Esimin sifreleri:(

arkadaslar ben esimin ne face ne gmail ne skype ne msn hicbir sifresini bilmem banka sifreleri haric bi nasil bidurum ya bilmem mi lazim degilmi .. esim onemsiz diye gecistirir esime guvenim sonsuz ama yinede iste ne bilyiim aman offf,, ozel olan seyelrde vardir der saygi cercevesi bozulmamali der ne kadar dogurki arada boyle olanlar varmi ben eski sevgilin herseyini bilirdim ki beni aldattiginida ordan ogrendim yani ne biliyim bunu bilmemem daha mi ii yoksa kotu mu bilemiyorum off .. yardim edin!!!

Şifrelerini saklıyosa kesin çekindiği bişey vardır.. Sanki sen hergün onun hesaplarını kurcalayıp, onun ağzından arkadaşlarıyla mı konuşacaksın da özeli olsun istiyor.. Bence tartışma konusu olarak değil de bi şekilde bunu gündeme getir ve tatlı dille neler hissettiğini anlatmaya çalış.. Karı kocanın birbirinden saklı neyi olabilir..:68:

eşimin şifrelerini biliyorum hatta aynı şifreyi kullanıyoruz
ama geçen gün fes teki bütün kızlara (bu kızı çok beğendim)
(görüşürüz sevgilim)iyi geceler hayatım,(ve daha neler neler) diye mesajlar atmış
şok oldum ben 6 yıllık evliyim daha doğru dürüst bu kelimeleri bana kullanmamıştır
nasıl olur diye kafayı yiyicektim bende sayfasında bir soru sordum e(evli çocuklu birisi bu kelimeleri birisine yazarsa bu na ne dersiniz diye millet öyle şeyler yazmış ki bişi söylememe gerek kalmadı,
gördüğünde yanındaydım konuştuk güya ölesine yazmış
ama güvenim çok sarsıldı ,bundan sonra hiç bişi eskisi gibi olmayacak

sana tavsiyem bırak şifreleri bilme daha hayırlıdır evliliğiniz için ne yaparsa yapsın
zaten niyeti olan heryerde yapar :50:

yani düşündümde bende bilmesem acaba neden gizliyor derim söylemiyorsa.insan ister istemez düşünür..ama biz ikimizde biliriz.hatta şifrelerimiz aynı..baka şifreleride bir yerde yazılı web şube parolaları uzun oluyor diye yazdık.bende girebiliyorum yani.

Şifresini vermemekte ısrar ediyorsa, yanında açsın mailini bak öyle facesine mi mailine mi neye bakıyorsan.. Böyle şifredir, başka bir şeydir gibi sebeplerle yıpratmayın ilişkinizi ... Hee şüpheli davranışları varsa şifresini vermediği hesaplarıyla ilgili o zaman başkaa..

öneriniz kişi için güzelde yani şifreyi saklayan adam zaten yanında açmazki diye düşünüyorum..zaten bi sakıncası olmasaydı şifre saklama gereği duymazdı..bu gibi isteği kolay kolay bir erkek kabullenmez yani 'aç birlikte bakalım'gibi bişeyi yada başında durup ona bakmayı..kontrole kim gelirki,şahsen ben bile buna gelemem değilki bir erkek..
bunu sölemek istedim çünkü sıkıntı yaşayan kişi bunu eşine yaparsa sıkıntı yaşar..yoksa yanlış anlamaın sakın..başta dedim düşünceniz güzel ama diye açıklama yaptım saece..
kontrol ettiği kişiye farkettirilmemeli eğer öle niyet varsa diye düşünyorum..yoksa şifreyi bırakın sizden uzaklaşmasına sebep olursunuz..

öneriniz kişi için güzelde yani şifreyi saklayan adam zaten yanında açmazki diye düşünüyorum..zaten bi sakıncası olmasaydı şifre saklama gereği duymazdı..bu gibi isteği kolay kolay bir erkek kabullenmez yani 'aç birlikte bakalım'gibi bişeyi yada başında durup ona bakmayı..kontrole kim gelirki,şahsen ben bile buna gelemem değilki bir erkek..
bunu sölemek istedim çünkü sıkıntı yaşayan kişi bunu eşine yaparsa sıkıntı yaşar..yoksa yanlış anlamaın sakın..başta dedim düşünceniz güzel ama diye açıklama yaptım saece..
kontrol ettiği kişiye farkettirilmemeli eğer öle niyet varsa diye düşünyorum..yoksa şifreyi bırakın sizden uzaklaşmasına sebep olursunuz..

O açıdan da doğru tabii.. :44:

merhabalar.aslında vermemesı ısrar etmesı bencede cok garıp.bız sozluyuz ama bızde bılmeyız msn şifresini. şuan neyse de bızde ılerde Allah kısmet edıp evlendıgımız gunlerı gorunce umarım böyle şeyler yaşamayız çunku benımkıde şifre konusunu guvensızlık ve saygı olarak goruyo.uyuz oluyorum ben ama ustune duşmuyorum sonuçta yapan herşekılde yapar degıl mı..erkekler hep böyle..

bende eşimin face şifresini,msn şifresini,telefonunun pin kodunu bile bilmem söylemez.:57:birde benim face üye olmamıda istemez eğerkötü birşeyse kendi neden üye anlamıyorum..................:50:

bende eşimin face şifresini,msn şifresini,telefonunun pin kodunu bile bilmem söylemez.:57:birde benim face üye olmamıda istemez eğerkötü birşeyse kendi neden üye anlamıyorum..................:50:

'öle olmaz böle olur' die bi söz vardır:)sizde başkasının gibi kendinize face adresi alın ve eklemesi için davet gönderin..arkadaş olursa kabul ederse zaten kaç arkadaş edinmiştir:)bi süre başkası gibi konuşun sonuna kadar gidin..bölece bırakın şifreyi nette neler çeviriyor anlayın:)
bunda eşime yalan sölemem yapamam falan diyebilirsiniz.tabiki içiniz huzursuz olur..ama kara kara düşünüp merak etmektense en azından onuda rahat bırakıp onun naptığını öğrenebilirsiniz..internet cafe dolu sonuçta her yerde..herşeyi öğrenmek kolayda içinize sinmesi sorun işte..
kötü olduğundan değil,kıskandığından yapıordur..şimdi siz fotonuzu koycanız,konucanız herkesle ondandır birde..erkek yaparsa sevap,kadına günah facebook duymadınızmı canım:1::1:

bende erkek arkadaşımdan face şifresini istedim vermedi,ısrar edince vermiycem dedi. ben de üstüne gitmedim inada binmemesi için ama bişey varki orda vermiyosun şifreyi dedim, ben sana kendi şifremi vermişim daha ne dedi eşşek :D istemiyorum daha da ne yapim ama neden vermedi var bişey kesin saklanan ondan bence

eşiniz kesinlikle haklı.
ne kadar evli bile olunsa insan hayatında kendine özel bir kısım olsun ister.
güvenmediğiniz durumları kendisine birebir sorarak açıklığa kavuşturmanız,gizli gizli takip edip özelini kurcalamanızdan daha doğru bir davranış olur.
bir ara bizde de şifre krizi olmuştu.
gölge gibi msn'de face'de takip edilirdim sevgilim tarafından.pc mi de kurcalardı saatlerce.
bi şey yapmıyorum derdim,biliyorum ama emin olmak istiyorum derdi.
o kadar zoruma giderdi ki sözüme güvenmemesi.
kendimi çok değersiz hissederdim.
eşinize bunu yapmayın.
ha derseniz ki 'sorduğumda yalan söylerse...'
o güven sarsılmışsa , tüm şifrelerini bilseniz de fayda etmez:31:
aldatmaya niyetli insan, dibinizdeyken bile yapar, şifreyle şunla bunla engel olamazsınız.

Son düzenleme:
arkadaslar ben esimin ne face ne gmail ne skype ne msn hicbir sifresini bilmem banka sifreleri haric bi nasil bidurum ya bilmem mi lazim degilmi .. esim onemsiz diye gecistirir esime guvenim sonsuz ama yinede iste ne bilyiim aman offf,, ozel olan seyelrde vardir der saygi cercevesi bozulmamali der ne kadar dogurki arada boyle olanlar varmi ben eski sevgilin herseyini bilirdim ki beni aldattiginida ordan ogrendim yani ne biliyim bunu bilmemem daha mi ii yoksa kotu mu bilemiyorum off .. yardim edin!!!

ben eşimin şifrelerini, eşimde benim şifrelerimi bilir. evlilikte özel hayat olmaz bence. anca nasıl olur nadir olarak erkek arkadaşlarıyla yemege çıkmak vs. cok haklısın böyle bir durum benimde hiç hoşuma gitmezdi:(

ben asla sevgilimden böyle bir şey istemem o da istemez birbirmize güvenimiz sonsuzdur ama yine de biliyorum şifresini bi kere mailime bi şey gelmesi lazım bakar mısın diye vermişti aynı şekilde bende bir şeye bakması için vermiştim ona başka bir zaman. hiçte merak edip girmedi daha sonra. ama senin istemene rağmen ISRARLA vermek istemiyorsa bunda bir iş var diye düşünürdüm ben. insanın sakladığı bir şey olmasa verir diye düşünüyorum ben. hadi ilkinde öyle bi cevap verir gerekiz falan:36:

Birçok kadın şifreler sayesinde aldatıldığını öğrenmiş olabilir ama asıl önemli olan bu kadınların şifreleri çözmeden önce aldatıldıklarını hissetmeleri..
Sana şifrelerini söylememesinin nedeni; senin yanlış anlamaya müsait bir yapın olması da olabilir , görmeni istemediği şeyler olması da..

Şifreleri bilmek isteme nedenin eşine güveninin tam olmayışı olabilir mi?

evilikte özel hayat olmaz da ne demek? diyelim bir kız arkadaşınız maille ya da mesajla size özle bir durumundan bahsetti ve bu ikinizin arasında sır. ama sizin mail şifrenizi bilen kocanız arkadaşınızın izni olmaksızın bu özel durumdan haberdar oluyor. ya da tam tersi, sizin anlattığınız bir konuyu arkadaşınızın mail şifresini bilen kocası da öğreniyor. olaya bir de bu açıdan yaklaşın, siz de şifrenizi vermeyin bence.

bende diyorumki.. baskalari icin ben huzurumu neden bozayim.. hem sanal ortamda sir paylasimi olmaz.. güvenmem ben.. anlatacaksa arkadasim bulusalim yada telefonda anlatsin.. bilmem kac günde bir gördügüm birisini sirrini saklayacam diye ben bir ömür gecirdigim insanla huzurumu bozamam.. ben ondan bu sebeple sifre sakladigimi bilmez baska isler cevirdigimi düsünüp huzurumuz bozulur.. yok canim.. elbette arkadasimin sirrini saklamak görevim ama sanalda sir paylasilmaz..
buda benim fikrim......

Son düzenleme:
Back
X