eşimin sapkınlıklarından bıktım artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşi kendisi dışında paylaşımlar istemiş anlaşılan.

tmr evli olmak demek her şeyi kabul etmek demek değil. reddet. ve acilen evi terket, boşan.

Son düzenleme:
bu sadece evliligimizin 1 yılıydı yasadıklarımız sonra birgün eve geldi dısarı çıktık yine o sekilde giyindim bende biraz üstüne ekledim tabii ama gece 11 felan oldu sonra aşkım bir kadeh sarap iç dedi tmm dedim tabi biz o gece 2 sise şarabı içtik ama gelen garsondan rahatsız olmaya başşaladım benim yanımda habire servis yapıyor buda benim manyagın hoşuna gitmeye başladı adam bana baktıkca masanın altından bacaklarımı ellemye basladı sonra taksiye bindik sarıyere geldik barda birseyler içmeye başladı ama ben onunla birşeyle paylaşmk istedikce o habire biriklerinin beni ellemesini istiyordu ve olduda sonunda zaten sarhoştum heryererimi oksadılar sonra beimn hayvan ewe götürdü beni sonra gece boyunca yaptıklarını üstümde denedi salak bu böyle gitti devam etti birgece oturdu yine sınra ensest ilişkiden bassetti bende biliyorum igrenc dedim sonra bunları decanlı dile getirdi ilişlide bunu iyice hoşuma gitmnesini sagladı artık nasıl becerdiyse köpek bileniyorun ama daha sonr abunudan vazgeçti evliligimizin 3 yılında balayı haric ilkkez tatile gittik alanyaya otelde iç iç iç iç sabaha kadr sonra bana grup ilişki demeye başladı hayıor dedikce üsteledi istiyorum sen bunu iştiryoeun bende bunu istişyorum diye diye beynimi yedis sonrasında oldu ama pazarlıklar olmazlar yalvarlamalar felan derken artık teslim oldum pes dedim ya pes bir gece otele transeksülkle geldi ve istediginine ulaştı ama daha sonraları transeksüle yoktu nalet olsun ya

tmr bence yazmalısın sen yazmadıkca tepkiler sertleşiyorr..
sonra fake dicekler bak kızacaksın diyim ben sana..

canım bazen insan işin içindeyken gerçekten farketmeyebilir...ben onun "tahrik oldum" cümlesini savunmuyorum. ama olayların gidişatını da kestirememiş olabilir.,
karı koca arasında fantazidir...ne bileyim. o an hoş gelmiştir...gerisini bilmiyoruz ki..kadın zor durumda baksanıza..kendi kocanız olsa, bas tekmeyi dedin de, ailene çevrene durumu nasıl açıklayacaksın?biraz empati...
sen olması gerekeni söylemişsin ve haklısın. ama olayları onun penceresinden, onun yaşadığı şekilde değerlendirmeliyiz..

Arkadaşım neden hayır deyip adamı terketmedin? 6 senedir neden bu adamla birliktesin?

yemin ederim vallahi bişey anlamadım....

Yuh diyorum başka diyecek bişey bulamadım.
Ailen sana sahip çıkmazmı böyle bir durumda

Son düzenleme:
Canım bazı şeyler insanın başına gelmeden anlaşılmıyor. Bundan rahatsızlık duyuyorsan konuş eşinle bu sıkıntıları atlatma yolu aslında çiftlerin kendilerinde saklıdır. Ama fikir alarak bunları daha çabuklaştırmak istiyor bazen insan. Bence eşime önerdiğim gibi sende eşine doktora gitmeyi önerebilirsin. Aranızda uçurumlar oluşmadan bu işi ele al bence.
Umarım aradığın cevapları bulursun.

kimseyi savunmuyorum..olayı anlamaya çalışıyorum. tmr hata yapmış, evet..ama şimdi pişman belli ki...ne diyeyim ya ben de şaşırdım. bu boyutunu düşünememiştim...

Sen hala bu adamla evli misin? Pess yaaa

sadece OHAA diyorummm

bu kadar da olmaz ya! bence bir an önce çözüme kavuşturmalısın bu durumu

evi terketmesin, eşini evden kovsun. yeni yasalar kadınlara geniş haklar tanıyor. hemen boşanma davası açsın bence.

Sen hata yapmışsın arkadaşım hala bu adamla yaşıyosan hatana devam ediyosun demektir çok şaşırdım

Sen neden bahsediyorsun arkadaş?

Ne konuşması, anlaşması, doktoru hekimi?

Kadın neler anlatıyor okumadın mı grup mrup her halt yapılmış neyi nasıl telafi edeceksin.

çok ilginç benim nişamlım beni gözünden kıskanıyor azcık v yaka bi tşört giyim tartışmaya gidiyor hatta bana çok kez çıtçıtlı aklet aldığı oldu şaşırdım doğrusu bir erkek neden namusunu paylaşmak istesin ki yada o don aklet çıksın dışarı bakalım ne hissedicek sende bunu talep et bence ve sen ne olursa olsun bu konuyu açtığına göre rahatsız olduğun belli ona uyma ve eşinle doğru olmadığını konuş.. bu erkeklerin fantazi doyumsuzluklarını anlamıyorum sanırım anlayamıcamda ne diyim Allah kocana akıl fikir sanada sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…