eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

canım sen çok güzlsin ya
boşver kocan ne derse desin sen özl bi kadınsın bence
resimlerine baktım hoşsun
kendini bişey zanneden insenlardan hiç haz edemiyorum ben ya
umarımm huzurun geri gelir

teşekkür ederim canım...
inşallah bi şekilde huzur bulmam laazım..
allah razı olsun hepinizden...

kız günah beeee..
insanın kusuru yüzüne vurulurmu..
çocuğumuz olmamasını bile ben üstlendim..
tek sende değildir bendede vardır eksiklik kendini kötü hissetme dedim...

kusura bakmayın biraz acımasız oldu ama senin düşündüğün gibi düşünmüyor senin ona bir nimet olduğunun farkında değil bunu hatırlatmak maksatlı siz eşinizi seviyosunuz belli kıyamıyosunuzda allah sabır versin düzelir inşallah

o bana acımıyo benimde ona acımamam lazım biliyorum ama..
onun gibi olmak istemiyorum ben...
iyi niyetimi bozmak istemiyorum...

Siz çok zarifsiniz.
Burada size yazılan yorumları da nezaketle cevaplayıp teşekkür ediyorsunuz.
Eşinize de böyle davrandığınızdan ve ne yazık ki kompleksli olduğu belli olan eşiniz sizin bu nazik davranışlarınızı algılayamayıp havalara girmiş.
Kendini üstün görmeye başlamış.
Birden tavırlarınızı değiştirmeyin bence.
Yanlış olabilir.
Sadece daha az umursayın.
Alttan almayın öyle herşeyi.
Öyle alışmışsınız ki yumuşasın diye terfimi söyledim dediniz mesela.
Sizin hatanız yok ki.
İlişkiniz iyi gitsin diye çırpınıp durmayın.

Allah çirkin şansı versin derler ya ne kadar doğru.... "Dile getiremesen de,vücut dilin gayet açık bitsin istiyorsun senin istediğin olacak" de.. git yatak odana yatağına uzan gerine gerine yat ne hali varsa görsün...

bir söz vardır cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir kadın erkek diye ayırmıyorum iyi niyet denilen şey çoğu zaman zarar veriyor insana evliliğe arkadaşlığa herşeye o yüzden iyi niyetli olsan bile belli etmemek en güzeli bunu fark eden insanlar çok acımasız olabiliyor sizin ne kadar kırıldığınız onların zerre umurlarında değil dediğim gibi eşinizi sevdiğiniz belli sonuçtada bir yuvanız var kurtarma ihtimaliniz düzelme ihtimaliniz varsa sabırlı olun bazen insanlar boşluğa düşebiliyor

teşekkürler yorum için...
eşimede hep böyle davrandım şimdiye kadar....
ama eşim anlamadı hiç beni...
hatam ona fazla yüz vermek oldu..
zaten çok değişebilecek bi insan değilim..
bi anda onun gibi canavar olmam ama anlaması lazım beni kırdığını...

teşekkürler canım....
dile getirsem dinlemiyo..
bende belki düzelir diye umutlanıp bozmak istemiyorum...
ama dediğin gibi er geç anlayacak bunu...
pişman olur belki ilerde yaptıklarına...

Son düzenleme:

ah canım benım ya ozur dılerım soylemek ıstemezdım ama( kendıne yazık etmıssın) esın senı haketmıyo sen gercekten her anlamda daha ıyılerıne layıksın pekı severekmı evlendınız esını hala sevıyomusun bundan sonra neyapmayı dusunuyorsun?

Benim eski eşim de lise mezunuydu.
Ben hiç dile getirmedim rencide etmedim.
Hep sen donanımlısın yetiştirmişsin kendini falan derdim en başlarda.
Aslında öyleydi. Kültürlüydü, çok kitap okurdu. Her kondua bilgi sahibiydi de.
Ama ben böyle dedikçe daha bir havalandı.
Ve bana birkaç kez sen o üniversiteleri nasıl bitirdin bu aptallıkla hayret ediyorum demeye bile başladı.
İşte böyle oluyor. Bırak.. O seni övüyor mu da sen onu yüceltip duruyorsun dedim kendi kendime.
Ben de sustum o da..
Haketmeyene fazla tevazu göstermek gerekmiyormuş...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim...
severek evlendik canım.....
yani tabi seviyorum eşimi ama beni ittikçe bu kalan sevgimde bitecek...
o zaman bende düzeltmeye çalışmayacağım..
savaşmama gerek kalmayak ayakta tutmak için..
herşey bi tarafa küçümsenmek rahatsız ediyo beni...
onunda kusurları var..
hiç vurmadım ki yüzüne...

canım az once fotolarına baktım cok sırınsın esın kafayı yemıs heralde guzellerın sansı olmaz derlerdı de ınanmazdım sımdılerde ınanmaya basladımbenım esımınde cok odunlukları vardır bense senın gıbı bır bayanım kendımce hosum yanıesımde senın esın gıbı sıradan bır tıpama pek deger bılmıyor neler neler cektırdı bana en son kumar oynuyodu sımdılerdı bıraktı cok sukur 28yasındayım oda 37 yasında benım bır kız arkadasım var allahın gucune gıtmesın cok bakımsız elınden bır ıs gelmez yalanı dolanı da mevcut kocasınıda hıc takmaz hatta eskı sevgılılerıyle gırgırına faceden tlfndan ıletısım kuruyor bıkere benım yanımda yaptı cok kızdımgırgırına dedı kocası bır uzerıne tıtrıyor bır uzerıne tıtrıyor kı sorma kocası bır gun ayrı kalmaya dayanamıyor yanımda tfnun hoporlorunu actı duydum adam gulum nolur don gulum senı cok ozledım dıye yalvarıyorbır yanda kendımı dusundum de cok ıcerledım kocamı delıler gıbı seven ıcı dısı bır olan kımsenın etlısıne sutlusune karısmayan kendı halınde aza kanaat eden bır kızım ama yaranamazken haketmeyen bırısının sevgıye boguldugunu gorunce uzuluyorum allah yardımcımız olsun canım

canım bunu yazarken cok guldum cunku aynılarını bende hep duyuyorumda

valla çok iyi anlıyorum seni.....
biz biyerde hata yapıyo olabiliriz galiba...
fazla sevdim aldım boyumun ölçüsünü...
iyi niyette bi yere kadar....
allah sanada yardım etsin..
eşin düzelmiş senin sanırım..
allah ağız tadı versin...
çok teşekkür ederim yorumun için..

Bence eşin seni kıskanıyor çünkü çok güzelsin. Böyle ne oldum delisi olana durumunu göstermek gerek. Bence sen de aynı onun gibi davranırsan şımarıklığı azalır. Tahminimce tarzın değildir ama onu kendine getirmelisin, yaptıklarına ayna tutarak.

ama hiiiiiiiiiiiiiiiiççç yüzüme bile bakmıyo...
kıskansa itermi kaçarmı ki...
birden böyle oldu...
teşekkür ederim yorumun için...

Her çıkışın birde inişi vardır unutmasın eşin bunu kimin nezaman ne olacağı belli olmaz.Sağlığım yerinde olduğu sürece benimde geleceğim çok parlak de.Kusura bakma ama böyle ukalalıklara bende hiç tahammül edemem.
Birkeresinde benimkide benim kardeşlerim var baglıyız vs vs gıbı bır laf etmiştide bende demiştimki senin gücün sülalene benimki bilgime becerime dayanır.kalakalmıştı öylece

eziklik psikolojisi
şimdi kendince eline fırsat geçmiş o ezikliğini bastırıyo zavallı
çok havalanmasın düşüşü sert olur

insanların böyle birbiriyle açık net bi şekilde konuşabilmesi ne güzel...
eşim hemen bağırıp beni kırdığı için ben susuyorum böyle durumlarda..
zaten o bozulursa benim ettiğim bi lafa en 1 hafta trip atar...

pekı canım sen cok mu yapıcısın cokmu ıyı nıyetlısın herseyı alttanmı alıyosun bu adam sureklı senı ezmeye calısıyor nebıleyım goz dahı versen yuzvermesen benımkıde bır zamanlar sarılırdım ıterdı benı cok soguktu cok ılgısızdı cok kırıldıgım agladıgım zamanlar oldu ama sımdı sımdı duzelmeya basladı nekadar duzelsede kutuk ıstesana sarılmıyomu sende sarılma yuz verme ya kımkı o cok sınırlendımsana sarılmak ısteyen cok erkek vardır emınım asıl o sonrasını dusunsün sen degılcalısıyormusun onsuz mutlu bır hayatın varmıs gıbı davransan arkadaslarınla takıl ona hıc yuz verme bak ben bole yaptım ada eyvah kadın gıdıyo elden dıye panıkledı kumarı bıraktırdımonu hıc takmadım sureklı dısarı attım kendımı onun yuzune bıle bakmadım sana noluyo boyle canım dıye yavsamaya basladı yo bısey yok senın bana davrandıgın gıbı davranıyorum dedım pesımde kosmaya basladı benımle dısarı cıkmamak ıcın bın dereden su getıren adam benı sensız bırakma askım ben sensız yasayamam yok suraya gıdelım yok buraya gıdelım dıye etrafımda dolanmaya basladı
eskıden ben alttan alır cabuk yumusardım sımdı ole degılyuzvermedınmı degerın artıyo valla kendım yasayarak gordum umarım senınkıde degerını anlar bunu benımkıne gosterdım onun gıbı davranarak senı cok ıhmal etmısım askım dedı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…