Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Bende şu '' şaka '' ayağına patavatsızlık yapanlara sinir oluyorum. İçinde ki tüm birikmişlikleri söylüyorlar sonra sen tepki verince '' şaka yapıyorum, alınıyorsun hemen '' oluyor. Bu sadece sevgili, eşte değil anne, arkadaş hepsinde karşılaştığım ve aptal yerine konulduğumu düşündüğüm bir durum gerçekten. Ben her zaman düşünerek konuşur, düşünerek şaka yaparım. Alınacağını düşündüğüm bir sözü söylemem zira alacağımı tepkiyi bilirim. Bunu bile bile söylüyorlar ki gerçeği şaka yoluyla yansıtacaklar. Sizde o zaman bundan sonra '' sende g*tü göbeği saldın hee eheheheğğğ, yok ki bir Brad Pitt'imiz asdfgh '' diyin bakalım şaka ayağına :))

Hayir böyle dusunmeyin lütfen. Erkekler böyle sacma seyleri gerceklik payi oldugu icin degil, biraz gerizekali olduklari icin konusabiliyorlar. Esiniz cok mu genc, cok mu yakisikli sanki? Muhtelemen saclari dokulmeye ya da göbek yapmaya baslamistir bile
Yüzü çok kırışık bi kere onun saçı çok ama yüzünden belli yaşı olduğu. Ben ondan çok daha genç görünüyorum ama gözü açmış demek 😢

Yüzü çok kırışık bi kere onun saçı çok ama yüzünden belli yaşı olduğu. Ben ondan çok daha genç görünüyorum ama gözü açmış demek 😢

Biraz esinizden ders alin. Yuzundeki kirisikliklara bakmadan kurdugu cümleye ve ozguvenine bakin.
Bir insan ne kadar guzel/yakisikli olursa olsun ozguveni yoksa sönük kaliyor. Otururken omuzlarinin dusuklugunden, konusurken kurdugu cumlelerden bile anlasiliyor ozguvensizlik.
Siz onun yaninda daha iyi görünürken neden kendinizi kotu hissedesiniz ki?

Eşimle aynı dedelere sahibiz bir dedemiz iki evli gorumcemle esim oturmuş guya şaka yapıyorlar bana bir daha evlen dedem gibi diyor esim göğsünde yumusatip evet dedeme çekmişim bencede olur diyor kahkahalar atıyorlar bende ciddi bir suretle bekledim muhabbet bitti o dede benimde dedem sen dua et ben dedeme benzemeyeyim demiştim esim bir anda sustu özür dilerim canım dedi gorumcem kalktı gitti esi susturacak lafi olan söylemezseniz yine söyler gittikçe daha ağır ve kırıcı şakalar gelir

Biraz esinizden ders alin. Yuzundeki kirisikliklara bakmadan kurdugu cümleye ve ozguvenine bakin.
Bir insan ne kadar guzel/yakisikli olursa olsun ozguveni yoksa sönük kaliyor. Otururken omuzlarinin dusuklugunden, konusurken kurdugu cumlelerden bile anlasiliyor ozguvensizlik.
Aynen katılıyorum, özgüven güzellikten dahi önemli.

benim özgüvensizliğim taa çocukluktan geliyor başkasının küçük bile olumsuz lafıyla yıkılıyorum işte

Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
laflara bak bak.. genç kadın napsın seni be deseydin.. böyle konuşmayı bilmeyen adamların ağzına kürekle vurmak istiyorum

Böyle diyenlere kürekle dalasim geliyor. Iyi bende kendime bi çıtır beğenirim diyemediniz mi? Böyle sacmaliklar karşısında yapıştırın sizde lafi, otursun, birdaha böyle bi dengesizlik yapamasin. Gül gibi karıları var, ama hala doymaz gözleri.

Biz de şakalaşırız da.Ben çok takılmam.O da öyle.Ben de ona neler söylerim.İyi niyetle söylediğimizden alınmayız birbirimize.Onun ne dediğinin önemi var mı konu sahibi?Siz kendinizi bimiyor musunuz?Cevabını verip geçin.

Olay bu kadar evet abartıyo muyum? Sen beni bilmiyomusun diyo senin üstüne gül koklar mıyım dedi ama içimden çıkmıyo şakanın gerçeklik payı var mıdır
siz de ona deseydiniz sen yaşlandın bende genç alayım bari diye
o zaman nasıl üzülecek bozulacaktı dimi?

evet saçma bir laf olmuş ama sanki evden kovmuş gibi tepki vermeyin
boş bulunmuş saçmalamış
ben olsam böyle düşünürdüm
tabii yukarıdaki yazdığım lafı ettiysem :)

Benimki ilk zamanlar bi ''40 olunca bozdurup iki yirmilik alıcam'' deme gafletine düştü öyle bir tersledim ki bir daha hiç konusunu bile açamadı

Benimki ilk zamanlar bi ''40 olunca bozdurup iki yirmilik alıcam'' deme gafletine düştü öyle bir tersledim ki bir daha hiç konusunu bile açamadı
Dil altı hapını ikiye bölebilsin de o, bi ara alır 2 tane 20liği.

ağzıma çok pis şeyler geldi de buraya yazılmaz.. azmış kudurmuş terbiyesiz çirkin çirkin konuşmalara bak sen de bakalım genç koca alcam diye cinnet geçiriyo mu geçirmiyo mu

Back
X