İnsanların bakışları utanmanı değil de tahrik olmanı mı sağladı ?
canlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim anlayışınızdan dolayı
biz 6 yıllık evliyiz eşimle bazen ilişki sırasında kulagıma güzel seyle fısıldıyordu sonra bunun tonları değişmeye başladı.Dışarı çıktıgımızda karşıdan gelen kadınların gögüslerine bakıyordu banada aşkım içine sütyen giymemiş sende giyme felan diyordu sonraları ısrar etti bende kabul ettim maksat heyecan olsun diye sonra gögüs uçların belli olsun beyaz ince gömlek giy demeye başladı giydim insanların bakışları beni tahrik etmeye başladı ama sonraları anlanladım bunca yıl namusumu sakla tülin sonra kocan seni herkese vücundunu paylaşmaya başlasın ama bu sadece ilk başlarda yaşadıklaruımız sadece bunu anlatayım kendimi toparlayım biraz lütfen anlayış istiyorum.
canlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim anlayışınızdan dolayı
biz 6 yıllık evliyiz eşimle bazen ilişki sırasında kulagıma güzel seyle fısıldıyordu sonra bunun tonları değişmeye başladı.Dışarı çıktıgımızda karşıdan gelen kadınların gögüslerine bakıyordu banada aşkım içine sütyen giymemiş sende giyme felan diyordu sonraları ısrar etti bende kabul ettim maksat heyecan olsun diye sonra gögüs uçların belli olsun beyaz ince gömlek giy demeye başladı giydim insanların bakışları beni tahrik etmeye başladı ama sonraları anlanladım bunca yıl namusumu sakla tülin sonra kocan seni herkese vücundunu paylaşmaya başlasın ama bu sadece ilk başlarda yaşadıklaruımız sadece bunu anlatayım kendimi toparlayım biraz lütfen anlayış istiyorum.
sakin ol canım
kızlar bence tmr işin ciddiyetinin farkına varamamış başta...
Kadın eşinın ıstedıgı bırşeyı yapmış belliki isteyerekte yapmamış öyle olsa rahatsızlık duymaz yapmaya devam eder sinirlerini bozmazdı açıkçada ne hıssettıgını yazmış yardım beklıyor neden bunun tek sorumlusu bu bayan arkadaşımızmış gibi ithamda bulunup tek bir cümlenin üstüne odaklanan bayanlar oluyor anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?