Eşimin sakin olması beni deli ediyor

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Çocuğum 11 yaşında, bacağında morluklar oluşuyor. Eşim 1 ay önce doktora götürdü tahlil yaptırdı doktor herhangi bir sorun yok çocuğunuz sağlıklı demiş. Ben yinede aile hekimine göster demiş oda sorun yok demiş ama morluklar geçmiyor. Bacağında 3 tane vardı akşam baktım çoğalmış, hani sinek ısırır da koyulaşır ya öyle. Akşam eşime çok kızdım neden ciddiye almıyorsun korkmuyorsun dedim oda bana kızdı
Bazen bacağım ağrıyor diyor, bazen karnım ağrıyor diyor, boynunda yap bezesi gibi birşey çıktı. Kan değerlerine baktım demirle ilgili bir değeri biraz yüksek ama doktor önemli değil dedi. Eşim sen doktordan daha mı iyi biliyorsun diye kızdı bana bende o çok rahat diye ona kızdım. Benim bacaklarım morluk içindeydi annem beni hiç incelemezdi bu ne ya dedi
Bacaklarına bakmaktan inecelemktem çok yoruldum. Çocuk bana benzemeye başladı oda kendini inceliyor, birşey olur mu diye soruyor

Bana cok tehlikeli geldi, Kan kanseri olmadigi net mi tahlil yaptirildi mi? Bacaginda kolunda basit sekilde morluk olusan bir tanidigim kan kanseri cikmisti.
Kuzum bu assiri pozitif bir yorum olmus evhamli bir anneye cok iyi gelecek 👀olur mu oyle sey? bende de morluk vardi onkolojiye yonlerdiler sonuc b12 eksik.Konu sahibesi doktor yok dediyse yoktur tehike gorseydi emin olun yonlendirirdi ama iciniz rahat etmiyorsa baska doktora goturun

Evet erkekler bu konularda fazla rahatlar malesef. Benim esim de oyle. Ama benim cogu evhamim bosuna degildi. En son surekli cocuk duymuyor diyordum, esim de abartiyorsun, bilerek yapiyor, oyun yapiyor vs deyip duruyordu. Sonra ben kbb'ye goturdum. Cocugumun kulaginda sivi birikmesi varmis, duymasini etkiliyormus. Tedavi edilmezse kalici duyma hasari birakabiliyormus. Anne olarak daha gozlemciyiz, daha dikkatliyiz ve evet daha evhamliyiz. Iyi ki de oyleyiz. Ama evhami cocuga yansitmak dogru degil. Yerinizde olsam icimin rahat etmesi icin cocuk hematoloji doktoruna gosterirdim. O da bir sey yok derse rahat edersiniz. Bosu bosuna kendinizi yemeyin boyle.

Doktora gitmişsiniz birşey çıkmamış,bu kadar panik olmayın siz panik yaparsanız çocuğunuzda etkilenir.Esinizin sakın kalmasi gayet iyi ikinizde panik halde olsanız daha kotu olur.

Yağ bezesi geçici olabilir hemen hemen her çocukta oluyor bende de vardı enfeksiyon kaynaklı olabiliyor genel de bende bademcik iltihabı çok olurdu buyuduk sıra geçti.

Çocuğum 11 yaşında, bacağında morluklar oluşuyor. Eşim 1 ay önce doktora götürdü tahlil yaptırdı doktor herhangi bir sorun yok çocuğunuz sağlıklı demiş. Ben yinede aile hekimine göster demiş oda sorun yok demiş ama morluklar geçmiyor. Bacağında 3 tane vardı akşam baktım çoğalmış, hani sinek ısırır da koyulaşır ya öyle. Akşam eşime çok kızdım neden ciddiye almıyorsun korkmuyorsun dedim oda bana kızdı
Bazen bacağım ağrıyor diyor, bazen karnım ağrıyor diyor, boynunda yap bezesi gibi birşey çıktı. Kan değerlerine baktım demirle ilgili bir değeri biraz yüksek ama doktor önemli değil dedi. Eşim sen doktordan daha mı iyi biliyorsun diye kızdı bana bende o çok rahat diye ona kızdım. Benim bacaklarım morluk içindeydi annem beni hiç incelemezdi bu ne ya dedi
Bacaklarına bakmaktan inecelemktem çok yoruldum. Çocuk bana benzemeye başladı oda kendini inceliyor, birşey olur mu diye soruyor

Siz ne zaman tedavi olacaksınız? Sizin bu haliniz çocuğa da geçmiş farkında değil misiniz?

Siz çocuktan ayrı mısınız,niye eşinizle kavga ediyorsunuz, alın siz götürün, hatta çocuğunuzu da pedagog görsün lütfen.

Kuzum bu assiri pozitif bir yorum olmus evhamli bir anneye cok iyi gelecek 👀olur mu oyle sey? bende de morluk vardi onkolojiye yonlerdiler sonuc b12 eksik.Konu sahibesi doktor yok dediyse yoktur tehike gorseydi emin olun yonlendirirdi ama iciniz rahat etmiyorsa baska doktora goturun
Ama işte bu çocuğu bir yere yönlendirmemişler. Bir şeyin yok deyip eve göndermişler. Bana da bacakta devamlı morluklar iyi görünmedi. Boynunda kitle çıkmış, sizde de var mıydı kitle? Sadece kitle veya sadece morluk olsa tamam ama her ikisi de varmış. Ben de anneyim ve benim çocuğum olsa çocuk onkolojiye - hematolojiye de mutlaka götürürdüm.

Konu sahibi kocanıza söylenip duracağınıza ve devamlı çocuğunuzun orasına burasına bakacağınıza çocuk onkolojiden veya hematolojiden randevu alın. Hatta maddi durumunuz mümkünse çabuk olması açısından özelden alın randevuyu.

Babası bence gerekeni yapmış yani gün boyu durup çocuğun bacağını kolunu mu kontrol edecek tabii ki de etmesi gerekiyor mu ara sıra evet ama sizin kadar evham yaparsa çocukta korkar yani hastaneye de gitmek istemez bir daha siz neden hiç götürmediniz

Babası bence gerekeni yapmış yani gün boyu durup çocuğun bacağını kolunu mu kontrol edecek tabii ki de etmesi gerekiyor mu ara sıra evet ama sizin kadar evham yaparsa çocukta korkar yani hastaneye de gitmek istemez bir daha siz neden hiç götürmediniz
Ben götüremiyorum içim çok kötü oluyor götürünce çocuğa çok yansıyor

Bana cok tehlikeli geldi, Kan kanseri olmadigi net mi tahlil yaptirildi mi? Bacaginda kolunda basit sekilde morluk olusan bir tanidigim kan kanseri cikmisti.
Bu nasıl bı yorum ALLAH aşkına. Açık sözlü olmakla densizlik arasındaki çizgiyi çoktan asmissiniz. Evladınız yok diye varsayıyorum çünkü evladı olan birine böyle hadsizce yorum yapılmaz.
Konu sahibi arkasdasim için rahat etmiyorsa başka bir dra götür ama birşey olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa Dr tahlil sonuçlarında bı sıkıntı olduğunu anlardı

Back
X