Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar az önce hsgden çıktım anestezili çektirdim iyi ki öyle çektirmişim rahim ağzım çok darmis kanamayı durduramadılar hala hastanede bekliyorum
canım cok geçmiş olsun... sen hiç rahimden ultrasona baktırmadınmı ?

aa çok ilginç.. bakalım ben temmuzda neler yaşayacam
nasılsın şimdi
Suan alt karnımda çok hafif ağrı var ama iyiyim. İmkanın varsa anestezili çektir verdikleri anestezi çok hafif zaten 15 dk uyumuşum uyanırken bayağı ağladım ama hastaneyi inlettin diyor eşim

Suan alt karnımda çok hafif ağrı var ama iyiyim. İmkanın varsa anestezili çektir verdikleri anestezi çok hafif zaten 15 dk uyumuşum uyanırken bayağı ağladım ama hastaneyi inlettin diyor eşim
bende anestezili çektirecem zatende.. dur bakalım neler olcak
temmuzda

kızlar Fyprk Mavi Boncugumm
dün eşim ilk çoban çökertenini içti.. mızmızlanmadı.. idare eder dedi.. 1 ay içse yeter sanırım..
zaten biz artık ağustosta aşılama..tutmazsada eylülde tüp bebeğe geçiyoruz.. en azından kalite artsın istiyorum

Haydi bismillah yarasın şifâ olsun inşAllah
Olacak inşAllah artacak kuzum ben burda tüp bebek yaptıracak olanların bu otla hamile kaldıklarını okudum:) insan böyle şeyler okudukça umutlar daha çok artıyor
Çoban çökerteni demleyince 21 kere yâ Musavvir okuyup suya üfle besmele ile içir hatta okuyabilirsen abdestliyken besmele çekip Rabbi heblii minessâlihiin ayetini de oku o suya üfle kısacık zaten istediğin miktarda okuyabilirsin

umarım artık bebeklerimize kavuşuruz
tüp bebekte artık hep maddiyata bakıyor

umarım artık bebeklerimize kavuşuruz
tüp bebekte artık hep maddiyata bakıyor

Amin canım öyle malesef az para değil
İnsan tutacağını bilse seve seve verir o parayı ama tutmadığında o para çöp
Rabbim ona gerek kalmadan hamile kalmanı nasip etsin kaç yaşındasın sen?

Tadı çok kötü değil yeşil çay gibi biraz benim eşim çakşırı çok zor içiyordu bunu söylenmeden içiyor. Aynen 1 ay içsin sonra 2 hafta içip tekrar 1 ay içsin

Merhaba. Bu testten 2 hafta sonra tekrar test vermesini öneririm. 3 ila 5gün arasında periz süresi içerisinde test vermesi gerekiyor. Denemeye devam edin fakat doktora gitmek için 1sene denemiş olmayı beklemeyin. 2.kez testi tekrarladıktan sonra muhakkak bir üroloji doktoruna kontrol olmasını öneririm. Test esnasında psikoloji çok önemli strese maruz olmamalı. Ama sonucu hekime danışmak için 1yıl beklemek vakit kaybı olur çünkü ilaç önerecektir eşinize muhakkak.

Aynen sonuç için muayene aldı o arada da vitamin ilaçları keçiboynuzu aldik onlara başladık inşallah sonucunu goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…