Eşimin şehirindeki tek arkadaşım !!!!

eLiFGiBioLMaK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
eşimin şehiri diyorum henüz bu şehri benimsemiş değilim. İstanbul umu bırakıp kosa koşa bu şehre geldim. Ne önünü düşündüm ne arkasını aslında bunları yazmak istesem herhalde ayrı bir konuda bu olur. herneyse kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. arasıra muhakkak problemler oluyor eşimin en yakın arkadaşı ve eşi bu şehirdeki en sevdigim insanlardan olmuştu haftada iki üç kez muhakkak görüşürüz. dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşırız.bu şehirdeki tek arkadaşımla hamile oldugumu paylaşmıştım. kimseye söylemesin diyede sıkı sıkı tembih ettim.. çünkü niyeyse kayınvalidem kimse bilmesin şimdilik demişti. bu şehirdeki tek arkadaşım sen git annene söyle oda bütün komşulara biraz önce söyledi kayınvalidem bana hemen onu aradım.. annene söyledinmi dedim evet kızdınmı dedi. ben seni uyarmıştım dedim.. valla annemin söyliyecegini bilemedim dedi. senle okadar dertleşiyoruz nasıl güvenecegim sana dedim oda vallahi bu güzel haber oldugu için söyledim ötekileri zaten söylemem dedi. annene bu konuyu açıpta ortamı germe sakın dedim iiyi akşamlar diyip kapattım gerçekten çok sinirlendim. yani belki abartılacak birşey yok ama kayınvalidemin düştügü duruma bak ona da üzüüldüm . yoksa benmi çok fazla taktım kafama...

haklısın valla...

annesine söylese bile sıkı sıkı tembihlemeliydi kimseye söyleme, kendileri söyleyecekler diye

kayınvalidem sinirlenme dedi valla kaynanamda kızmış olabilir ama beni sakinleştirmeye çalışıyor dedim nedemek anne yaa.. hadi o kız sana söyledii... sen koskoca kadınsın tutamadınmı çeneni gülüyor kaynanam aslında belki çok önemli birşey değil ama ben iyi veya kötü sır vermişim sana. zaten söylenmesini istesem söylerim..

aslında çok çokta önemli şeyleri anlatmamıştım ona. ucundan kenarından biliyor eşime söylemiştim bu konularda onun la dertleştigimi o yüzden anlatsada milletin agızına sakız olur bizlere zarar verecegini hiç sanmıyorum

evet öyle yapacagım mesaj atıp özür dilemiş ama bende önemli değil diyemeyecegim. çünkü ben hiç kendimi kasmadan derdimi sıkıntımı mutlulugumu sana anlattım hiçte şüphe etmedim birine anlatırsın diye. ama artık şüphedeyim.. inş. şüphem geçer çünkü bu şehirdeki tek arkadaşımı kaybetmek istemem. neyse kendine iyi bak benide yanlış anlama bunları sana söylemezsem düşüne düşüne senden iyice sogurdum iyi akşamlar yazdım daha da birşey yazmadı..

Sirrin buyugu kucugu olmaz. Eger soyleme dendi ise kimseye denmez. Bence bu sana Allahin bir lutfu. Ben oyle dusunurum. Boyle bir sirri saklayamadigina gore. Ya daha ciddi sirlarini anlatsaydin ne olurdu. Sana ders olmali assla assla anlatma sirlarini, arkadasligin belli asamaya gelmeden.

Ancak suda var. Tek arkadas diyorsun. Arkadasligini bitirme. Kusursuz insan yok. Hayatinin belli anlarini paylasmak icin arkadas sart. Bu kadar uzatmamalisin artik bence. Kirildigini, yapmamasi gerektigini belirtmelisin. Yine agziniz tatlansin, neyse olmasin bidaha falan diyebilirsin. Ammaaa asla sirrini verme. Oda sirlarini paylasmadigin bir arkadasin olsun.

Bence dava aç sırrımı annesine anlatmış diye 15 yıldan başlar şakası yok. Acımamak lazım böylesine.

=) espirili yaklaşan arkadaşlara teşekkür ederim. hamileliğimi kaynanamın neden söyleme dedigine anlam veremediğimi söyledim. dediğiniz gibi bu bana ders oldu ve sır mı asla...

Bende hamilelik gibi haberlerin saklanmasını saçma buluyorum bence arkadaşında bunu siz ne kadar söyleme demişsenizde sır olarak görmemişdir güzel bir haber olduğu için ve bu nedenlede annesine anlatmakda bir sakınca görmemişdir ayrıcada annesinin konu komşuya anlatacağınıda tahmin etmemişdir bence üstüne yüklenmeyin arkadaşınınızın.Eminimki gerçekden bir sırrınızı anlatmış olsaydınız paylaşmazdı bunu annesiyle

Bencede, arkadaşınız da annesi de kötü niyetli davranmamışlar, özellikle arkadaşınız sadece annesiyle paylaşmış siz saklamasını istediğiniz için, o kadın da güzel bir haberi sır gibi görmediği için ağzından kaçırmış. Hamilelik sırasında kadınların normalden daha duygusal olduklarını söylerler. Belki de o yüzden size arkadaşınız size ihanet etmiş, sizi incitecek birşey yapmış gibi geliyordur. Böyle ufak tefek şeylere takılıp arkadaşlığınızı bozmayın bence. Üstelik çift olarakta görüşüp çok iyi anlaşıyormuşsunuz.

İnsan tabiki bazı şeyleri annesi ile paylaşmak ister arkadaşıma kızdıgım nokta hamile oldugumu söylemesi değil. ben bugün buna bunu söyledim ama bu dertleştiklerimide mi anlatır annesine annesinden birşey saklıyamıyormu diye düşünüyorum.. onun için sır vermeyecegım görüşmeye devam ederim. evet belkide duygusallık ama kayınvalidemede üzüldüm. bura küçük yer oda isterdiki kendi söylesin. ama ordaki hanım efendi bu istegini kaynanamın elinden aldı.. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…