Eşimin sanal chate girdiğini yakaladım? Siz napardınız?

Günümüzde bu tarz uygulamalar hem erkek hem kadınlarda bağımlılık oluşturabiliyor. Ama evliliğinde bir sorun varsa ki mükemmellik de bir sorundur çift terapistine gitmenizi öneririm telefonu ortak kullanmanızı öneririm ama yine de dikkatli olun bağımlılık yapıyorlar.

Bundan 1 ay önce eşimin telefonunda geçmişine baktığımda sanal chat için bir siteye girdiğini yakaladım.Yakalanınca ağladı pişman olduğunu söyledi bir daha asla tekrarı olmayacağını söyledi.Çocuğum var 1 tane.çok üzüldüm, içim içimi yedi. Çocuk için bir şans daha verdim. Bir daha olursa boşanacağını söyledim. Ancak ben inanmıyorum 1 kere giren o siteye yine girer. Ama çocuğum için sadece bu sebepten babadan anneden ayrı kalacak olması çocuğuma haksızlık gibi geliyor. Kalsam kendime yediremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. Çok karışık kafam.Siz aynı durumda ne yapardınız?
Esjnizin Telefonunda goggl YouTube e gmail hesabı varsa şifreyi öğrenin kendi googl hesabınıza girin emaili. o ne zaman nereye girdi ne yaptı takip edin yaparsa o hatayi affetmeyi nn googl YouTube geçmişini öğrenirsiniz

Back