Eşimin sigara yalanı

Tutamiycagi sozu vermiycek o zmn

Kızlar dün siteye giremedim işlerimin yoğunluğundan yazılan tüm yorumları tek tek okudum ve herkese teşekkür ederim..

Çıkardığım sonuç şu sigara içenler çok çok normal görürken, bu durum içmeyenler de tam tersi bir hal almış. Hani bir hikaye vardır herkes kendine göre haklı diye biter onun gibi.

Ben konuyla ilgili güncelleme yapacak olursam eşim bu durumdan hiç pişman değil!!! Aramızda geçen konuşmada değdi mi yalan söylediğine diye sorduğumda değdi cevabını aldım. Hiç pişmanlık belirtisi göstermedi. Özür dilemedi. Hatta en büyük suçlu benmişim moduna girdi. Benimde bu tavrına tepkim büyük oldu ve artık azıcık bir güvenimde vardıysa kayboldu. Sonuç olarak gerek var mıydı bu kadar olaya bence yoktu ben dayanamıyorum içiyorum demesi yeterliydi. Ha birde bir karar aldım bu ay bebek için tedaviye başlayacaktık onu askıya aldım böyle bir ortamda çocuğa ihtiyacımız yok bence..

Esinizle arayi biraz da olsa yumusatip gisin derim boyle terk ediyo gibi gitmek araya sogukluk katabilir.

Sigarayı bırakmak çok kişisel bir durum. Bunu kendi üzerinize alınıp durumu karmaşıklaştırmayın. Bırakan, kendi istediği için bırakabilir ancak.

Eşiniz bırakmıştır önce ama devam edememiştir. Tekrar başlamıştır ama siz bana yalan söylüyorsun moduna girince, sizden gizli içmeye başlamıştır. Rahat bırakın bence bu aşamada. İçiyorsa içsin yine. Ben de eşime bir tek mutfakta içmesine izin veriyorum, çünkü en havadar alanımız orası. Ama bırak desem, bırakamaz biliyorum.

Sigara bırakmanın kendisi bir sıkıntı zaten. İnsanlar kendileriyle çelişebiliyorlar, bırakın sizinle çelişmesini.

Bir arkadaşım vardı, sigarayı bırakmıştı sözde ama ortada birinin kutusu varsa, sonuna kadar içiyordu. İçiyorsun madem, sen de al denince, ben bıraktım diyordu ama yalnızca kutu taşımayı bırakmıştı :)

Bir garip haller. Ayrıca evliliğinizdeki sorunları çözmek için evden ayrılmayı kullanmayın bence.

Ve haklısınız, sigara içmeyenler, içenleri anlayamaz gerçekten ve tam tersi. Ama bu konuda eşinizle empati yapmak için içenlerin fikirlerini almaya çalışın daha çok.

Bazen bu konuda eşler o kadar sıkıyor ki karşı tarafı, sanki kendine karşı işlenmiş bir suç kıvamına getiriyor ki, yalan söylemek zorunda bırakıyor.

Sigara konusunda soylenen yalani ciddiye alamiyorum malesef. Sigarayi birakmayi deneyip, basarip ardindan da tekrar baslayinca insan kendine bile itiraf edemiyor bir sure. Karsisindakine soylerse de tepkisinin ne olacagindan endise ediyor. İnsan zaten kendine kiziyor o anda, bir de bi baskasiyla ugrasmak istemiyor. Bu oyle guven sarsacak bir sey falan degil, abartmayin yani. Baski uygulamadim diyorsunuz da adamin ictigini gorunce bana yalan soyledi evi terk edicem diyorsunuz. Tekrar basladigini soylese de tepki verecektiniz. Rahat birakin insanlari su sigara konusunda. Bana birakip basladigim vakitlerde tepki gosterildiginde ictigimin iki kati icesim geliyor, o derece guvenim yikiliyor. Halbuki tekrar tekrar deneyip tamamen birakan bircok insan var. Sizin yaptiginiz bence cok yanlis. Ha cok rahatsiz oluyorsunuzdur, dayanamiyorsunuzdur falan bosayin o vakit.

Sigara içiyorsunuz sanırım sigara içmeyen birine nasıl geldiğini anlamazsınız ki baskı yapmadığımı da yazdım
tanıştığınızda nişanlıyken vs içmiyor muydu sigara
bırakacağım dedi sözüne güvenip mi evlendiniz?

malesef kolay bırakılmıyor sigara.. keşke tahmin etseydiniz
nişanlı sevgili vs iken de kötü gelmiştir öyle değil mi?

Bu özgürlük sizin için bu kadar önemliyse evlenmemeliydiniz
Bu sözün tutulamayacağını çocuklar bile bilir
İçmeyen için çok zor bir durum, ben içtiğim halde tahammül edemiyorum bazen
Tiryaki tiryakidir, bunu kabullenip yaşamanızı öneririm, çünkü siz boşarım da deseniz o bırakmayacaktır, bir şekilde içmeye devam edecek. Bu kararı kendisinin vermesi lazım, başka hiç bir çözümü yok.
Karar verse bile, uygulayamayabilir, bu durumlarda ona yalancı diyerek yaklaşmak yerine, bağımlıya destek vermek modundan yaklaşırsanız daha faydalı olur. İnsanlar bırakana dek onlarca kez deniyor öyle düşündüğünüz gibi bir şey değil bu yani.

Lütfen ama lütfen bidaha lütfen sigara içenleri rahat bırakın! Siz sigarayı bırakmadıgını öğrenince evi terketmeyi düşündüğünüze göre muhakkak farkında olmasanızda baskınız vardır.

Haha sonundada ovmussun nisanlini:) sigara icen kadinlari filan topa tuttuktan sonra:) sigara icmeyen her kadinda burcu burcu kokmaz yane :)
yok kız ovmedım:) hep öyle sıgara alkl kullanmayan bırıne denk geleyım ısterdım aynende oyle oldu onu dıyom

Bende ole isterdim ama olmadi : ( birakti geri baslamis bide yalan soluo. Kopek gibi koku aliorum guyya yutturacak:) arkadaslar icioda ondan.. hehe yuttuk..
yok canm ya bırakmak ısteyen gercekten bırakıyor. ınsanlar alıskanlıklarından 21 gunde arınırmıs. yanı 21 gun ıcmeyı dursun bırakır aslında.yanı belkı o surecte cok agresıf olur ama saglıgını ıstıyorsak katlanıcaz osınırlı gunlere.benm dedem gencken bırakmıs ozmzn sıgarayı bıakmak ıcın sıgara aklına gelınce agzına seker (bayramlı ksekerler olur ya kahvelı meyvelı falan)atıyormus öyle öyle bırakmıs bu sefer seker tıryakısı oldu .ama soncta bıraktı

Sigara konusunda sadece eşinize içme zararlı önerisinde bulunabilirsiniz..bu baskıya dönüştüğü anda adam gizlide içer,yalanda söyler..eşinize kızamadım..

Birkaç gün evden ayrılmanız abartı olur nasılsa içmeye aynen devam ediyor :) ondan tek isteğinizin ev içinde içmemesi olduğunu belirtin olsun bitsin.

Arkadaslarini degsmezse benimki birakamaz

Şu bırakamıyorum hikayeleri bitmedi 40 yıl içtikden sonra paketi balkondan atıp bırakan babam ve annem var ha annem arada içti ama şimdi içmiyor esim var dayılarım var eniştemiz var nasıl bırakılamayan bir şey bu kocasını bırakamayan cocukları bahane edenlerden farkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…