Eşimin sigara yalanı

Oruç tuttuğunu zannettiğim eşim ramazanda gizli gizli sigara içerken yakalamıştım. Yaşadığım düş kırıklığını anlatamam. Bir de sahurlara kaldırıp böreklet, gözlemeler pişiriyordum da utanmadan kalkıp yiyordu. Bari söylesin oruç tutmadığını sanki zorla tut diyen var. Tutar tutmaz kendine de neden beni kandırıyor, .birde manevi önemi olan bir konuda yalan söylemesi ona olan saygımı kaybettirdi.

gerçekten çok büyük hayal kırıklığı nasıl atlattınız

Mevzu Şu zaten sen istedin sigarayı bıraktım diye basıma kakıp durdu

Evet söz verdi hatta bak sen istedin sigarayı bıraktım sen benim için naptın dedi durdu
Ortada verilen soz varsa haklisiniz
Ama ben yine de sigara mevzusuna karisilmamasi gerektigini dusunuyorum:)
Ama benim esim de evlenmeden once soz verse ve yerine getirmese dunyayi dar ederdim ona

10 yıl oldu sigarayı bırakalı daha doğrusu ben bıraktım sanalı. Hamile kalana kadar canım çekiyordu, tek tük içiyordum. Hamile kaldım insan iğrenir benim yine canım çekti, midem bulandı diye yalan söyleyip kaçıyordum sigaralı ortamdan yoksa bir fırt isterim biliyordum. Hiç kolay değil sigara bırakmak. Adama fazla yüklenmeyin.

Sigara konusuu. Ben baski yaptim cunku kokusu ozellikle bu hamilelikte o kadar tiksindirdi ki beni. Anlatamam. Sigara ictigi icin sitemde bulunuyodum sutekli .
Neden birakmiyosun degilde neden surda ictin neden su zaman ictin rahatsiz oluyorum biliyosun gibisinden sitemlerde bulunuyodum.

Her ne kadar dikkat etmeye calissada cok basaramadi bana kokmamayi. En son sert bi dille soyledim. Kavga cikardim ve birakti.

Bi kac kere birakip baslamisti ama her seferinde soyledi. Yani saklasa gizli gizli ocse bende cok bozulurdum canim ama anne evine gitmek fazla olur

Icmeyene kokusu şöyle geliyor böyle tiksindiriyor diyorsunuz da sigaranın ne derece şiddetli bir psikolojik bağımlılık hali yarattığını bilmiyorsunuz.
Zaten bırakıcam diye söz veren kişi bir baskı altına giriyor bir de üstüne böyle şeyler yaşayınca iş agresiflige

bırakamayacaksa söz vermeyecek bende ona göre kabullenirdim yada hayatından çıkardım benim kararım olurdu benim hayatımı neden sigarayla geçirmeme sebep oluyor??

sigara konusuna karısılmamalı diye düşünüyorum ben.
eşim bana nişanlıyken bırakırdı 1 2 ay bıraktım sonra gizli içmeye basladım evlendiktn sonra da devam ettim
hamile kalınca mecbur bıraktım ama su an yüzüne söylüyorum eger sen bırakmazsan ben tekrar baslarım diye..
o bana karısma hakkını kendinde buluyosa bende ona karışırım

Yok artık üç gün evi terketmek ...çok bencilce hangi akla hizmet adam bırakabilse sağlığı için bırakır zaten demek ki birakamiyor ...valla sizin gibi eşle değil sigara yı bırakmak insan paket paket icer ...çok trajikomiksiniz bu bir madde bağımlılığı öyle kolaymı hele sizin gibi anlayışsız bir eşle....

anlayışla ne alakası var ben içmesin demiyorum içsin ama yalan söylemesin en nefret ettiğim şeydir YALAN!!'

anlayışla ne alakası var ben içmesin demiyorum içsin ama yalan söylemesin en nefret ettiğim şeydir YALAN!!'
Demek k
Demek ki sizden alacağı tepkiden korkuyor ki saklıyor ...kusura bakmayın böyle bişey için bile evi terk etmekten sözden birinin öyle bi durumda vereceği tepkide çok belli olmaz adam haklı

sigara icin ev terkedilmez demekki birakamiyor baski yaparsaniz veya bu sekilde davranirsaniz daha cok icmeye tesvik edersiniz bir sigara icin ev terkedecek kadar basit bir olay degil evlilik bence

bıraktım demekle bırakılmıyor ki bıraakmasa nolur buu tepkiden sonraa bide çekip gitsseniz evin ortasında 10 paket içsse yeridir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…