canım sen çok güzlsin ya
boşver kocan ne derse desin sen özl bi kadınsın bence
resimlerine baktım hoşsun
kendini bişey zanneden insenlardan hiç haz edemiyorum ben ya
umarımm huzurun geri gelir
kız günah beeee..
insanın kusuru yüzüne vurulurmu..
çocuğumuz olmamasını bile ben üstlendim..
tek sende değildir bendede vardır eksiklik kendini kötü hissetme dedim...
kusura bakmayın biraz acımasız oldu ama senin düşündüğün gibi düşünmüyor senin ona bir nimet olduğunun farkında değil bunu hatırlatmak maksatlı siz eşinizi seviyosunuz belli kıyamıyosunuzda allah sabır versin düzelir inşallah
o bana acımıyo benimde ona acımamam lazım biliyorum ama..
onun gibi olmak istemiyorum ben...
iyi niyetimi bozmak istemiyorum...
Siz çok zarifsiniz.
Burada size yazılan yorumları da nezaketle cevaplayıp teşekkür ediyorsunuz.
Eşinize de böyle davrandığınızdan ve ne yazık ki kompleksli olduğu belli olan eşiniz sizin bu nazik davranışlarınızı algılayamayıp havalara girmiş.
Kendini üstün görmeye başlamış.
Birden tavırlarınızı değiştirmeyin bence.
Yanlış olabilir.
Sadece daha az umursayın.
Alttan almayın öyle herşeyi.
Öyle alışmışsınız ki yumuşasın diye terfimi söyledim dediniz mesela.
Sizin hatanız yok ki.
İlişkiniz iyi gitsin diye çırpınıp durmayın.
Allah çirkin şansı versin derler ya ne kadar doğru.... "Dile getiremesen de,vücut dilin gayet açık bitsin istiyorsun senin istediğin olacak" de.. git yatak odana yatağına uzan gerine gerine yat ne hali varsa görsün...
havası bana tabiki...
beni ezip rahatlıyo..
dışarıda ki kimse onu takmadığı için...
çok kırıldım gerçekten..
yani zaten hep kırıyodu ama artık son damlaydı sanırım...
saygısız eşim bana karşı..
zaten alkol sorunu olmasa belki bende bu kadar alttan almam..
içince saldırganlaşıyo etrafı kırıp döküyo bağırıyo...
ne yalan söyliim korkuyorum işte...
şimdilik vurmadı bana ama ona da az kaldı sanırım..
ah canım benım ya ozur dılerım soylemek ıstemezdım ama( kendıne yazık etmıssın) esın senı haketmıyo sen gercekten her anlamda daha ıyılerıne layıksın pekı severekmı evlendınız esını hala sevıyomusun bundan sonra neyapmayı dusunuyorsun?
o bana acımıyo benimde ona acımamam lazım biliyorum ama..
onun gibi olmak istemiyorum ben...
iyi niyetimi bozmak istemiyorum...
ah canım benım ya ozur dılerım soylemek ıstemezdım ama( kendıne yazık etmıssın) esın senı haketmıyo sen gercekten her anlamda daha ıyılerıne layıksın pekı severekmı evlendınız esını hala sevıyomusun bundan sonra neyapmayı dusunuyorsun?
canım az once fotolarına baktım cok sırınsın esın kafayı yemıs heralde guzellerın sansı olmaz derlerdı de ınanmazdım sımdılerde ınanmaya basladımbenım esımınde cok odunlukları vardır bense senın gıbı bır bayanım kendımce hosum yanı esımde senın esın gıbı sıradan bır tıp ama pek deger bılmıyor neler neler cektırdı bana en son kumar oynuyodu sımdılerdı bıraktı cok sukur 28yasındayım oda 37 yasında benım bır kız arkadasım var allahın gucune gıtmesın cok bakımsız elınden bır ıs gelmez yalanı dolanı da mevcut kocasınıda hıc takmaz hatta eskı sevgılılerıyle gırgırına faceden tlfndan ıletısım kuruyor bıkere benım yanımda yaptı cok kızdım gırgırına dedı kocası bır uzerıne tıtrıyor bır uzerıne tıtrıyor kı sorma kocası bır gun ayrı kalmaya dayanamıyor yanımda tfnun hoporlorunu actı duydum adam gulum nolur don gulum senı cok ozledım dıye yalvarıyor bır yanda kendımı dusundum de cok ıcerledım kocamı delıler gıbı seven ıcı dısı bır olan kımsenın etlısıne sutlusune karısmayan kendı halınde aza kanaat eden bır kızım ama yaranamazken haketmeyen bırısının sevgıye boguldugunu gorunce uzuluyorum allah yardımcımız olsun canım
Her çıkışın birde inişi vardır unutmasın eşin bunu kimin nezaman ne olacağı belli olmaz.Sağlığım yerinde olduğu sürece benimde geleceğim çok parlak de.Kusura bakma ama böyle ukalalıklara bende hiç tahammül edemem.
Birkeresinde benimkide benim kardeşlerim var baglıyız vs vs gıbı bır laf etmiştide bende demiştimki senin gücün sülalene benimki bilgime becerime dayanır.kalakalmıştı öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?