Eşimin sigara yalanı

yok zaten gitmekten vazgeçtim çok sinirliydim sabah şeytanda dürttü gitsemmi acaba diye düşündüm sinirim geçince geçti

Tamam bundan sonra uy ama yapma öyle haylazlıklar mazallah seninki bu sefer zor tutmuşsun bak gider gider öylece bakakalırsın arkasından :) adam haklı olur yani ona göre :))

Esleriniz ile derdiniz var sa ilk halledin sonra ailenizin yanina gidin. Ev terketmeleri felan asil ergen isi. Iki medeni insan gibi sorunlarinizi konusun ve aileleri de katmayin. Onlar hemen ortada bir durum oldugunu bilir.

Peki tamam ama gerçekten komik geldi kusura bakmayın...ama probleminiz neyse oturun konuşun bunlar ev terketme nedeni değil belli ki... yolunda gitmeyen başka şeyler var
Birinin dert saydığı bir şeyi komik buluyorsunuz ve dalga geçiyorsunuz yalan söylenmemiş size anlaşılan inşallah söylenmez de kötü bir his bırakıyor inanın

Esleriniz ile derdiniz var sa ilk halledin sonra ailenizin yanina gidin. Ev terketmeleri felan asil ergen isi. Iki medeni insan gibi sorunlarinizi konusun ve aileleri de katmayin. Onlar hemen ortada bir durum oldugunu bilir.
niyetim aileleri katmak değildi kafa dinlemekti sabah çok sinirliydim zaten

Birinin dert saydığı bir şeyi komik buluyorsunuz ve dalga geçiyorsunuz yalan söylenmemiş size anlaşılan inşallah söylenmez de kötü bir his bırakıyor inanın
Komik gelen yalan söylemesi değil sizin sanki hiç problem olmayan bir evlilikte sırf eşiniz sizden gizli sigara içiyor bırakamamış diye evi terketsemmi demeniz...ama yinede kusura bakmayın diye onun için dedim kırdıysam tekrar kusura bakmayın ...

Sigara içiyorsunuz sanırım sigara içmeyen birine nasıl geldiğini anlamazsınız ki baskı yapmadığımı da yazdım
OF AYNEN BENIM ııcınde oyle evlencegım adamda ılk aradıgım ozellıklık sıgara ıcıp ıcmedıgıydı. o ne oyle yatagıma gelecek les gıbı sıgara kokuyor falan tıksınırım öpmem yanı. bayanalrada hıc yakıstırmıyorum. cok alımlı cok guzel bır kadın goruyorum mesela elındee sıgara gorunce oyle erkeksı oyle ıtıcı gorunuyor kı hıc yakısmıyor kadınlaın zarıf gorunusune nazik ellerine. kadının ellerı sıgara degıl burcu burcu kokmalı. yanıerkekte olsa kızda olsa yakısmıyor guzel kokmuyorsunuz ıcmeyıın nolurrr(((( calsıtıgım odada herkesın elınde off butun gun bıtsede kurtulsam dıyorum içmeyin rahatsız oluyorum dememdende anlamıyolar. işimi gücümüde bırakıp baska yere gıdemıyorum kı butungun katlanıyorum eve gelıyorum ıc camasırlarıma kadar sıgara kokuyorum aılem sıgaramı ıcıyosun dıye kotu oluyorum yaa. sıgara ıcen herkes genelde anlayıssız oluyor zararlarından bahsettsende anladıkları yok okadar masum goruyolarkı sıgarayı saglıktan vazgecıyolar sıgaradan vazgecmıyolar. bızım sulalede bıırı vardı sıgara ıcmekten artık sesı gıttı elınde cıhazla bogazına tutarak konusuyordu robot gıbı konusurdu ondan okadar korkmustumkı vefat ettı cok kısasure ıcıdne sıgara yuzunden. onu gorenlerde bıaktı cok sukur ama yınede bıturlu ders cıakrmayanlar var.herkesı zehırlıyolar .sigara ıcmeyenlerın kul hakkına gırıyolar benım havamı zehırleyıp nefes almama engel oluyolar . allahtan nısanlım sıgara alkol asla yanasmamıs evımız mıss gıbı olucak inşallah

Baski yapilmasin ok bunda hemfikirim cogu kisiyle ama.. soz verip tutmamak? Birakcam deyip birakmamak? Bunlar bana gore yanlis.. sorun sigara olmuo orda.. salak yerine konulmus oluosun.. isin asli bu

Haha sonundada ovmussun nisanlini:) sigara icen kadinlari filan topa tuttuktan sonra:) sigara icmeyen her kadinda burcu burcu kokmaz yane :)

Evlenmeden önce içiyorsa isterse ywmin etsin yine de %100 bırakacak diye bir şey yok. Sigara içen biriyle flört eden bunu göze almalı, kolay bırakılan bir şey değil.

Mevzu Şu zaten sen istedin sigarayı bıraktım diye basıma kakıp durdu

Evet söz verdi hatta bak sen istedin sigarayı bıraktım sen benim için naptın dedi durdu
sigara içen biriydim çok şükür bitti.
ama birinin isteğiyle sigara içme demesi ile bu iş olmuyor.
kendi iradesi gerekli içmemesi için.
siz haklısınız sigara çok pis kokuyor içmeyen kişiye eziyet ki ben bile bana nsl katlanmışlar diye düşünürüm sigara kokusu aldıgımda
ama inanın eşinize sigara konusu açmazsanız daha rahat bırakacaktır.
o baskı o bakışlar o tavırlar inanın daha çok içmeye teşvik ediyor.
ailenizin yanına gitmek sorunu çözmez ama dinlenmeniz için bir fırsat olabilir

Sigaranın bu kadar masum gösterilmiş sanki çubuk kraker yiyormuşçasına "aman canım karışmayın sigarasına" denmesini doğru bulmuyorum. Sigara dumanından başı ağrıyan, boğazı şişen ve öksürük krizine giren biri olarak oldukça saygısızca buluyorum. Apartman içinde içilse bize kokusu geliyor.

Hamile kaldıktan sonra sigara içemedim resmen tiksindim ondan öncesinde de sigara içen birini anlardım. Anlamadığım siz nasıl anlamadınız gece gizli içtiğinde leş gibi kokar. Ayrıca madem sen istedin diye bıraktım diyormuş başına kakıyormuş bırakın içsin. Sadece sigara konusundan gitmek çok saçma ama artık Alttan almaktan bıktım demişsiniz uzaklaşın kafa dinleyin.

Sigara icmeyenler, birakmanin birakmaya calismanin nasil zorlu bi surec oldugunu tahmin edemezsiniz bunu diger konularda ki yalanlarla karistirmayin cidden kendimden biliyorum insan kendine bile nasi yalan soyluyo Böyle durumda yakalamaya calismayin yalani yuzune vurmayin ki başa sarmasın

Abartmışsınız. Belki de adam söz vermek zorunda kaldı. Utandı, iradesiz, bırakamayan durumuna düşmek istemedi. Kullanmıyorsanız bilmiyorsunuzdur, çoooooookkkkkk zor hem de çoookkk.
Yalanlık bir mevzu değil, sadece saklamış takmayın bu kadar.

İcmeyene öyle kötü geliyor ki icmiyorum ben hariç herkes iciyor evin içinde değil tabi balkonda ona rağmen nefes kokusu beni rahatsız ediyo.bırakılabilcek bişey yüzünden yalan söylemesi ve rahatsız olduğunuz halde gizli icmesi bencede bi tepki vermelisiniz.ev terketmek ilk etapta ağır olur bence düzelmezsen bir daha olursa tepkim bu yönde olucak diye uyarın bence

Sigara içmemesi konusunda tabi ki baskı yapıcam sigara içilmemesi normal içilmesi değil artık bunu bi anlayın biri keyif yapacak diye bem zehirlenecek değilim
Eşim biz sevgili olunca kendi bırakti 12 yıl oldu demek ki bırakıliyormus arada içkiyle keyif prosu veya sigarası icer zaten bırakmasaydı evlenmezdim muhtemelen sigara içecek bide koynuma girecek

Sizede söz vermiş ne yapsanız haklısınız

Eşim hayatı boyunca hiç sigara içmemiş biri olarak bana çok baskı kurdu bu konu da en son büyük bir kavgadan sonra karışmıyorum artık içebildiğin kadar iç dedi konuyu kapattı ! Yahu bunu bıraksak zaten kendimiz için bırakırız kimsenin laf söylemesine gerek yok bırakılmıyor işte arkadaş olmuyor en ufak bir sinir anında yine başlıyorsun içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…