyle düşünürsün falan dedi, tatlıya bağladık yani alttan aldım daha fazla kalp kırmayayım ama hatasını anlasın diye, ama yine de düşündükçe bir garip oluyorum. Sizce burda kim haklı?
Bazen ruh halimize göre şakayı kaldırma durumumuz da değişiyor. Sizinki de belki eşinizin birden bire boşboğazlığıdır, kötü niyeti değildir yani. Umarım halledersiniz sorununuzu. :)
Olabilir ama es bundan rahatsiz oluyorsa yapmasi doğru degil .dusuncene saygi duyuyorum.Bence bakış açısına göre değişir. Karşısındaki düşmanı ysa eğer evet şaka çok ağırlama eğer eşiy se bunu söyleyen bence hiçte ağır değil zira hayatını adamış o adama bu şakayı mi kaldıramayacak!!
Hesaplayan biri değildir. Ama şakası bile bozdu veni bu kadar dikkatli harcama yaparken
Yani anlattığım olaya göre sinirlenmekte ben haklıyım? Dediğiniz gibi bazı olaylar incelik gerektirir, espri kaldırmaz. Siz ekonomik bir insansanız hele eşinizin o tavrı gereksiz olmuş ama dediğim gibi her insanın bazen boş bulunduğu olur, tatlıya bağlarsınız sizde umarım.Canım ben alıngan değilim normalde ama karşı tarafta bunu kullanmamalı değilmi. Senin olayda öyle. Bence karşı taraf biraz daha ince olmalı.
Tabi ki eşin rahatsız olduğunu öğrendikten sonra bi daha yapmamalı bu düşüncenize katılıyorumOlabilir ama es bundan rahatsiz oluyorsa yapmasi doğru degil .dusuncene saygi duyuyorum.
Bende çalışmıyorum. Benimde eşim aynısını dese bende alınırım. Çalışmayıp evde yan gelip yatmıyoruz.Arkadaşlar
Ben 3 yıldır çalışmıyorum ve 41 yaşındayım. Ekonomik olma konusunda çok iyiyimdir. Herşeyi idare ederim ucuzluk kovalarım vs. Saçlarım röfle. Onu da 6 ayda bir ucuz bir kuaförde yapırırım. Para isteyememe konusunda hassasiyetimi eşim bilir. Neyse.
Az önce dedim eşime 6 ay oldu bir kuaföre gideyim dedim. Eşim de şaka güya ohooo sende hem çalışma hem kuaföre git diye gereksiz bir şaka yaptı. Buna gülüp gececegime fena sinirlendim. Dedim sen biliyorsun bu konulardaki hassasiyetimi neden yapıyorsun bunu. Vs vs uzattık. Şimdi konuşmuyor benimle. Size diyeceğim şu: Böyle tepkim normal mi, değilse ben bu sinirimi ne yapacağım böyle yaa. Şu an benimle konuşmamak için çıkıp biyerlere gidiyor falan daha sinirleniyorum. Tuhaf değil mi
Buda onun gibi bisi isteTabi ki eşin rahatsız olduğunu öğrendikten sonra bi daha yapmamalı bu düşüncenize katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?