Eşinize ben bir üzül bir üzül... Çok masum çok, kadın gözüne kestirip bunun sapığı olunur he demiştir. Objektif yaklaşın, bu msjların ardında tek sapık ya da tek suçlu çıkmayacaktır.
Kadının da arsızlığı arşa çıkmış ilave edeyim, yüzü kim vermişse bu kadar..
Eşinizi 2012 den beri rahatsız eden birinin çalıştığı anaokuluna çocuğunuzu neden gönderdiniz hiç mi korkmadınız çocuğa bir şey yaparsa diye. Savciliğa suç duyurusunda bulunmak için neyi bekliyorsunuz?
Savcılığa verin ve kocasına söyleyin kesinlikle yapın nunu çünkü bu konu hassas bir konu evladiniza size eşinize zarar vermeye kadar gider . Siz ondan değil o sizden korkmalı . Lütfen paniğe kapılmadan kocasına söyleyin ve kesinlikle savcılık
Polise gidin şikayetçi olun.
Kadının eşine söyleyin doğrudan
Ailesine söyleyin ve dava açacağınızı söyleyin.
Hiçbir şekilde de yazdıklarına cevap vermeyin.
şimdi tanımıyorum haliyle eşinizi bilmiyorum fakat,
eşiniz hiç bir şekilde yüz vermeyip kesin tavrını koysaydı işler bu kadar ilerlemezdi kanısındayım. yani 2012den beri irtibatı koparmayıp, illaki rahatsız ediyorsa muhakkak bir çözüm bulurdu eşiniz isteseydi. eğri oturup doğru konuşalım şimdi.. iletişim eksikliği var aranızda sanki biraz.
amaan ben olsam 8 sene degil sn bile dayanamam sac bas birakmam yani basima geldi icin diyorum bid3 kocanin da sacini yolacannn ohh ne uzuntu n3 derrrt kalir,)