Eşimin sararmış donu

Ben vereyim dediğim zaman ben daha ölmedim der eşim sizinki ana kuzusu olarak mı yetişmiş de bekliyor

Bencede yorumları göstermeyin

Linçlenecek bişey yok. Eşimin adı sanı budur diye belirtmedim zaten. Buna da pek ifsalanmak denmez
Hiç belli olmuyor o işler buradan birini sırf anlatım dilinden tanıdım bir tanıdık çıkabilir yani gene de siz bilirsiniz.

Banyodan çıktığında herseyi utulu bir sekilde yatagin uzerinde hazir olur. Bu günlük uyguladigim birşeydir. Duzensiz bir adam degildir ama ben bunu yapiyorum.

Aynı şeyi bir kere eslerinde görseler hiç te yorumlardaki gibi davranmayacaklarına o kadar eminim ki sadece okuyorum gülüyorum ve geçiyorum
Bir kere olan bir şey ise adamı neden dalga konusu yapıyorsunuz. Zevk mi alıyorsunuz bu durumdan ?

Çok iğrenç gerçekten.
Koskoca adamlara neden çamaşırlarını donlarını hazırlayıp verelim ya
İstiyorsa evlenmesinler anaları hazırlasın
Midem kalktı

Sizin yaptığınızda doğru değil. Adam yakın zamanda sizi eş değil, aynı evde yaşadığı arkadaşı gibi görebilir.

Eşim tüm gömleklerini ve pantolonlarını ütüler asarım, kendisi sabah işe giderken hangisini giymek istiyorsa giyinir. Her gün çamaşırlarını değiştirir. Kirliye attıklarını düzenli olarak yıkarım. Sabahları elimden geldiğinde tostunu çayını yapar önüne koyarım, çoğu zamanda gelir başıma bir öpücük kondurup bugün kalkma uyu der. Evlilik fedakarlık işidir fakat sizin eşiniz kendi leşliğini size bağlamış çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…