canım cok geçmiş olsun... sen hiç rahimden ultrasona baktırmadınmı ?Kızlar az önce hsgden çıktım anestezili çektirdim iyi ki öyle çektirmişim rahim ağzım çok darmis kanamayı durduramadılar hala hastanede bekliyorum
Teşekkür ederim canım. Baktırdım tıp fakültesinde ama hiçbir şey denilmedi.canım cok geçmiş olsun... sen hiç rahimden ultrasona baktırmadınmı ?
aa çok ilginç.. bakalım ben temmuzda neler yaşayacamTeşekkür ederim canım. Baktırdım tıp fakültesinde ama hiçbir şey denilmedi.
Suan alt karnımda çok hafif ağrı var ama iyiyim. İmkanın varsa anestezili çektir verdikleri anestezi çok hafif zaten 15 dk uyumuşum uyanırken bayağı ağladım ama hastaneyi inlettin diyor eşimaa çok ilginç.. bakalım ben temmuzda neler yaşayacam
nasılsın şimdi
bende anestezili çektirecem zatende.. dur bakalım neler olcakSuan alt karnımda çok hafif ağrı var ama iyiyim. İmkanın varsa anestezili çektir verdikleri anestezi çok hafif zaten 15 dk uyumuşum uyanırken bayağı ağladım ama hastaneyi inlettin diyor eşim
Hakkımızda hayırlısı canımbende anestezili çektirecem zatende.. dur bakalım neler olcak
temmuzda
kızlarFyprk Mavi Boncugumm
dün eşim ilk çoban çökertenini içti.. mızmızlanmadı.. idare eder dedi.. 1 ay içse yeter sanırım..
zaten biz artık ağustosta aşılama..tutmazsada eylülde tüp bebeğe geçiyoruz.. en azından kalite artsın istiyorum
umarım artık bebeklerimize kavuşuruzHaydi bismillah yarasın şifâ olsun inşAllah
Olacak inşAllah artacak kuzum ben burda tüp bebek yaptıracak olanların bu otla hamile kaldıklarını okudum:) insan böyle şeyler okudukça umutlar daha çok artıyor
Çoban çökerteni demleyince 21 kere yâ Musavvir okuyup suya üfle besmele ile içir hatta okuyabilirsen abdestliyken besmele çekip Rabbi heblii minessâlihiin ayetini de oku o suya üfle kısacık zaten istediğin miktarda okuyabilirsin
umarım artık bebeklerimize kavuşuruz
tüp bebekte artık hep maddiyata bakıyor
hepimizi inşallah canımAmin canım öyle malesef az para değil
İnsan tutacağını bilse seve seve verir o parayı ama tutmadığında o para çöp
Rabbim ona gerek kalmadan hamile kalmanı nasip etsin kaç yaşındasın sen?
hepimizi inşallah canım
ben 31
hepimiz için inşallah canımKıyamam olacak inşAllah hem belki Allah peşpeşe verecek veya ikizin olacak
İnşallah güzel günler göreceksin içime öyle doğuyo
Tadı çok kötü değil yeşil çay gibi biraz benim eşim çakşırı çok zor içiyordu bunu söylenmeden içiyor. Aynen 1 ay içsin sonra 2 hafta içip tekrar 1 ay içsinkızlarFyprk Mavi Boncugumm
dün eşim ilk çoban çökertenini içti.. mızmızlanmadı.. idare eder dedi.. 1 ay içse yeter sanırım..
zaten biz artık ağustosta aşılama..tutmazsada eylülde tüp bebeğe geçiyoruz.. en azından kalite artsın istiyorum
Bende başladım 1 haftadır içiriyorum yalnız yan etki olarak başka şeyler oluyorkızlar başladınız demi içirmeye...
bizde bugün başlayacaz
ama eşlerinize dikkat ederken kendinize unutmayın
umarım artık bebeklerimize kavuşuruz
tüp bebekte artık hep maddiyata bakıyor
Devlet desteii var ama şartlarıda vrasıl tüp bebek durumu olanlara destek çıkmaları gerekiyor aslında. Devlet bizi mahvetti. Mecbur özele kaldık. Bize şuan 12 bin fiyat çıkıyor ilaçlar hariç :/
Evet biz hesaplattık neredeyse yarı fiyatı çıkıyor birde devlette sadece 1 embriyo deniyorlarmış özelde 4 5 tane deniyorlar. Şartlarıda var baya bi ordan oraya rapor için koşturuyorlar sanki hiç derdimiz yokmuş gibiDevlet desteii var ama şartlarıda vr
Merhaba. Bu testten 2 hafta sonra tekrar test vermesini öneririm. 3 ila 5gün arasında periz süresi içerisinde test vermesi gerekiyor. Denemeye devam edin fakat doktora gitmek için 1sene denemiş olmayı beklemeyin. 2.kez testi tekrarladıktan sonra muhakkak bir üroloji doktoruna kontrol olmasını öneririm. Test esnasında psikoloji çok önemli strese maruz olmamalı. Ama sonucu hekime danışmak için 1yıl beklemek vakit kaybı olur çünkü ilaç önerecektir eşinize muhakkak.5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?