- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Oruç tuttuğunu zannettiğim eşim ramazanda gizli gizli sigara içerken yakalamıştım. Yaşadığım düş kırıklığını anlatamam. Bir de sahurlara kaldırıp böreklet, gözlemeler pişiriyordum da utanmadan kalkıp yiyordu. Bari söylesin oruç tutmadığını sanki zorla tut diyen var. Tutar tutmaz kendine de neden beni kandırıyor, .birde manevi önemi olan bir konuda yalan söylemesi ona olan saygımı kaybettirdi.Belki bir çogunuz dert diye görmeyecek bunu ama kendimi oyuna getirilmiş hissediyorum..
Şu ki eşim güya sigarayı bırakmıştı içmiyorum diyordu daha bu sabah benden gizli içtiğini öğrendim.
İçtiği dönemde içmesini istemediğimi söyledim ama yaptırımvari bir durum söz konusu olmadı hatta markete falan gittiğimde bişey lazım mı diye sorar sigara alırmısın dediğinde alırdım, Kesinlikle baskı falan kurmadım üzerine ama uykum yok sen yat diyip gizli gizli sigara içmeler işyerinde de zaten istediği gibi bu ne şimdi liseli ergen gibi...
Sabah tartıştık yüzüne bile bakmadım bana yalan söyledi ve beni kandırdığını yada kandırabileceğini düşündü
Sizce üç gün izin alıp kafa dinlemek için ailemin yanına gitsem çokmu fazla olur???
dediğim gibi birikmişlik var ufak bir ara iyi gelir diye düşünüyorumGitmeniz çok abartılı bence. Gizli içiyorsa demek ki farkında olmadan fazla tepki gösteriyorsun
ama bu ara kalp kırıklığı da yaratabilir eşindedediğim gibi birikmişlik var ufak bir ara iyi gelir diye düşünüyorum
gerçekten çok büyük hayal kırıklığı nasıl atlattınızOruç tuttuğunu zannettiğim eşim ramazanda gizli gizli sigara içerken yakalamıştım. Yaşadığım düş kırıklığını anlatamam. Bir de sahurlara kaldırıp böreklet, gözlemeler pişiriyordum da utanmadan kalkıp yiyordu. Bari söylesin oruç tutmadığını sanki zorla tut diyen var. Tutar tutmaz kendine de neden beni kandırıyor, .birde manevi önemi olan bir konuda yalan söylemesi ona olan saygımı kaybettirdi.
Ortada verilen soz varsa haklisinizMevzu Şu zaten sen istedin sigarayı bıraktım diye basıma kakıp durdu
Evet söz verdi hatta bak sen istedin sigarayı bıraktım sen benim için naptın dedi durdu
peki bende yarattığı kalp kırıklığı ne olcakama bu ara kalp kırıklığı da yaratabilir eşinde
bırakamayacaksa söz vermeyecek bende ona göre kabullenirdim yada hayatından çıkardım benim kararım olurdu benim hayatımı neden sigarayla geçirmeme sebep oluyor??Icmeyene kokusu şöyle geliyor böyle tiksindiriyor diyorsunuz da sigaranın ne derece şiddetli bir psikolojik bağımlılık hali yarattığını bilmiyorsunuz.
Zaten bırakıcam diye söz veren kişi bir baskı altına giriyor bir de üstüne böyle şeyler yaşayınca iş agresiflige
Yok artık üç gün evi terketmek ...çok bencilce hangi akla hizmet adam bırakabilse sağlığı için bırakır zaten demek ki birakamiyor ...valla sizin gibi eşle değil sigara yı bırakmak insan paket paket icer ...çok trajikomiksiniz bu bir madde bağımlılığı öyle kolaymı hele sizin gibi anlayışsız bir eşle....Belki bir çogunuz dert diye görmeyecek bunu ama kendimi oyuna getirilmiş hissediyorum..
Şu ki eşim güya sigarayı bırakmıştı içmiyorum diyordu daha bu sabah benden gizli içtiğini öğrendim.
İçtiği dönemde içmesini istemediğimi söyledim ama yaptırımvari bir durum söz konusu olmadı hatta markete falan gittiğimde bişey lazım mı diye sorar sigara alırmısın dediğinde alırdım, Kesinlikle baskı falan kurmadım üzerine ama uykum yok sen yat diyip gizli gizli sigara içmeler işyerinde de zaten istediği gibi bu ne şimdi liseli ergen gibi...
Sabah tartıştık yüzüne bile bakmadım bana yalan söyledi ve beni kandırdığını yada kandırabileceğini düşündü
Sizce üç gün izin alıp kafa dinlemek için ailemin yanına gitsem çokmu fazla olur???
anlayışla ne alakası var ben içmesin demiyorum içsin ama yalan söylemesin en nefret ettiğim şeydir YALAN!!'Yok artık üç gün evi terketmek ...çok bencilce hangi akla hizmet adam bırakabilse sağlığı için bırakır zaten demek ki birakamiyor ...valla sizin gibi eşle değil sigara yı bırakmak insan paket paket icer ...çok trajikomiksiniz bu bir madde bağımlılığı öyle kolaymı hele sizin gibi anlayışsız bir eşle....
Demek kanlayışla ne alakası var ben içmesin demiyorum içsin ama yalan söylemesin en nefret ettiğim şeydir YALAN!!'
Demek ki sizden alacağı tepkiden korkuyor ki saklıyor ...kusura bakmayın böyle bişey için bile evi terk etmekten sözden birinin öyle bi durumda vereceği tepkide çok belli olmaz adam haklıanlayışla ne alakası var ben içmesin demiyorum içsin ama yalan söylemesin en nefret ettiğim şeydir YALAN!!'
sırf bu mevzudan değil artık birikti idare etmekten alttan almaktan yoruldum artık. Yanlış anlaşıldım sanırım sadece ufak bir mola vermek istiyorum.üç gün aile evine gitmek mi? ay olur mu hemen boşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?