Eşimin sanal chate girdiğini yakaladım? Siz napardınız?

Ancak şu var boşanırsam herhalde asla 2. Kez evlenmem. Sosyal medya ve internet varken bu devirde bir erkeğe güvenip evlenmek büyük cesaret tekrar 2. Kez evlenip aynı hatayı yapmam herhalde .
Umarim dediginiz gibi bosanip 2. Kere evlenmessiniz.
Iyi gunler

boşanma ve ya boşanmamayla ilgili konuşmayayım zaten siz kararınızı vermişsiniz.
fakat bundan sonraki zamanda muhtemelen eşinize hiçbir zaman güvenmeyeceksiniz, eline her telefon aldığında işkillenecek sürekli fırsat kollayıp nerelere girdiğine bakacaksınız. ve bu zamanla sizi daha çok yorup yıpratacak. umarım bu güvensizlikle evde huzursuzluk yaratıp, çocuğunuz için devam ettirdiğiniz evliliğinizde çocuğunuza daha çok zarar vermezsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun

Telefonu kafasında kırmadığımı kim söyledi? Yani neden hep varsayımla cevap yazıyorsunuz hanımlar anlamıyorum :) ki eşimde kılıbık diye tabir edilen sizin eşiniz gibi herşeyi danışan eden bir eş. Ancak sizin eşinizin öyle yapıyor oluşu asla sanal chat sayfalarına girmiyor oluşunu da göstermiyor :) üzgünüm. Örnek benim eşim:KK43:
Üzgünüm ama sizin eşiniz yapıyor diye herkesin eşini o sitelerde Fink atıyor sanmaniz saçma herkesin ki sizinki gibi değil balık baştan kokar derler bidahaki konunuz umarım eşim bir başkasıyla görüşüp buluşuyor olmaz

Nedenini iyice öğrenin. Sorgulayın. Size cevap verdiği andaki davranışlarını gözlemleyin , en iyi analizi hisleriniz yapar zaten.

Üzgünüm ama sizin eşiniz yapıyor diye herkesin eşini o sitelerde Fink atıyor sanmaniz saçma herkesin ki sizinki gibi değil balık baştan kokar derler bidahaki konunuz umarım eşim bir başkasıyla görüşüp buluşuyor olmaz
Herkesinki orda fink atıyor sanmıyorum ki. Sadece cesareti nerden buluyor vs demiş arkadaş. Benim eşimde arkadaşın kendisinin eşini anlattığı gibi biri. Ama o bir ayrım olmuyor maalesef bunu anlatmak istedim. Değilse olur mu ya Türk toplumunda erkekler kadınlarını aldatmamasıyla meşhur zinhar :)))

Nedenini iyice öğrenin. Sorgulayın. Size cevap verdiği andaki davranışlarını gözlemleyin , en iyi analizi hisleriniz yapar zaten.
Evet canım. Hislerim bir daha yapabilir temkinli ol diyor. Ancak bir çocuğun var ve eldeki delillerle sadece bir kez girip sohbet etmiş olduğunu kabul etmeni gerektiriyor, Pişmanlığını da gördün, şuan acele karar verme gözlemle, tekrarlar yada durum içinden çıkılmaz bir güven problemine dönerse boşanmayı gündeme getir diyor ....

Buradaki kadınları anlamıyorum, bazı kadınlar aldatıldım ama affettim diyor ellerinden gelse kadını telefondan çıkarıp recm edecekler. İsteyen istediği hayatı seçer kime ne ? Herkesin hassas noktası farklıdır.

Evet canım. Hislerim bir daha yapabilir temkinli ol diyor. Ancak bir çocuğun var ve eldeki delillerle sadece bir kez girip sohbet etmiş olduğunu kabul etmeni gerektiriyor, Pişmanlığını da gördün, şuan acele karar verme gözlemle, tekrarlar yada durum içinden çıkılmaz bir güven problemine dönerse boşanmayı gündeme getir diyor ....
Muhteşem analiz yapmıssınız. Bence de en dogru karar gözlemlemek ve zamana yaymak olur. Karar vermek için acele etmeyin

Buradaki kadınları anlamıyorum, bazı kadınlar aldatıldım ama affettim diyor ellerinden gelse kadını telefondan çıkarıp recm edecekler. İsteyen istediği hayatı seçer kime ne ? Herkesin hassas noktası farklıdır.
Ahhh öyle bir yargılıyorlar ki hele acaba aynı toplumda yaşamıyor muyuz diye sordum kendime :)

O arkadas benim aynı kişiyim :) eşimi kılıbık diye tabir etmişsin ben alakası olmadığını düşünüyorum ama yinede sen bilirsin öyle için rahat edecekse öyle de :) ayrım olarak mesela örnek verebilirsin o bir ayrım değil demişsin seninkini ayıran özellik ne oldu herkes aldatıyormus ya türk erkekleri söylese bizde ona göre iz sürelim :) kendini avutma seni teselli etmeyeceğim bosanda demem ama eşin o yola girmiş bunun nedeni de sebebide olmaz tek diyeceğin şey ya birdaha yapmazsın yada boşanır s...olur gidersin net konuşmayip çocuk için affediyorum dersen daha çok karsilasirsin öyle durumlarla

Eşinizin önceden hiç böyle davranışları olmamış mıydı? Evliyken, sevgiliyken vs, iradesiz ve sabırsız bir adam mıydı? Özgüvenli mi, sürekli başka kadınlara bakar mıydı? Çabuk sıkılan biri mıydı? Bir de çocuk olduktan sonra hep çocukla mı ilgilendiniz, ortak konuşacak bir şeyiniz yok muydu evlilikte hiç? Yanlış anlamayın bunları yaptığı şeyi aklamak için söylemiyorum sadece merak ettim genelde aldatan adamlar hep baştan belli ederler kendilerini. Eşiniz inançlı mı, nasıl biri? Ve son olarak sizin yaptığınızı mantıklı buldum zaman vermek ve iyice gözlemlemek..

O arkadas benim aynı kişiyim :) eşimi kılıbık diye tabir etmişsin ben alakası olmadığını düşünüyorum ama yinede sen bilirsin öyle için rahat edecekse öyle de :) ayrım olarak mesela örnek verebilirsin o bir ayrım değil demişsin seninkini ayıran özellik ne oldu herkes aldatıyormus ya türk erkekleri söylese bizde ona göre iz sürelim :) kendini avutma seni teselli etmeyeceğim bosanda demem ama eşin o yola girmiş bunun nedeni de sebebide olmaz tek diyeceğin şey ya birdaha yapmazsın yada boşanır s...olur gidersin net konuşmayip çocuk için affediyorum dersen daha çok karsilasirsin öyle durumlarla
Pardon siz miydiniz.oyun videosu izlerken indirirken bile sizden izin alıyor olunca ben kılıbık diye tabir edilen hanımının sözünü dinleyen bir eş olarak düşündüm eşinizi kusura bakmayın ayrıca içim neden öyle rahat etsin banane eşinizin kılıbık olup olmamasından :) herkes aldatıyor demedim ki asla genellemem. Ama bizim toplumumuzda evliliklerde en büyük sorunlardan biri de aldatmadır sizde kabul edersiniz ki.eşimin ayırt edici bi özelliği yok her erkek bu hatayı YAPABİLİR(yapar demiyorum) ama yakalanır ama yakalanmaz.Ama ne mutlu size asla sizi aldatmayacağından/ aldatmadığından emin olduğunuz bir eşe sahipsiniz kıymetini bilin eşinizin bu devirde böyle eş çok zor.eşimle gereken konuşmayı yaptım mesajı da çok net aldığını düşünüyorum. Peki siz söyleyin ben böyle olduğum zaman daha çok aldatılırmışım ya sizin aldatılmamış olma sebebiniz nedir? Nasıl davranıyorsunuz da aldatılmıyorsunuz taktik verin lütfen :)

Pardon siz miydiniz.oyun videosu izlerken indirirken bile sizden izin alıyor olunca ben kılıbık diye tabir edilen hanımının sözünü dinleyen bir eş olarak düşündüm eşinizi kusura bakmayın ayrıca içim neden öyle rahat etsin banane eşinizin kılıbık olup olmamasından :) herkes aldatıyor demedim ki asla genellemem. Ama bizim toplumumuzda evliliklerde en büyük sorunlardan biri de aldatmadır sizde kabul edersiniz ki.eşimin ayırt edici bi özelliği yok her erkek bu hatayı YAPABİLİR(yapar demiyorum) ama yakalanır ama yakalanmaz.Ama ne mutlu size asla sizi aldatmayacağından/ aldatmadığından emin olduğunuz bir eşe sahipsiniz kıymetini bilin eşinizin bu devirde böyle eş çok zor.eşimle gereken konuşmayı yaptım mesajı da çok net aldığını düşünüyorum. Peki siz söyleyin ben böyle olduğum zaman daha çok aldatılırmışım ya sizin aldatılmamış olma sebebiniz nedir? Nasıl davranıyorsunuz da aldatılmıyorsunuz taktik verin lütfen :)
Benim taktik vermemle olacak olsa o işler keşke herkes kendi eşinin huyunu suyunu ne tepki vereceğini az çok bilir ona göre hareket eder ben eşimi aldatmam affetmeyecegini kesin bı sekilde bilirim elbetteki kimse yapmaz diye birşey yok ama yapıyorsa sonucunu göze almış demektir bu tarafından düşünün sizi kaybetmeye göze almış birimi eşiniz yoksa nasılsa affeder yufka yürekli diyenlerden mi :)

Boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama bu chat sitelerine girme durumu bana anlık kafa karışması gibi değil gözden çıkarma gibi geliyor, zira bir defa meraktan girip çıkma durumu yok anladığım kadarı ile size yakalanana kadar devam eden bir durum var, buluşmuştur, kadınlarla ne kadar yakınlaşmıştır bilemem ama adam sizi gözden çıkarmış. Size verebileceğim tek tavsiye şu saatten sonra bu evlilik için maddi manevi tüm sorumluluklarınızı bırakın. Ev işlerinin en az yarısı dahil eşiniz yapsın bunsan sonra; siz canınız ne istiyorsa onu yapın. Evin gider ortaklığı dışında kendinizi sıkıntıya sokacak tek borca girmeyin. Ortak mülkünüz varsa üzerinize vermesini şart koşun. Kendinizi evliliğiniz için paralamayın. Eşinize siz hayatını kolaylaştırınca demek ki böyle oluyor. Evin maddi ve manebi yükü üzerine yıkılsın bakalım görsün dünya nasıl bir yer. Sizde bu süreçte kendi keyfinize bakın. Madem ki pişman olmuş(yaptığuna değil yakalandığına pişmandır orası ayrı da) evlilik yükü onun omuzlarına binsin birazda, evliliğiniz için o uğraşsın, internette yatmak için kadın arayacağına.

Eşinizin önceden hiç böyle davranışları olmamış mıydı? Evliyken, sevgiliyken vs, iradesiz ve sabırsız bir adam mıydı? Özgüvenli mi, sürekli başka kadınlara bakar mıydı? Çabuk sıkılan biri mıydı? Bir de çocuk olduktan sonra hep çocukla mı ilgilendiniz, ortak konuşacak bir şeyiniz yok muydu evlilikte hiç? Yanlış anlamayın bunları yaptığı şeyi aklamak için söylemiyorum sadece merak ettim genelde aldatan adamlar hep baştan belli ederler kendilerini. Eşiniz inançlı mı, nasıl biri? Ve son olarak sizin yaptığınızı mantıklı buldum zaman vermek ve iyice gözlemlemek..
Yaklaşık 9 yıllık evliyiz öncesinde 2 yıl sevgililik dönemimiz oldu. Hiç böyle birşey yakalamadım ki çok kontrolcü biriyimdir arada çaktırmadan telini kontrol vs ederdim. Hiç böyle bişrye denk gelmedim. Eşim iradeli ve sabırlı bir erkek, çok özgüvenli diyemem normal, açık açık başka kadınlara baktığına denk gelmedim hiç.çocuk olduktan sonra da eşimi ihmal ettiğimi düşünmüyorum. Zaten çocuk üzerinde nerdeyse benim kadar emeği vardır ev işlerinde çocuk bakımında hep destekçim olur.ortak konuşacak şeylerimiz var ama eşim çok konuşmayı seven biri değil ben daha çok konuşurum.aşırı dine düşkün değil ancak merhametli ve vicdanlı biriydi gözümde. Bu olay vicdanlı değilmiş demekki dedirtti.evlilik süresince de ailesine karşı vs hep yanımda oldu ezdirmedi. Severek evlendik. Bilmiyorum. Beklemiyordum.... arkadaş ortamlarında dahi burda 2 kişi eşinin arkasından iş çevirmez dediklerinde o ikişiden biri eşim gösterilirdi.bilmiyorum inanın neyin ne olduğunu şaşırdım çok üzüldüm çok yıprandım. Çok düşündüm bazen hafifledi üzüntüm bazen dayanılmaz oldu. Buraya da yine beynime üşüşen düşüncelerle yazdım diğer kadınlar ne düşünüyor diye. Umarım doğru karar vermişimdir

Benim taktik vermemle olacak olsa o işler keşke herkes kendi eşinin huyunu suyunu ne tepki vereceğini az çok bilir ona göre hareket eder ben eşimi aldatmam affetmeyecegini kesin bı sekilde bilirim elbetteki kimse yapmaz diye birşey yok ama yapıyorsa sonucunu göze almış demektir bu tarafından düşünün sizi kaybetmeye göze almış birimi eşiniz yoksa nasılsa affeder yufka yürekli diyenlerden mi :)
Evet kaybetmeyi göze almış sanırım yazık bana :)

Back
X