Eşimin Sarı saç takıntısı !

saç sızın kı ıstedığınız renge boyarsınız
ıstersem rengarenk yaparım ona ne oluyomuş :26:

ama belkıde dedıklerı gıbı adım adım alıştıra alıştıra yapmalısınız

evli olunca sanane istediğimi yaparım karışma falan olmuyor malesef flört ederken nişanlıyken asla giyimine saçına makyajına karışmam diyen adam imzayı atınca öle olmuyor köprüyü geçene kadarmışşş

tatlım boşamaz işin şakası o ama cidden çok takıntılı bu saç konusunda ne söylesem fayda etmiyor taktik ver bana nasıl eşini ikna ediyorsun

ben ikna etmedimki o beni ikna etti boyamam konusunda,hic sapsari boyamaya niyetim yoktu o istedi diye boyattim
en onemli seyi yazmayi unuttum boyattim boyatmasina yaklasik 2 sene once boyadim ve yandi saclarim hala cilesini cekiyorum uclarinda yipranmisliklar var oda kestirmek zorunda kaldim ama birazi kaldi o yuzden hic tavsiye etmiyorum,saclarina su degdiginde plastik gibi oluyor taranmiyor sac resmen yolunuyor yani bir daha zor boyatirim sariya

Son düzenleme:

burdaki yorumlar sayesinde ben eşimi ikna etmek yerine ,sanırım eşim beni ikna etmiş vazgeçirmiş olucak koyu renk saça devam gibi görünüyor sarı saç ısrarım galiba gereksiz.. sarı saç boyatan herkes olumsuz cevap yazıyor yine sarı saç hayal oldu bana

Eşin seni nasıl ikna eeceğini biliyor da sen bilmiyorsun bence

Acaba sen de kocan istemiyor diye daha da çok hevesleniyor olmayasın?

Konuyu ilk gördüğümde "herhalde kadının kocası eşinin saçlarını sarıya boyamasını istiyor" diye düşünmüştüm.Ama adam seni doğal halinle beğeniyorsa bu çok güzel, benim de sevgilim saçımın kısa olmasından ensemin görünmesinden hazetmez hiç, ben dinlemedim kestirdim sonra da bir daha denemedim ama.

illaki acik renk diyorsan karamel tonlarinda boyat ama direk sari sac hic tavsiye etmiyorum tekrardan

Katılıyorum, ben genelde saç renginde ekstrem değişikliklerden yana değilim, insana en çok yakışan renk doğal rengidir bence.Çoğu bayan sarıya heves edip güzelim saçlarını boyayla mahvediyor, benim kuzenim saçlarını o kadar acayip bir sarı yaptı ki, halbuki kız baya koyu esmer ve kendi rengi çok hoş.Hiç değmez yani boyamaya.

Ben de saçımı kızıl kestane yapmak istedim yıllarca, ama biliyorum ki bende sırıtacak(normalde küllü açık kumral saçımın rengi), koyu renk saç içinde ruh gibi dolaşıcam.Ben de sadece heves etmekle yetiniyorum o yüzden.

sanırım haklısın.. o beni nasıl ikna edeceğini biliyorda ben bir türlü ikna edemedim bu konuda o yüzden zaten fikir istedim sizlerden:26:kadın milleti değişikliği sever denemek istiyorum merak ediyorum ama eşim inat ettikçe daha çok hevesleniyorum insanoğlu hep olmayını özenirmiş benimkide öle olsa gerek
illaki acik renk diyorsan karamel tonlarinda boyat ama direk sari sac hic tavsiye etmiyorum tekrardan
karameli denedim cnm sarı saç gibi olmuyor ki illede sarı olsun

resminize göre esmer bi bayansınız, sarı saç zaten hoş olmaz sizde,
eşinizi dinleyin bence

zaten eşimi dinlemekten başka elimden bişi gelmiyor kaşım gözüm kirpiğim siyah hem çok belirgin sarı saç yakışmayabilirde haklı olabilirsiniz :44:

benim eşimde böyledir valla....
ben böyle bişey hiç yapmayı düşünmedim ama çok takıntılı sarı saça..
sevmiyo adam

Yaklaşık 10 yıldır sarışınım güzel duruyor ama zorluklarıda yok değil yani her ay dip boyası olması gerekiyor 6 ayda filanda gidip röfle yaptırmak lazım..Bu zamana kadar hiç yanmadı saçım belkde benim şansıma sorunsuz oldu..

Hele fönlüyken daha havalı duruyor saçta,eşim bazen değiştir diyorda yok ya o kadar uğraş verdim niye değiştireyim diyorum ..

bi tane resmimi yüklesem öle fikir verseniz yakışıp yakışmayacağı konusunda:44: bu arada yüklenen resimler siliniyor mu sonra arkadaşlar ?

zaten eşimi dinlemekten başka elimden bişi gelmiyor kaşım gözüm kirpiğim siyah hem çok belirgin sarı saç yakışmayabilirde haklı olabilirsiniz :44:

saçınızı kestirin değişiklik olsun,
sonrada daha uygun bi renge karar verirsiniz

Son düzenleme:
bi tane resmimi yüklesem öle fikir verseniz yakışıp yakışmayacağı konusunda:44: bu arada yüklenen resimler siliniyor mu sonra arkadaşlar ?

yükleyip silenler var ama ben silmek yasak diye biliyorum,
silince siliniyor ama...

asla kestirmemi sitemiyor sorunda bu ya zaten en fazla bir karış kadar kestirdim

çok kısa saça takıntısı vardır belki varmış öyle erkekler,

siz yavaş yavaş kestirin bence önce kat attırın fln gözleri alışır,

çok kısa olmadığı sürece karış hesabı yapmaya kalkmaz heralde

benim esimde tam tersi sari saci seviyor,hatta o istedi diye boyattim sariya saclarim yandi,bir daha sirf sariya zor boyatirim

evet benim eşimde sarı istiyordu hatta bununla ilgili bi konu bile acmıstım kuaför bılgısı ıcın ...neyse kı boyattım şimdi o istedi diye coookk guzel ve dogal oldu artık zor vazgecerım bu renkten

resim yükledim bi tane geçici olarak belki bana daha rahat fikir verebilirsiniz arkadaşlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…