Esimin sifreleri:(

Ben de şifresini ısrarla vermemesini düşündürücü buldum... Evet belki istemek de gereksiz yani güven olmalı ve mevzusu dahi olmamalı ama olduktan sonra şifreyi ısrarla, inatla vermemesinin altında bir şeyler aramanız çok doğal. Ve ben de eşlerin birbirlerinden ayrı "özel hayatları" olmasını asla kabul etmiyorum. Ayrı sosyal çevreleri olabilir, ayrı hobileri olabilir ama ayrı özel hayat ne demektir? Şahsına özel bir hayatın içinde kalmak istiyorsan o zaman evlenmeyeceksin.

Ben olsam ne yapardım, sanırım "peki canım tamam" der olayı kapatır sonra da o şifreyi kırdırıp o hesaba girer incelerdim bakalım ne saklıyor diye. :47: :27:

ayyy iicime kurt dusurdun simdik.. kirdirsam anlarki benim oldugumu ama bu dahada zarar verici olmazmiydi ?

ayy kizlar buarada hepimiz buradayken bisi sorucam alakasiz ama esra erolun makyajlarini cok begeniyorum kendisine ozgu acik kahve tonlarinda mat biruju var ya o hangi marka yada yakin renkte olan bi ruj markasi bilen varmI?

canim bence esinnin sifrelerini bilmedigin surece bu senin kafana takilacak ve guvensizlik dogacaktir hep kuskulanirsin bilmende fayda var:61:

ben 1 senedir nişanlıyım,net şifrelerini filan hiç bilmiyordum soramıyorumda güvenmiyor demesin diye ama içim içimide yiyodu..

aramızda resmiyet olur olmaz sorsaydım ters teperdi beni avucunamı almaya çalışıyorsun diye tam 1 sene sormadım merakdan çatladığım halde,şimdi sordum tabii :1:

misal bazende bazı konularda vesvese yapıyorum cvpları tatmin etmiyor,içim içimi yese o soruyu çok sonraları ancak birdaha tekrarlıyorum..yoksa saldırıya geçecek güvenmiyorsun diye..

arkadaşlarında dediği gibi ağzınızın tadını kaçırmayın,belkide inada bindirmiştir üzüldüğünüzü görünce verir ben öyle umuyorum..

ben 1 senedir nişanlıyım,net şifrelerini filan hiç bilmiyordum soramıyorumda güvenmiyor demesin diye ama içim içimide yiyodu..

aramızda resmiyet olur olmaz sorsaydım ters teperdi beni avucunamı almaya çalışıyorsun diye tam 1 sene sormadım merakdan çatladığım halde,şimdi sordum tabii :1:

misal bazende bazı konularda vesvese yapıyorum cvpları tatmin etmiyor,içim içimi yese o soruyu çok sonraları ancak birdaha tekrarlıyorum..yoksa saldırıya geçecek güvenmiyorsun diye..

arkadaşlarında dediği gibi ağzınızın tadını kaçırmayın,belkide inada bindirmiştir üzüldüğünüzü görünce verir ben öyle umuyorum..

insallah tatlim ya ben aptalim ya tanisinca sordum icimde guvensizlik vardi eski sevgilimden dolayi ya ondan o d abildigi icin cokkizdi ve beni kimseyle karsilastirma dedi o gun bugun vermedi iste.. umuyorum veriri yakinda,

ya ben de hoşlanmıyorum açıkçası öle maillerime filan bakılmasından
belki yakın bi kız arkadaşın kendisiyle ilgili bi mail attı. şimdi kocan diye onun okuması doğru mu.
aynı şey erkek için de geçerli onun her bi haltını bilmek zorunda diilim diye düşünüyorum...
örneğin geçen gün bi arkadaşıma msn de bişeyler anlattım böle uzun uzun yazdım filan cevap gelmedi meğer kocasıymış msnini açan okadar sinir oldm ki...
güven duygusu gelişmemiş insanların hareketleri bunlar

ya ben de hoşlanmıyorum açıkçası öle maillerime filan bakılmasından
belki yakın bi kız arkadaşın kendisiyle ilgili bi mail attı. şimdi kocan diye onun okuması doğru mu.
aynı şey erkek için de geçerli onun her bi haltını bilmek zorunda diilim diye düşünüyorum...
örneğin geçen gün bi arkadaşıma msn de bişeyler anlattım böle uzun uzun yazdım filan cevap gelmedi meğer kocasıymış msnini açan okadar sinir oldm ki...
güven duygusu gelişmemiş insanların hareketleri bunlar

aslinda bi yanimda busekidle dusunuo cok dogru bi yaklasim benim icinde aynisi oldu kendi isine baksin kocana soyle dedim kizcagiza kotu yaptim ama simdik bende aynisini yapmaaya calisiyorum dimi yaiste basit dusundum galiba kiskanclik yaptim .. sormayayim en iis verirse verir..

eşiniz bu özel olayını bıraz abartmış..en azından bırını verebılırdı bu şıfrelerden,içinizin rahatlaması için..alt tarafı bu uyelıklerden bırını bılmek sizi rahatlatarak bırbırınıze olan saygının azalmasını engeller..
yeterkı vermek ıstesın yanı,ne var..o kadar özel ne olabılır dıye düşündürdüğünü bıle bıle yapıyor demek kı..CIA ya da FBI çalışanı gıbı davranmak özelı korumak değildir..dediğim gıbı en azından bırını sizinle paylaşabılır..bu konuda çok üstelemeyın ters teper..
belki bır gun farkettırmeden "pc açılınca otomatık açıl" komutu işaretlı ıken şifre gırmesını sağlayabılırsınız..fakat ıyı ya da kötu bu sonuca razı olmak nasıl olur bılemıyorum..
bunuda es geçelım..bu aralar fazla üstelemeyın..ters teper bu durumlar..zor ama içinizi ferah tutmayıda deneyebılırsınız..

Ben uzun süreli bir ilişkinin ardından nişanladım.
Birbirimize hiç şifrelerin nedir diye sormadık.
Ancak zaman içerisinde gerektikçe öğrendik.
Mesela "hayatım ben evde değilim mail adresime girip baksana filanca yazıyı yollamışlar mı"
ya da "canım bir girip baksana kredi kartı extresi ne kadar gelmiş bu ay" gibi olaylarla.
Daha sonra zamanla unutmamak adına şifreleri ortak yapmaya başladık.
İkimiz de herhangi bir üyelik alırken ortak bir kaç şifremizden birini kullanıyoruz.
Tüm bu yıllar içerisinde sadece 2 defa mail adresime benden habersiz girip baktı.
2 girişinde de "girdim kurcaladım napim kıskandım" diye açık açık söyledi.
Ben de sadece 1 kez facebook hesabına izinsiz girdim.
Bunu ona itiraf edince "aşkolsun pisipisi bana güvenmiyorsun demek" dedi.
Sonra şifresini değiştirmiş bana tepki olarak ama yine ortak şifrelerimizden birine ayarlamış.

Bütün bunları neden anlattım biliyor musun canım?
Bir ilişkide şifreleri ya da herhangi birşeyleri saklayarak güven testi yapılmaz.
Kaldı ki sen bu adamla evlisin.
Ortak bir geçmişiniz, yuvanız, hayalleriniz ve Allah ömür verirse geleceğiniz var.
Bir insan bu kadar yakın olduğu biriyle nasıl sınırlar koymaya çalışır ki?
Bana tuhaf geldi açıkçası.
Tamam ben de karıştırmam nişanlımın hesaplarını o da benimkileri karıştırmaz.
Zaten bik bik bik birbirlerini takip eden çiftleri de hoş karşılamam.
Ama eşinizle durumunuz cidden çok ilginç.
Hele ki bunu yaşadığınız kişinin eşiniz olması olayı daha da farklı boyutlara getiriyor.

Kendisinin sizden böyle talepleri olur mu?
Siz yıkanırken ya da tuvaletteyken banyoya girer mi?
Şifrelerinizi, telefonunuzu kurcalar mı?
Tek taraflı mı yoksa her ikiniz için mi geçerli sınır koyma hakkı?

Son düzenleme:
bencede esler arasinda özel diye bisey kalmaz.. yani zaten en özelini paylasmissin daha ne özeli sakliyosun.. haa saygi diyorsa saygi böyle sifre saklayarak olmaz.. saygiyi baska türlüde gösterebilirsin.. mesela uykusu gelir yatmak ister illa otur demezsin.. yada nebileyim iste.. bunun gibi seyler... haa ailesinden öyle görmüs.. o zaman dogaldir ona normal gelmesi.. ama bence esler arasinda sakli gizli yok benim alanim benim hayatim özelim karisma gibi seyle hos degil.. artik berabersiniz siz
mesela bende hoslanmam annem dolabimi karistirsin veya kardesim telefonumu.. ama nisanlim yapsa cok görmem diye düsünüyorum.. sonucta gizliniz sakliniz olmamali...

bence sen bilmek istedigin icin inat yapiyo...yoksa verirdi.. biri bana üstelese bende verceksemde inadima vermem sahsen...ama senin ona olan güvenini böyle azalttiginin farkinda degil..

bence bi süre üzerine gitme..

arkidişler şimdi eşler arasında özel yok öncelikle bunu ifade ederk başlayayım:D mesela komşunuz sizi tehdit ediyo ve siz bunu videolayıp yada resimleyip mahkemeye götüremesseniz...ama eşler konusunda hukukta özel olmadından kocanla ilgili video bilmem ne mahkemeye kanıt olarak sunulabiliniyo :)ben böyle duymuştum...fikrime gelince benimde sözlüm şifremi bilmez bende onunkini bilmem:)benimkini istemesin diye istemem oda aynı şekilde onunkinini istemim diye istemiyo sanırım:)ben şifremi vermek istemem istemem çünküü listemde hiç erkek yok kıskancımdırr:D:D:D:Donunkindede kız yok ancak dayı kızı vs. güvendimden ötürü illede ver modunda deyilim kii oda benim gibi kıskanç:)başak burcuyuz şüpheci burcuyuz :Dsanaryolar kafada dolaşmasın diye şifre işine girmiyoruz:D amaaa içinde acabaaa ? varsaa patlattır şifresini:D

sevgili neysede evlilerin yani bi karı kocanın birbirinden daha özel neyi olcak ki sinir oluyorum böyle diyenlere. bence sen şüphelenmediğini ama şifreleri vermediği için meraklndığını aklına takıldığını fln söyle...

kesinlikle şifreleri kırdır.mesela msn şifresini şifremi unuttum falan deyince gizli soru çıkıyo belki ordan gizli sorunun cevabını tahmin edebilirsin,annenin dogdugu yer gibi falan sorular,tabi eger bu sorulara dogru bir yanıt verdiyse.eger sen yapamıyorsan mutlaka bilen birinden rica et.evlilikte eger yok şifremi veremem diye durumlar oluyorsa bir şeyler var demektir.yani illa da eşin seni aldatıyo olarak değil ama bu da bir secenek.neticede aldatılan kadınlara aldatıldıklarını öğrenmeden önce sorsan,onlara göre de eşleri asla yapmazlardı,kimseye bakmazlardı,eşlerine sonsuz güvenirlerdi falan filan.o yüzden asla erkege tam güvenmeyecen,bi acaba olacak ki içinde ayakta uyutulmayasın.aynı hayatı,aynı yatagı,aynı çocugu paylasmaya yemin ediliyor ama şifreye gelince paylasılamıyor çok komik bi neden dogrusu.illa her gün eşinizin adreslerini kontrol etceksiniz diye değil ama içinizin rahat olması için bilmekte fayda var.

İçinize kuşku vermek olmasın ama..erkek bir halt çeviriyorsa vermek istemez şifrelerini tabiki...seni beni varmısı var mı ..azınıza bir parmak bal sürüp yolluyor sizi...Ben olsam şüphe ederdim ...Evliyseniz bu tür konuda özeliniz olmamlı...keyloger zaten şifreleri ve mail hesaplarını kayıt edıyor benim bildiğim eşiniz istediği kadar hızlı yazsın yeterki klavyeye dokunması yeterli...sanal klavye kullanmadıkca...ama bu yolla şifreleri okuyup aldıktan ve istemediğini bir durumla karşılaştıktan sonra ...birde benimi takip ediyorsun diye tavır yapabilir...Erkekler suçlarını ört bas etmekte sınır tanımaz..illa öğrenmek istıyorsan süprizlerede her ihtimale karşın hazırlıklı ol derim..Erkeklerin bildikleri doğrudur...ama kadının hissettikleri erkeklerin bildiklerinden daha doğrudur demişler...demek sende bir his oluştu...umarım herşey normal çıkar..

bazı insanların yapılarında var.kendisi isterse anlatır herşeyi,ama tersi siz üstelerseniz yada bişi şüphelenmiş gibi sormaya kalksanız buna gelemez kapanır yada inada bindirir sizi kızdırır..eşinizi siz tanıyosunuz eğer bölese belki ondandır..ille aldatır ,aman diyemem tabiki ama dediğim gibi belki sizin ona yaklaşımınızdan demiyor yani saklama gereği duyuyordur..gerçi hiç onunla bunu sakince konuştunuzmu bilmiorum ama aklıma bu geldi..
saklamasını saçma buldum bende ama..şifrede olsa başka şeyde olsa saklanmamalı.zaten bi sıkıntı yoksa kendi anlatır,kendi verir..
hiç ilgilenmio gibi yapın yani şifrelerle alttan alttan takip edin..aklıma bu geldi bide..yalancının mumu yatsıya kadar denmiş sonuçta..:)

Şifre = Güven değil öncelikle.
Aldatmak isteyen adam,evden girmediği başka bir mail açar,yine aldatır.
Arayan bulur derler.Açık arıyorsan mutlaka bulursun.Eski kızarkadaşı merhaba der,hatta yıllar sonra gelir çok özledim der.O güne denk gelirsin,kıyameti koparırsın.Halbuki adamın haberi bile yoktur.Birisi ekler veya işten bir arkadaşının yazdığı fazla samimi gelir,huzursuzluk olur.
Üstelik sen eski erkek arkadaşının mailne bakmışsın.Bu konuda sabıkalısın ve eşin bunu biliyor.Belki eski erkek arkadaşına yaptığını içten içe mantıklı bulmamıştır.
Ve evet tek çocuklar mahremiyetlerine daha düşkün olurlar.Aynı evde odalarını-eşyalarını kurcalayacak bir kardeşleri olmamıştır.Böyle şeylerden rahatsız olurlar.
En azından egoist değil eşin.O da senin şifrelerini sormamış.Demek ki gerçekten prensibi böyle.

bu konıda bende çok tartıştım nişanlımla.facebook falan kullnmıyorum açık bi adresim var ama kimse ekli değil tarla oyunu oynamıştım bikaç kez.yeri geldiğinde sorduğumda facebook adresin falan varmı dediğimde hayır yok bana güvenmiyormusun gibi muhabbetler geçti.bir gün mailimde biri beni facebooka katılmamı istemiş ve tanıyor olabileceğim kişiler arasında nişanlımda çıkmış.yani adresi varmış.benim kızdığım konu adresi olup olmaması değildi madem adresin var benden neden gizli iş çeviriyosun.neymiş her zaman kıyameti koparıyomuşum falan filan bahane çok..sonra yine kıyameti kopardım hemen şifreni veriyosun bakcam dedim ya şifre ya ben benden gizli iş çevirmeyi biliyosun şifreyi verdi o an msn deydik zaten al bak dedi sen bana güvenme dedi şifreyi verdi çıktı gitti telefonlarını kapattı.hemen sonra annesini aramış nışanı attığını sölemiş benim arkamdan iş çeviriyo beni takip ediyo dedektiflik yapıyo bana güvenmiyo falan filan halbuki tesadüfen gördüm.ortalık karıştı.özrü kabahatinden büyük.halbuki geri kafalı değilim tabiki adresi olabilir ama neden benden gizli die düşündüm ve hala sonuna kadar hakılı olduğumu düşünüyorum.hemen açtım baktım didik didik ettim arkadaşlarının arkadaşlarına bile baktım ama içinde benimde resimlerimi koymuş paylaşmış nişan fotolarımızı falan iş arkadaşları çoğunluktaydı erkeklerin gizli saklı iş çevirmesine sinir oluyorum.az daha sanal bişi yüzünden çok büyük kriz yaşandı yani bi kız falan görseydim paylaşımlarını konuşmalrını biterdi zaten.kafaya takmamak gerek elbet bigün açık yakalarsın hiç ummadığın bi anda açık verir bekle bence zorlama.Allah iyi kulunu sever işini denk getirir bence bekle kafanada takma

Şifresini vermemekte ısrar ediyorsa, yanında açsın mailini bak öyle facesine mi mailine mi neye bakıyorsan.. Böyle şifredir, başka bir şeydir gibi sebeplerle yıpratmayın ilişkinizi ... Hee şüpheli davranışları varsa şifresini vermediği hesaplarıyla ilgili o zaman başkaa..

Back
X