Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Yok estağfurullah da valla kazıyorum bu kafadaki insanlara, bizim bir enişte vardı uzaktan akraba bir teyzemizle evliydi adam 70’inde coştu, para fazla geldi tabii mal mülk kaşıntı yaptı, sen git 20 yaşında bir kızla sevgili ol, kızın 70’lik dedeyle ne işi olur paradan başka, bizim 70’lik kızın aşık olduğunu zannederek böyle de bir zekacıkları var evi de terk etti mi🤦‍♀️

Sonra tabii paralar suyunu çekip dede fazla enerji atılımından felç geçirince karısının kapısına bırakıvermişler, o hallere düşünce ağlayıp sızlamaya başladı, bizim akraba teyze yine merhametli aldı baktı, öylesini kapıdan içeri sokmayacaksın, gitsin nerede sürünürse sürünsün, böyle şeylere tanık olduğumdan vallahi gıcık oluyorum genç kadın alırım ehehe diye ağzını yayanlara, eşi yaş alırken kendilerini genç sanıp havalara girenlere, dilini tutup çekesim geliyor.
30 yasinda dunyalar guzeli bir arkadasim, 65 yasindaki cok asiri zengin birinle evlendi (tabi ki Adam karisini bu citir icin terketti) bizim citir, uzerine milyon dolarlik 2 ev, yat ve ozel Jet yaptirip, bir de kendi mesleginle ilgili ofis kurduttu. Bir de erkek cocuk dogurdu.
Su an Adam 76 yasinda, hastaliktan evden cikamiyor, yatakta, bir dolu bakici hizmetci evde. Hatun 41 yasinda ve hala tas gibi, ve tahmin edersiniz ki gizlice gorustugu biri var.
Kissadan hisse: bu azmis yasli tekeler, cok saglam kazik yemeyi hakediyorlar

Bizde genel olarak mesele ne biliyor musunuz ? Bildiğimiz standart Türk aile yapısında anne babanın bakımından çocukların bakımına, evin çekip çevrilmesinden, maddi manevi her zorluğa sabretmek kadının üzerine yıkılmış.

Bunu kadının ekonomik özgürlüğüyle dahi aşamıyoruz zira kadın sabahtan akşama kadar çalışıyor akşama eve gelince koştur koştur yemek yapma, çocukların dersi, yemeği, uyuması, beyzade eve anne babasını getirmişse onlara hizmet vs her şey kadında, erkek ben çalışıyorum yoruldum al şu çocukları başımdan diyor, ev işlerine destek olsun deseniz iki çatal kaşığı dan dun kaldırırken sinirlenip bağırmaya başlıyor ki tatsızlık çıkmasın diye bir daha ona şu işi yapar mısın diyemeyesiniz, ailesiyle ilgili bir şey deseniz hemen olaya sizin ailenizi katıp yasaklamalar kısıtlamalar getiriyor sonra kadın çökmüş kadın bakımsız diye gözü yuvalarında oynayıp duruyor, bre adam kadını bu hale sen getirdin, kadın kendisine bir rimel alırken bile sorguluyor, bir kere kadına hatun git bir dinlen, bir bakım yap ayaklarını uzat diyor musun? Yok.

Aslında biz ırk olarak bence gayet taş gibi olacak bir yapıya sahibiz, bir su bir sabunla cildi bebek gibi olan kadınlarımız da var ama bu erkek milleti her yükü kadına yükleyip sonra dönüp beğenmiyor, he bu arada sanırsın hepsi de muhteşem erkekler, göbekleri kaçak yapı, yan saçlardan tepeye kapak yapılmış halde geziyorlar, en son ne zaman banyo yapmış meçhul tövbe tövbeee, insan evladı erkekler üstüne alınmasın.
İtalyan kadınları ve hatta uzak doğu kadınları da bu şekilde,sırf Türkiye’ye özgü bir durum değil inanın.
İtalyan kadınları küçük yaşta yemek yapmaya yönlendirilir hemen,kocalarının kalbine giden yolun midesinden geçtiğine inandırılır o şekilde büyütülürler.
Uzak doğuda tüm evin işi kadının görevidir,çocuk yetiştirmek aynı şekilde
Bizim ülkemize benzer kültürler var

Çok kızıyorum ben böyle kart horozlara yaaa
70ine geliyor daha seksi bitmiyor,hanımına yettin de elin kızı kaldı,.zevengin önde gidenleri
Biz ilk duyduğumuzda enişteye uyuz olmuştum, dark bu olay olduğunda ben de 20’li yaşlarda genç bir kadındım, biz enişteye dede diyorduk torunlarıyla yaşıtım çünkü, insan kötü de oluyor demek ki torunu yaşındaki herkese gözü kayıyor şimdiye kadar bize hangi gözle baktı diyorsun ister istemez, tiksinmiştim adamdan o yüzden valla akraba teyzemizin hatırına rağmen bile geçmiş olsuna gitmedim, ne’sine gidilir bunun?

Her türlü zararlı böyleleri, yaşına başına bakmaz torunu yaşındakiyle ahlaksızlık yapar, eli ayağı tutmayınca karısının başına kalır kendine baktırır, lafa gelince hepsi ahlaktan dem vurur ama ahlak ne hikmetse hep kadına ahlak, erkeğe bir şey demek yok.

30 yasinda dunyalar guzeli bir arkadasim, 65 yasindaki cok asiri zengin birinle evlendi (tabi ki Adam karisini bu citir icin terketti) bizim citir, uzerine milyon dolarlik 2 ev, yat ve ozel Jet yaptirip, bir de kendi mesleginle ilgili ofis kurduttu. Bir de erkek cocuk dogurdu.
Su an Adam 76 yasinda, hastaliktan evden cikamiyor, yatakta, bir dolu bakici hizmetci evde. Hatun 41 yasinda ve hala tas gibi, ve tahmin edersiniz ki gizlice gorustugu biri var.
Kissadan hisse: bu azmis yasli tekeler, cok saglam kazik yemeyi hakediyorlar
Özel jet mi?
Kim o adam ya?
Acun mu 🤣🤣

İtalyan kadınları ve hatta uzak doğu kadınları da bu şekilde,sırf Türkiye’ye özgü bir durum değil inanın.
İtalyan kadınları küçük yaşta yemek yapmaya yönlendirilir hemen,kocalarının kalbine giden yolun midesinden geçtiğine inandırılır o şekilde büyütülürler.
Uzak doğuda tüm evin işi kadının görevidir,çocuk yetiştirmek aynı şekilde
Bizim ülkemize benzer kültürler var
Doğrudur ben o ülkelerin kültürünü bilemiyorum, bildiklerim tvden sağdan soldan duyduğum üstünkörü şeyler ama bizim toplumumuzun hala çoğunluğunda yaygın kültürü hepimiz biliyoruz, bekar erkek yadırganmıyor ama bekar kadına her türlü yaftalama yapılarak evlilik sanki statü atlamak, kadının namusuna sahip çıkılması gibi gösteriliyor, toplum baskısı evlendirmeye yönlendirirken bir yandan da kadının erkeğe susması alttan alması salık veriliyor, bakın hep bizim toplumdan bahsedilirken vefakar, cefakar, fedakar sözleri kadın kelimesiyle tamamlanır.

Bunların hepsi yapılır ama karşılığını görüyorsanız, kadınlar çok şey istemiyor saygı duyulsun ezilmesinler yeter.

Hehehe, yok Acun daha 76 olmadi 🙊🙉🙈 yurtdisinda yasayan bir dolu asiri zengin Türk var.....
Neyse iyi olmuş amcaya .
Vall hiç acımam.
Karısını bırakmış genç buldum diye.
Ya bu adamlar afedersin de gavat mu ya.
Bu ihtiyar delikanlılar başına geleceği bilmiyor mu.
Yada ne olursa olsun benle olsun da aldatırsa aldatsın mı diye düşünüyorlar

Doğrudur ben o ülkelerin kültürünü bilemiyorum, bildiklerim tvden sağdan soldan duyduğum üstünkörü şeyler ama bizim toplumumuzun hala çoğunluğunda yaygın kültürü hepimiz biliyoruz, bekar erkek yadırganmıyor ama bekar kadına her türlü yaftalama yapılarak evlilik sanki statü atlamak, kadının namusuna sahip çıkılması gibi gösteriliyor, toplum baskısı evlendirmeye yönlendirirken bir yandan da kadının erkeğe susması alttan alması salık veriliyor, bakın hep bizim toplumdan bahsedilirken vefakar, cefakar, fedakar sözleri kadın kelimesiyle tamamlanır.

Bunların hepsi yapılır ama karşılığını görüyorsanız, kadınlar çok şey istemiyor saygı duyulsun ezilmesinler yeter.
Tabii ki
Evlilik zaten bir denge işidir
Kadının üzerine yüklenen sorumluluklar onların yüceltilmesini sağlamalı sömürülmesini değil.
Erkek egemen toplum anlayışıyla yapılmıyor İtalya’daki durum,gözlemlediğim bi nevi görev dağılımı.
Bizim toplumuzda erkekler kendini üstün ırk gibi görüyor,eşitlik yok,değe verme yok,taktir etme yok her şeye mecbursun,kral benim gibi bi tavırları var.

Bizde genel olarak mesele ne biliyor musunuz ? Bildiğimiz standart Türk aile yapısında anne babanın bakımından çocukların bakımına, evin çekip çevrilmesinden, maddi manevi her zorluğa sabretmek kadının üzerine yıkılmış.

Bunu kadının ekonomik özgürlüğüyle dahi aşamıyoruz zira kadın sabahtan akşama kadar çalışıyor akşama eve gelince koştur koştur yemek yapma, çocukların dersi, yemeği, uyuması, beyzade eve anne babasını getirmişse onlara hizmet vs her şey kadında, erkek ben çalışıyorum yoruldum al şu çocukları başımdan diyor, ev işlerine destek olsun deseniz iki çatal kaşığı dan dun kaldırırken sinirlenip bağırmaya başlıyor ki tatsızlık çıkmasın diye bir daha ona şu işi yapar mısın diyemeyesiniz, ailesiyle ilgili bir şey deseniz hemen olaya sizin ailenizi katıp yasaklamalar kısıtlamalar getiriyor sonra kadın çökmüş kadın bakımsız diye gözü yuvalarında oynayıp duruyor, bre adam kadını bu hale sen getirdin, kadın kendisine bir rimel alırken bile sorguluyor, bir kere kadına hatun git bir dinlen, bir bakım yap ayaklarını uzat diyor musun? Yok.

Aslında biz ırk olarak bence gayet taş gibi olacak bir yapıya sahibiz, bir su bir sabunla cildi bebek gibi olan kadınlarımız da var ama bu erkek milleti her yükü kadına yükleyip sonra dönüp beğenmiyor, he bu arada sanırsın hepsi de muhteşem erkekler, göbekleri kaçak yapı, yan saçlardan tepeye kapak yapılmış halde geziyorlar, en son ne zaman banyo yapmış meçhul tövbe tövbeee, insan evladı erkekler üstüne alınmasın.
Nankörler işte.
Kadın didinsin sürekli o yatsın parayı bulunca da yaş ilerledikçe kariyerinde yükseldiğinde daha çok para kazandığında evindekini beğenmesin.
Allah herkese vicdan versin ya.
Merhametli bir erkek böyle düşünmez.
Emek vermiş kadın o kadar.
Emek vermek çok önemli bence bir ilişkide evlilikte.

Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Seni genç kix ne yapsın moruk deseydin

Esinizin genel tavrini bilmedigim icin pek yorum yapamam ama esim bana boyle dese uzulmemde sinirlenmem bile. Bu tarz sakalar yapilabiliyo ya ben de yaparim bazen esimin boyu pek uzun degil keske daha uzununu bulaydim falan diye yada bekar arkadaslarla muhabbet ederken zengin koca bulsaydim keske falan derim guleriz. Tabi genel olarak bu kart heriflerin genc kiz meraki sinir bozucu o kisimdaki tum yorumlara katiliyorum ama esim bana bu tarz saka yapinca bende o tarz saka yapip gülüyorum sonrasindada aklimda yer etmiyo acikcasi bana boyle dedi diye

Eniştem de teyzeme böyle şakayla karışık diyordu genç kadın alcam diye
Adam yolunu yapıyormuş meğer
Sonra başka genç bir kadınla ilişkisi çıktı 😏
Dikkat edin derim herşey şakayla başlıyo..

Eşinize bunu okutun. 24 yaşındayım 40 yaşında adama mı kaldım😄 hiç birimiz bakmayız ona merak etmesin.

Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
sen niye demedin ben de genc erkekleri begeniyorum ama naparsin diye

Benim hala dolup dolup boşalıyo gözlerim kendimi durduramıyorum kesin olarak biliyorum artık eşim beni beğenmiyor ben zaten sosyal acıdanda zayıf biriyim sevilen biri değilim sessiz sakin saf gibi görülen biriyim sadece eşim değer veriyo diyodum artık oda sevmiyormuş meğer boşluğa düştüm

Benim hala dolup dolup boşalıyo gözlerim kendimi durduramıyorum kesin olarak biliyorum artık eşim beni beğenmiyor ben zaten sosyal acıdanda zayıf biriyim sevilen biri değilim sessiz sakin saf gibi görülen biriyim sadece eşim değer veriyo diyodum artık oda sevmiyormuş meğer boşluğa düştüm

Hayir böyle dusunmeyin lütfen. Erkekler böyle sacma seyleri gerceklik payi oldugu icin degil, biraz gerizekali olduklari icin konusabiliyorlar. Esiniz cok mu genc, cok mu yakisikli sanki? Muhtelemen saclari dokulmeye ya da göbek yapmaya baslamistir bile

Back
X