Hanımlar merhaba. Hemen konuya gireceğim .
Eşimle 1 senelik evliyiz. Iyi bir evliliğimiz var . Fakat ailesi ile pek görüşmüyorum . Genelde bayramdan bayrama. Eşim bu duruma saygı duyuyor .
Ablasının evine tanışmaya gittiğimiz zaman evi inanılmaz pisti. Ilk şoku atlattım. Ve eşimin hatrı için ablasında 4 gece farklı zamanlarda kaldım.(nişanlıydım ve o şehire gidince nezaket icabı kalmak zorunda hissetmiştim )
Ilk giderken eşimin 2 kız yeğeni ile arkadaş olacağımızı zannetmiştim. Yaşları benim yaşıma yakındı çünkü. Ama özellikle büyük olani (26 yaşlarında) hiç konuşmadı benimle (ilk ve ikinci gidişimde de konuşmadı sadece sarıldı hoş geldin anlamında) .Sesini hiç duymamıştım .
Küçük olan kız (24 olmalı) nispeten daha normaldi.
Son gidişimde ise büyük olanı ders çalışıyormuş ve sinirleri bozukmuş gerekçesi ile odasından hiç çıkmadı . Ve bana hoş geldin ya da güle güle demedi. Aynı evin içinde kızla hiç karşılaşmadım . (2 gece kalmış olmama ragmen)
Bu bana çok acayip geldi.
Ben uzak bir şehirden ziyarete gitmiştim . Hoş geldin demesi gerekmez miydi .. Ben böyle bi şey yapmaya kalksam annem beni saçımdan sürükler . Gene de hoş geldin dedirtir.
Bu olay üzerine o zamanlar nişanlım olan eşime bir daha ablasını ziyaret etmek istemediğimi söyledim. Ve evlerine gitmedim.
Şimdi bu iki kız bir sınava girmek için benim yaşadığım yere gelecekler . Eşimi arayıp geleceklerini ve öğretmenevinde kalacaklarını söylemişler. Eşimde bana sormadan gelin bizde kalın demek istememiş. Esasen ben evime gelmelerini istemiyorum. Hem kırgınım hem de çok pis tipler..Ama kendime de yakıştıramıyorum .
Eşim gelsinler ben ilgilenirim diyor. kabul etmem için gözümün içine bakıyor. Ama ben hiç ama hiç istemiyorum. Gelip benimle konuşmaya kira ister gibi oturacak ve ben onun bana göstermediği nezaketi ona göstereceğim... içimden gelmiyor.
Sizce eve davet etmeli miyim.. 2 gece kalacaklar. Dayılarının evleri dururken öğretmenevinde kalmaları cok acayip bir durum mu?
Bir diğer ihtimal.. onlar gelip dayilari ile kalsalar. Ben de hamile kuzenimle ilgilenmek bahanesi ile evde olmasam diye düşünüyorum . Bilmiyorum cok mu anormal olur?
Sizce ne yapmalıyım.??
Ekleme: siz onların evinde kaldınız diyenler için. Ben onlarin hatrını saydığım için gittim. Onlar mecburiyetyen geliyor.