Eşimin sapığı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
18
4
36
Merhaba kızlar,
İlk defa yazıyorum buraya
İçimi dökmek ve sizden belkide hiç tanımadığım kişilere derdimi açıp fikir almak istiyorum...
Eşimin eski iş yerinden 2012 den beri rahatsız eden bir sapığı var
Kadın manyak
Eşim onun yüzünden iş yerinden ayrılmış tabi bana yeni anlatıyor
Yüz bulamayınca iftira atmaya başlamış
O zamanlar kısa bir konu geçmişti ama bu kadar olduğunu bilmiyordum
Sapık kadın yine çıktı bizi rahatsız edip duruyor
Eşim tüm sosyal medyadan engelledi
Arkadaşlarına ulaşmış
Yine eşime ulaşamayınca bana yazdı
Ama normal biri gibi ayrıca kızımın ana okulunda çalışıyordu
Oradan yaklaştı bana
Ben tabi tüm olanları ve yazdığı mesajları gördüğüm için direk bildiğimi belirttim
Ama halen eşime yazıyor
Geçen baktım eşimin istagramına istek mesaj göndermiş. Mesajın görüntüsünü atacağım
Şikayet edicem seni dedim
Ama halen bana mesaj atıp isteğimi kabul edermisin kızını merak ettim diyo ya
Ne kadar hasta ruhlu bir tavır
Rabbim herkesi böyle şeytanlaşmış insanlardan korusun
Hayır kendiside evli
İkide çocuğu var
Benimde iki çocuğum var eşimlede çok şükür bir problemimiz yok
Sizce nasıl kurtulabilirim bu sapık zihniyetli insandan

Karaktersiz kadın. Eşine söylemekle tehdit edin ki önünü alamazsanız gerçekten söyleyin eşine bilsin ne denli manyak biriyle evlendiğini. Ayrıca şikayette de bulunun takıntılı ruh hastası okurken sinirlerim bozuldu ..

Ne istiyormuş cevap verseydiniz

Eşinizin bir ilişkisi olmadığına emin misiniz geçmişte? hiç bir kadın evli bir adama böyle yapamaz geçmişten ya da yakın zamandan aldığı cesaret yoksa

Öncelikle attıgınız resimlerde bir numara gözüküyor snumaranın üzerini karalasaymıydınız acaba her neyse böyle ruh hastası insanlardan kurtulmak hiç de kolay olmuyor eminim dava veya artık her ne yapılıyorsa gene kurtulması zor benim anlamadığım nasıl olurda eşinizden yüz bulup ta bunu yapabilir zamanında iyice korkutması gerekirdi kanım bu şekilde olmadı gidip polise şikayet edin ve evine gidip polis bu durumu ailesi ile falan paylaşsamı gerçi ruh hastası bunlar fayda etmez protokol nasıl bilmiyorum ama insanı yorar Allah yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajları okurken ben bile rahatsız oldum, ürperdim resmen... Taşındığınıza kadar araştırmak, aylardır ara ara yazmak, kaçırtacağım demek nedir ya... Savcılığa verin en acilinden. Sonra da eşin kapatsa sosyal medyasını tamamen daha sağlıklı olacak sanki...

Yahu koskoca adamı nasıl kaçırıyo
Ee kaçırdı diyelim ne yapacak
Kocanız nerden bulmuş bunu
Bi kökenine inin sanki bişeyker var

Arkadaşlarına attığı mesajlarındanda görüntüsünü aldık
Eşinizin bir ilişkisi olmadığına emin misiniz geçmişte? hiç bir kadın evli bir adama böyle yapamaz geçmişten ya da yakın zamandan aldığı cesaret yoksa
Bende başta öyle düşündüm ama neden bana söylemesin kadın yada arkadaşlatına

Arkadaşlarına attığı mesajlarındanda görüntüsünü aldık

Bende başta öyle düşündüm ama neden bana söylemesin kadın yada arkadaşlatına
Amacı huzur bozmaktır,bence altında bişiler var bunu dikkate alın eşinize dikkat et

burası herkese açık bir platform numarayı gizleseydiniz keşke. bir de artık insanlar en ufak bir olayda gidip şikayetçi oluyor siz neden şikayetçi olmadınız? acaba eşinizle bu hanım kısa bir süre konuşmuş olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…