- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- 318
- Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK
eşimin şehiri diyorum henüz bu şehri benimsemiş değilim. İstanbul umu bırakıp kosa koşa bu şehre geldim. Ne önünü düşündüm ne arkasını aslında bunları yazmak istesem herhalde ayrı bir konuda bu olur. herneyse kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. arasıra muhakkak problemler oluyor eşimin en yakın arkadaşı ve eşi bu şehirdeki en sevdigim insanlardan olmuştu haftada iki üç kez muhakkak görüşürüz. dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşırız.bu şehirdeki tek arkadaşımla hamile oldugumu paylaşmıştım. kimseye söylemesin diyede sıkı sıkı tembih ettim.. çünkü niyeyse kayınvalidem kimse bilmesin şimdilik demişti. bu şehirdeki tek arkadaşım sen git annene söyle oda bütün komşulara biraz önce söyledi kayınvalidem bana hemen onu aradım.. annene söyledinmi dedim evet kızdınmı dedi. ben seni uyarmıştım dedim.. valla annemin söyliyecegini bilemedim dedi. senle okadar dertleşiyoruz nasıl güvenecegim sana dedim oda vallahi bu güzel haber oldugu için söyledim ötekileri zaten söylemem dedi. annene bu konuyu açıpta ortamı germe sakın dedim iiyi akşamlar diyip kapattım gerçekten çok sinirlendim. yani belki abartılacak birşey yok ama kayınvalidemin düştügü duruma bak ona da üzüüldüm . yoksa benmi çok fazla taktım kafama...