- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
Sinir moral bozukluğuyla yazınca öyle oldu valla dikat edememişimimla hatalarından gözüm kanadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir moral bozukluğuyla yazınca öyle oldu valla dikat edememişimimla hatalarından gözüm kanadı![]()
siz de ona deseydiniz sen yaşlandın bende genç alayım bari diye
o zaman nasıl üzülecek bozulacaktı dimi?
evet saçma bir laf olmuş ama sanki evden kovmuş gibi tepki vermeyin
boş bulunmuş saçmalamış
ben olsam böyle düşünürdüm
tabii yukarıdaki yazdığım lafı ettiysem :)
Boyle diyen adamin patavatsizligina burnunu iyice surtmek evladir.
bende genç koca isterim deseydin
ağzıma çok pis şeyler geldi de buraya yazılmaz.. azmış kudurmuş terbiyesiz çirkin çirkin konuşmalara bak sen de bakalım genç koca alcam diye cinnet geçiriyo mu geçirmiyo mu
Dedim kızlar biraz geç oldu ama bende uzun boylu kaslı genç yakılışıklı bulurum dedim. Oda dediki o anda deseydin bunu şaka olarak hiçte alınmazdım gırgır yapıyoduk zaten dedi. Ya çok uğraştı özürde diledi ben uzatıyorum çünkü hiç beklemediğim bişeydi ağır geldi ben hiç yaşlılık iması duymamıştım şimdiye kadar hep olduğumdan küçük gösteriyorum sanıyodum öyle diyolardı çünkü. Genç niye dedin dedim yeni anlamında dedi öyle ağzımdan öyle çıktı yanlış anladın dedi daha birsürü dil döktü. Ya ben yinede kendimle ilgili şüpeye düştüm yaşlandım mı ben farkında mı değilimBiz de şakalaşırız da.Ben çok takılmam.O da öyle.Ben de ona neler söylerim.İyi niyetle söylediğimizden alınmayız birbirimize.Onun ne dediğinin önemi var mı konu sahibi?Siz kendinizi bimiyor musunuz?Cevabını verip geçin.
Bilimsel olarak yaşlanmamak mümkün değil, çok takılmışsınız buna. Tüm konuda kart zamparalara ağzına geleni söyledi herkes. Sizin her yorumunuz, genç gösteriyorum ama ama... Gençsiniz zaten de yaşlanmakta ne var bu kadar anlayamadım. Bizi toplayıp fırına mı atsınlar 40'ı geçtik diye?Dedim kızlar biraz geç oldu ama bende uzun boylu kaslı genç yakılışıklı bulurum dedim. Oda dediki o anda deseydin bunu şaka olarak hiçte alınmazdım gırgır yapıyoduk zaten dedi. Ya çok uğraştı özürde diledi ben uzatıyorum çünkü hiç beklemediğim bişeydi ağır geldi ben hiç yaşlılık iması duymamıştım şimdiye kadar hep olduğumdan küçük gösteriyorum sanıyodum öyle diyolardı çünkü. Genç niye dedin dedim yeni anlamında dedi öyle ağzımdan öyle çıktı yanlış anladın dedi daha birsürü dil döktü. Ya ben yinede kendimle ilgili şüpeye düştüm yaşlandım mı ben farkında mı değilim![]()
Hayır yanlış anladınız ne fırını yok artık.. heryaşın ayrı güzelliği var. İnsan eşinden duyunca konduramıyor psikoloji bozuluyor ne bileyim çok sağlıklı düşüne edim haklısınız aslındaBilimsel olarak yaşlanmamak mümkün değil, çok takılmışsınız buna. Tüm konuda kart zamparalara ağzına geleni söyledi herkes. Sizin her yorumunuz, genç gösteriyorum ama ama... Gençsiniz zaten de yaşlanmakta ne var bu kadar anlayamadım. Bizi toplayıp fırına mı atsınlar 40'ı geçtik diye?
Daha önce de yorumumu yazdım, eşinizin üslubunu siz bilirsiniz. Öylesine bir şakadır sadece, ortamın rahatlığıyla atmış ortaya. Tekrar evlenirim, diye takılmış size. Yaşınıza dair bir ima yok bence.Hayır yanlış anladınız ne fırını yok artık.. heryaşın ayrı güzelliği var. İnsan eşinden duyunca konduramıyor psikoloji bozuluyor ne bileyim çok sağlıklı düşüne edim haklısınız aslında
hemen bozuldu dimi siz öyle diyinceDedim kızlar biraz geç oldu ama bende uzun boylu kaslı genç yakılışıklı bulurum dedim. Oda dediki o anda deseydin bunu şaka olarak hiçte alınmazdım gırgır yapıyoduk zaten dedi. Ya çok uğraştı özürde diledi ben uzatıyorum çünkü hiç beklemediğim bişeydi ağır geldi ben hiç yaşlılık iması duymamıştım şimdiye kadar hep olduğumdan küçük gösteriyorum sanıyodum öyle diyolardı çünkü. Genç niye dedin dedim yeni anlamında dedi öyle ağzımdan öyle çıktı yanlış anladın dedi daha birsürü dil döktü. Ya ben yinede kendimle ilgili şüpeye düştüm yaşlandım mı ben farkında mı değilim![]()
Daha önce de yorumumu yazdım, eşinizin üslubunu siz bilirsiniz. Öylesine bir şakadır sadece, ortamın rahatlığıyla atmış ortaya. Tekrar evlenirim, diye takılmış size. Yaşınıza dair bir ima yok bence.
Teşekkür ederim sağolunhemen bozuldu dimi siz öyle diyince
hiç de alınmazdım demiş ya o da yalan
neyse uzatmayın boşverin
ama genç ve güzelsinizdir kesin unutmayın
cevap vermemişsiniz bozuldu dimi siz öyle diyinceTeşekkür ederim sağolun
Şehir değiştirip gidenlere mecnun diyelim o zamanIstanbul trafigiyse gayet sevgi olcusu olabilir![]()
Eşiniz densizlik etmiş.Tavır almanızda bir sorun yok, en azından bir daha bu şekilde kendince espri yapmaması için uyarıcı olmuştur.Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim