- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Tutamiycagi sozu vermiycek o zmnSigara icmeyenler, birakmanin birakmaya calismanin nasil zorlu bi surec oldugunu tahmin edemezsiniz bunu diger konularda ki yalanlarla karistirmayin cidden kendimden biliyorum insan kendine bile nasi yalan soyluyoBöyle durumda yakalamaya calismayin yalani yuzune vurmayin ki başa sarmasın
Esinizle arayi biraz da olsa yumusatip gisin derim boyle terk ediyo gibi gitmek araya sogukluk katabilir.Belki bir çogunuz dert diye görmeyecek bunu ama kendimi oyuna getirilmiş hissediyorum..
Şu ki eşim güya sigarayı bırakmıştı içmiyorum diyordu daha bu sabah benden gizli içtiğini öğrendim.
İçtiği dönemde içmesini istemediğimi söyledim ama yaptırımvari bir durum söz konusu olmadı hatta markete falan gittiğimde bişey lazım mı diye sorar sigara alırmısın dediğinde alırdım, Kesinlikle baskı falan kurmadım üzerine ama uykum yok sen yat diyip gizli gizli sigara içmeler işyerinde de zaten istediği gibi bu ne şimdi liseli ergen gibi...
Benim için önemli olan dürüst olması ama bana YALAN söyledi. Hiç tahammülüm yok yalana!!!
Sabah tartıştık yüzüne bile bakmadım bana yalan söyledi, beni kandırdığını yada kandırabileceğini düşündü
sırf bu mevzudan değil artık biriktim idare etmekten alttan almaktan yoruldum artık.
Sanırım sadece ufak bir mola vermek istiyorum. Sizce üç gün izin alıp kafa dinlemek için ailemin yanına gitsem çokmu fazla olur???
tanıştığınızda nişanlıyken vs içmiyor muydu sigaraSigara içiyorsunuz sanırım sigara içmeyen birine nasıl geldiğini anlamazsınız ki baskı yapmadığımı da yazdım
o zaman beni bununla yaşamaya mecbur edemez bırakamazsa bırakamıyorum desin söz vermesin evlenmeden önce söz ver sonra bırakamıyorum oh ne güzel sigara kullananlar için en büyük hak, en büyük özgürlük sigara içmek peki içmeyenlerin özgürlüğü ne olacak??
yok kız ovmedım:) hep öyle sıgara alkl kullanmayan bırıne denk geleyım ısterdım aynende oyle oldu onu dıyomHaha sonundada ovmussun nisanlini:) sigara icen kadinlari filan topa tuttuktan sonra:) sigara icmeyen her kadinda burcu burcu kokmaz yane :)
Bende ole isterdim ama olmadi : ( birakti geri baslamis bide yalan soluo. Kopek gibi koku aliorum guyya yutturacak:) arkadaslar icioda ondan.. hehe yuttuk..yok kız ovmedım:) hep öyle sıgara alkl kullanmayan bırıne denk geleyım ısterdım aynende oyle oldu onu dıyom
yok canm ya bırakmak ısteyen gercekten bırakıyor. ınsanlar alıskanlıklarından 21 gunde arınırmıs. yanı 21 gun ıcmeyı dursun bırakır aslında.yanı belkı o surecte cok agresıf olur ama saglıgını ıstıyorsak katlanıcaz osınırlı gunlere.benm dedem gencken bırakmıs ozmzn sıgarayı bıakmak ıcın sıgara aklına gelınce agzına seker (bayramlı ksekerler olur ya kahvelı meyvelı falan)atıyormus öyle öyle bırakmıs bu sefer seker tıryakısı oldu .ama soncta bıraktıBende ole isterdim ama olmadi : ( birakti geri baslamis bide yalan soluo. Kopek gibi koku aliorum guyya yutturacak:) arkadaslar icioda ondan.. hehe yuttuk..
Arkadaslarini degsmezse benimki birakamazyok canm ya bırakmak ısteyen gercekten bırakıyor. ınsanlar alıskanlıklarından 21 gunde arınırmıs. yanı 21 gun ıcmeyı dursun bırakır aslında.yanı belkı o surecte cok agresıf olur ama saglıgını ıstıyorsak katlanıcaz osınırlı gunlere.benm dedem gencken bırakmıs ozmzn sıgarayı bıakmak ıcın sıgara aklına gelınce agzına seker (bayramlı ksekerler olur ya kahvelı meyvelı falan)atıyormus öyle öyle bırakmıs bu sefer seker tıryakısı oldu .ama soncta bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?