benim eşimde saçımı boyamamı istemiyor bende ikna edemiyorum( değişiklik istiyorum çıldiriciiimm
saç sızın kı ıstedığınız renge boyarsınız
ıstersem rengarenk yaparım ona ne oluyomuş :26:
ama belkıde dedıklerı gıbı adım adım alıştıra alıştıra yapmalısınız
tatlım boşamaz işin şakası o ama cidden çok takıntılı bu saç konusunda ne söylesem fayda etmiyor taktik ver bana nasıl eşini ikna ediyorsun
ben ikna etmedimki o beni ikna etti boyamam konusunda,hic sapsari boyamaya niyetim yoktu o istedi diye boyattim
en onemli seyi yazmayi unuttum boyattim boyatmasina yaklasik 2 sene once boyadim ve yandi saclarim hala cilesini cekiyorum uclarinda yipranmisliklar var oda kestirmek zorunda kaldim ama birazi kaldi o yuzden hic tavsiye etmiyorum,saclarina su degdiginde plastik gibi oluyor taranmiyor sac resmen yolunuyor yanibir daha zor boyatirim sariya
denedim karameli cnm zar zor ikna ettim bir kere boyattım iki yıl önce ama sonrasında pek beğenmedi yine ne yaptı etti siyah saça beni çevirdi her siyah uzun saçlı hatun gördüğünde görüyormusun esmer olunca makyajsız bile güzel oluyor deditabi bu laftan sonra ben soluğu kuaförde aldım
burdaki yorumlar sayesinde ben eşimi ikna etmek yerine ,sanırım eşim beni ikna etmiş vazgeçirmiş olucak koyu renk saça devam gibi görünüyorsarı saç ısrarım galiba gereksiz.. sarı saç boyatan herkes olumsuz cevap yazıyor yine sarı saç hayal oldu bana
sarıya yakın açık bır renk suan saçlarım.. buna ragmen bence koyu renkler de cok cekıcı.. gerçekten bir çok erkek nasıl kı sarı saçı çekıcı buluyorsa sıyah sacın da hastaları var :) ve onemlı olan kısıye yakısıp yakısmadıgı.. sıze sıyah cok yakısıyor fotograftan gordugum kadarıyla. o sizi yeterınce dikkat çektiriyordur zaten :) hep belde olan saçın siyah olmasını ısterler nedense, sızınde oyleymıs esınızı dınleyın bence :)
sanırım haklısın.. o beni nasıl ikna edeceğini biliyorda ben bir türlü ikna edemedim bu konuda o yüzden zaten fikir istedim sizlerden:26:kadın milleti değişikliği sever denemek istiyorum merak ediyorum ama eşim inat ettikçe daha çok hevesleniyorum insanoğlu hep olmayını özenirmiş benimkide öle olsa gerekEşin seni nasıl ikna eeceğini biliyor da sen bilmiyorsun bence
Acaba sen de kocan istemiyor diye daha da çok hevesleniyor olmayasın?
Konuyu ilk gördüğümde "herhalde kadının kocası eşinin saçlarını sarıya boyamasını istiyor" diye düşünmüştüm.Ama adam seni doğal halinle beğeniyorsa bu çok güzel, benim de sevgilim saçımın kısa olmasından ensemin görünmesinden hazetmez hiç, ben dinlemedim kestirdim sonra da bir daha denemedim ama.
karameli denedim cnm sarı saç gibi olmuyor ki illede sarı olsunillaki acik renk diyorsan karamel tonlarinda boyat ama direk sari sac hic tavsiye etmiyorum tekrardan
resminize göre esmer bi bayansınız, sarı saç zaten hoş olmaz sizde,
eşinizi dinleyin bence
zaten eşimi dinlemekten başka elimden bişi gelmiyorkaşım gözüm kirpiğim siyah hem çok belirgin sarı saç yakışmayabilirde haklı olabilirsiniz :44:
bi tane resmimi yüklesem öle fikir verseniz yakışıp yakışmayacağı konusunda:44: bu arada yüklenen resimler siliniyor mu sonra arkadaşlar ?
asla kestirmemi sitemiyor sorunda bu ya zaten en fazla bir karış kadar kestirdimsaçınızı kestirin değişiklik olsun,
sonrada daha uygun bi renge karar verebilirsiniz bence
asla kestirmemi sitemiyor sorunda bu ya zaten en fazla bir karış kadar kestirdim
benim esimde tam tersi sari saci seviyor,hatta o istedi diye boyattim sariya saclarim yandi,bir daha sirf sariya zor boyatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?