- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
yok zaten gitmekten vazgeçtim çok sinirliydim sabah şeytanda dürttü gitsemmi acaba diye düşündüm sinirim geçince geçtiÇoğunluğun da dediği gibi eşiniz de bırakamadığı için gizli içmeyi tercih etmiş üzülüp kizmayasaniz diye sadece .
Ben başka bir noktaya değineceğim eğer bir birikmişlik varsa arada başka mevzular varsa ( yorumlarda konularınıza bakıp bu şekilde yazanlar olmuş ) bile şuan ailenizin yanına gitmeniz iyi bir fikir gibi görünmüyor . Eşiniz sırf bu konu yüzünden gittiğinizi düşünecek düz mantıkla bakacak olaya çünkü . Öncelikle bu durumu çözmenizi sonra gitmenizi öneririm daha sağlıklı olur .
Tamam bundan sonra uy ama yapma öyle haylazlıklar mazallah seninki bu sefer zor tutmuşsun bak gider gider öylece bakakalırsın arkasından :) adam haklı olur yani ona göre :))Dimi ama yalan söyledim bıraktım diye ama elimde cips kola yakaladı bavulunu topluyordu durdurdum gitme bir daha yapmıcam dedimm elime bir liste verdi bunları yiyip içebilirsin yoksa giderim diye artık o listeye uyuyorumaslında konu sahibinin zaten eşiyle sorunları var sigara bahane boşanıcam falan demiş başka konularda ortada da elle tutulur birşey yok. Annemin evine gidicem düşünür belki demi neyi düşünecek anlamadım valla beni böyle cezalandıracak kişiye buyur gidebilirsin derim ancak biraz saygı yani gören de aldattı zanneder
Peki tamam ama gerçekten komik geldi kusura bakmayın...ama probleminiz neyse oturun konuşun bunlar ev terketme nedeni değil belli ki... yolunda gitmeyen başka şeyler vardimi azıcık saygı bakın siz bana karşı benim düşüncelerime karşı nasılda saygılı yorum yapıyorsunuz
Birinin dert saydığı bir şeyi komik buluyorsunuz ve dalga geçiyorsunuz yalan söylenmemiş size anlaşılan inşallah söylenmez de kötü bir his bırakıyor inanınPeki tamam ama gerçekten komik geldi kusura bakmayın...ama probleminiz neyse oturun konuşun bunlar ev terketme nedeni değil belli ki... yolunda gitmeyen başka şeyler var
niyetim aileleri katmak değildi kafa dinlemekti sabah çok sinirliydim zatenEsleriniz ile derdiniz var sa ilk halledin sonra ailenizin yanina gidin. Ev terketmeleri felan asil ergen isi. Iki medeni insan gibi sorunlarinizi konusun ve aileleri de katmayin. Onlar hemen ortada bir durum oldugunu bilir.
Komik gelen yalan söylemesi değil sizin sanki hiç problem olmayan bir evlilikte sırf eşiniz sizden gizli sigara içiyor bırakamamış diye evi terketsemmi demeniz...ama yinede kusura bakmayın diye onun için dedim kırdıysam tekrar kusura bakmayın ...Birinin dert saydığı bir şeyi komik buluyorsunuz ve dalga geçiyorsunuz yalan söylenmemiş size anlaşılan inşallah söylenmez de kötü bir his bırakıyor inanın
OF AYNEN BENIM ııcınde oyle evlencegım adamda ılk aradıgım ozellıklık sıgara ıcıp ıcmedıgıydı. o ne oyle yatagıma gelecek les gıbı sıgara kokuyor falan tıksınırım öpmem yanı. bayanalrada hıc yakıstırmıyorum. cok alımlı cok guzel bır kadın goruyorum mesela elındee sıgara gorunce oyle erkeksı oyle ıtıcı gorunuyor kı hıc yakısmıyor kadınlaın zarıf gorunusune nazik ellerine. kadının ellerı sıgara degıl burcu burcu kokmalı. yanıerkekte olsa kızda olsa yakısmıyor guzel kokmuyorsunuz ıcmeyıın nolurrrSigara içiyorsunuz sanırım sigara içmeyen birine nasıl geldiğini anlamazsınız ki baskı yapmadığımı da yazdım
Haha sonundada ovmussun nisanlini:) sigara icen kadinlari filan topa tuttuktan sonra:) sigara icmeyen her kadinda burcu burcu kokmaz yane :)OF AYNEN BENIM ııcınde oyle evlencegım adamda ılk aradıgım ozellıklık sıgara ıcıp ıcmedıgıydı. o ne oyle yatagıma gelecek les gıbı sıgara kokuyor falan tıksınırım öpmem yanı. bayanalrada hıc yakıstırmıyorum. cok alımlı cok guzel bır kadın goruyorum mesela elındee sıgara gorunce oyle erkeksı oyle ıtıcı gorunuyor kı hıc yakısmıyor kadınlaın zarıf gorunusune nazik ellerine. kadının ellerı sıgara degıl burcu burcu kokmalı. yanıerkekte olsa kızda olsa yakısmıyor guzel kokmuyorsunuz ıcmeyıın nolurrr(((( calsıtıgım odada herkesın elınde off butun gun bıtsede kurtulsam dıyorum içmeyin rahatsız oluyorum dememdende anlamıyolar. işimi gücümüde bırakıp baska yere gıdemıyorum kı butungun katlanıyorum eve gelıyorum ıc camasırlarıma kadar sıgara kokuyorum aılem sıgaramı ıcıyosun dıye kotu oluyorum yaa. sıgara ıcen herkes genelde anlayıssız oluyor zararlarından bahsettsende anladıkları yok okadar masum goruyolarkı sıgarayı saglıktan vazgecıyolar sıgaradan vazgecmıyolar. bızım sulalede bıırı vardı sıgara ıcmekten artık sesı gıttı elınde cıhazla bogazına tutarak konusuyordu robot gıbı konusurdu ondan okadar korkmustumkı vefat ettı cok kısasure ıcıdne sıgara yuzunden. onu gorenlerde bıaktı cok sukur ama yınede bıturlu ders cıakrmayanlar var.herkesı zehırlıyolar .sigara ıcmeyenlerın kul hakkına gırıyolar benım havamı zehırleyıp nefes almama engel oluyolar . allahtan nısanlım sıgara alkol asla yanasmamıs evımız mıss gıbı olucak inşallah
Hahaha onlar senide gomer benide merak etme:)Aman ne hali varsa görsünler geberip gidecekler zaten o sigaradan. Kimi okuzler de evde içiyor tam dayaklik, ne karısına saygısı var ne çocuğuna.
sigara içen biriydim çok şükür bitti.Mevzu Şu zaten sen istedin sigarayı bıraktım diye basıma kakıp durdu
Evet söz verdi hatta bak sen istedin sigarayı bıraktım sen benim için naptın dedi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?