eşimin sapkınlıklarından bıktım artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tmr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
35
0
0
İstanbul
eşimin sapkınlıklarından bıktım yıldım artık

merhaba canım...

anlatmak istediklerinin kolay şeyler olmadığı belli...

Allah yardımcın olsun.

sağol hayatım o kadar çok isterdim ki herşey çok güzel olsun ama herşey başta o kadar güzeldiki

Biraz daha konuyu açsan anlamamız ve sana yardımcı olmamız açısından daha iyi olabilirdi :97:

canım bir tüyo:

her şeyi tek seferde ve tek mesajda yaz ki, eksik bilgilerle yanlış yorumlar yapmayalım.

kızlar sizden de ricam arkadaşın fazla üstüne gitmeyelim, kırıcı mesajlar yazmamaya çalışalım. zaten zor durumda ve konu açıp açmamakta kararsızdı zaten

Son düzenleme:
Merhaba tatlım açmışsın konuyu..Anlat inşallah derdine bir çare bir yol bulabiliriz hep beraber canım..

yaa niye ustune gidelim heryerde zaten bu konu ile ilgili sıkıntılı seyler yazmış ama bi türlü işim özüne gelmemiş..
nedir bu kadar sıkıntı vveren ailesinin yüzüne bakamıyacak sey..

canlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim anlayışınızdan dolayı

biz 6 yıllık evliyiz eşimle bazen ilişki sırasında kulagıma güzel seyle fısıldıyordu sonra bunun tonları değişmeye başladı.Dışarı çıktıgımızda karşıdan gelen kadınların gögüslerine bakıyordu banada aşkım içine sütyen giymemiş sende giyme felan diyordu sonraları ısrar etti bende kabul ettim maksat heyecan olsun diye sonra gögüs uçların belli olsun beyaz ince gömlek giy demeye başladı giydim insanların bakışları beni tahrik etmeye başladı ama sonraları anlanladım bunca yıl namusumu sakla tülin sonra kocan seni herkese vücundunu paylaşmaya başlasın ama bu sadece ilk başlarda yaşadıklaruımız sadece bunu anlatayım kendimi toparlayım biraz lütfen anlayış istiyorum.

nasıl yani bunları evde değilde dışarda görünmesi içinmi istiyo..
buda farklı bişey...

O ne be

Eşininki fantezi olmaktan çıkmış malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…