Eşimin sapığı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize ben bir üzül bir üzül... Çok masum çok, kadın gözüne kestirip bunun sapığı olunur he demiştir. Objektif yaklaşın, bu msjların ardında tek sapık ya da tek suçlu çıkmayacaktır.
Kadının da arsızlığı arşa çıkmış ilave edeyim, yüzü kim vermişse bu kadar..

Savcılığa verin ve kocasına söyleyin kesinlikle yapın nunu çünkü bu konu hassas bir konu evladiniza size eşinize zarar vermeye kadar gider . Siz ondan değil o sizden korkmalı . Lütfen paniğe kapılmadan kocasına söyleyin ve kesinlikle savcılık

Kadina yazsaniz. Ben esiyim lütfen rahatsiz etmeyin diye. Baska bir sey varsa aralarinda kadin anlatir zaten beni kandirdi falan diye.

Polise gidin şikayetçi olun.
Kadının eşine söyleyin doğrudan
Ailesine söyleyin ve dava açacağınızı söyleyin.
Hiçbir şekilde de yazdıklarına cevap vermeyin.

şimdi tanımıyorum haliyle eşinizi bilmiyorum fakat,
eşiniz hiç bir şekilde yüz vermeyip kesin tavrını koysaydı işler bu kadar ilerlemezdi kanısındayım. yani 2012den beri irtibatı koparmayıp, illaki rahatsız ediyorsa muhakkak bir çözüm bulurdu eşiniz isteseydi. eğri oturup doğru konuşalım şimdi.. iletişim eksikliği var aranızda sanki biraz.

Bu kadar neden takmış ki eşine merak ettim

Eşinizin bir ilişkisi olmadığına emin misiniz geçmişte? hiç bir kadın evli bir adama böyle yapamaz geçmişten ya da yakın zamandan aldığı cesaret yoksa
benim esimin eski seglisi vardi ayni mahaledeniz kiz buna takintili hala rahatsiz ediyor yani var boylelri:)

Savcılığa şikayet edip koruma tedbiri çıkarın bir daha ne mesaj atabilir ne de ulaşmaya çalışabilir

Ben olsam önce kadınla bir konuşurdum..nedir derdin amacın eşimden beklentin..2 çocuk da senin var eşinden de cekinmeyecek kadar gözünü karartan nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…