canım hep mi böyleydi,yorumları hep okuyamadım kusura bakma daha önce sorulduysa.yeni evliydiniz sanırım,bide eşin oglak burcuydu dimi.oğlak burçlarında var böyle ukalalıklar.cinsellik hayatınız nasıl?
denedim sonra salak gibi geri geldim ertesi gün..
geldiğimde numaramı bile silmişti telefonunundan...
o zmn niye böyle davranıyor? bu arada şimdi baktım resimlerine de gerçekten asıl o sana yakışmıyo, senin ilk bakışta göze çarpan bi güzelliğin, havan var, ama sıradan bi tip çok silik. belki de bu yüzden buna dayanamadığı için bu hallere girmiştir. şimdi bide yeni iş söz konusu ya, egosunu böyle tatmin etmeye çalışıyo işde karaktersiz.
senın guzellıgın karsısında ezılıyor canım sen esıne gore 100 kat genc ve guzelsın
hıc takma sende aynı onun gbı davran bakalım nasıl oluyomus belkı ozaman anlar
tepki vermese bende konuşurum canım...
hani sussa bişey söylemese dinlemese bile duyar bişeyler..
ama bu hemen bağırıyo...
"denizzzz giiiiiitttttttt konuşma benimle" diye...
denedim sonra salak gibi geri geldim ertesi gün..
geldiğimde numaramı bile silmişti telefonunundan...
yani pes ne diyim..
eşin orjinal bi vak'a
bu adamın bastırılmış duyguları var..
boşansan ailen destek çıkar değil mi manevi olarak..
daha doğrusu hiç oturup boşanmayı düşündün mü, ne olur ne biter hayatında diye..
geri dönmen icin sebep neydi?
o bi caba sarfettimi?
2 yıllık evliyiz canım...
eşim boğa burcu...
hep böyle değildi yani bu kadar değildi....
cinsel yönden durmaya yakınız...
şu anda olmasa bile eminim yakında bulur kendini rahatlatacak bi liman...
ailem hep arkamda zaten canım...
sağolsunlar....
hertürlü destek olurlar bana...
düşündüm canım boşanmayı..
hatta planlarımı bile yaptım ileriye yönelik...
eşim beni beğenmesede küçümsesede benimde b planım var herzaman..
selam canım çok üzüldüm çok hoş bi bayansın ben öğretmenim ilk atamam sözleşmeliydi illa tekrar kpss ye gir kadrolu ol demişti eşim sonrada kadroya geçtim bu sefer başladı sen havalara girdin artık beni begenmezsin kadrolu oldun ya kendide memur bana kızım sen yeni kadrolu oldun ne oldum deme daha yenisin gibi laflar söylüyordu yani anlayacgın canım erkeler kendileriyle gurur duymayı çok seviyor her zaman üstün görmek istiyorlar bizlerin başarısını kıskanıyorlar şımarık olmasına takılmadım aslında sana dokunmak istememesine takıldım neden acaba bence onunla hiç ilgilenme süslen püslen işine git işten sonra arkadaşlarınla görüş gayet alımlı bir şekilde olmaya çalış ama ona yüz verme derim tabi bende yeni evliyim çok deneyimli değilim sadece sana destek olmak istedim canım
o zaman bundan sonrası senin düşüncene bağlı canım..
ailen de destek veriyosa üzerinde fazla düşünmezsin..
eşin de düzelmezse ki ben düzeleceğini sanmıyorum, seni her an gördükçe beslediği duygular kat kat artacak gibi.. basarsın tekmeyi..
acaba başka biri mi var..dicem ama, arkadaş bulmuş senin gibi güzel hatunu, ne yapacak başkasını..
hey allahım yaa..allah akıl dağıtırken şemsiye tutanlardan senin eşin..
hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim..sabırlısın vesselam..
baya araştırdım ama başkasının olabileceğine dair hiç bişey yok ortada...
ay kim ne yapsın bunu kimseyle geçinemez dicem allahın gücüne gitmezse...
ayrılmak isteseniz 2 dk da dünyasını yıkıp çekip gidebilirsiniz aslında çok sürmez sizin söyledikleriniz onu onu nereye sürükler bilmiyorum ama şapkasını önüne koyar bence eğer ayrılmaya karar verdiyseniz ben çocuk istiyorum seninde çocuğun olmuyor ben gidiyorum deyip bu şekilde ateş edin en zayıf yerine yüzünün rengini ve şeklini yazabilirsiniz tabi bunu daha sert bir şekilde ağır şekilde söylerseniz etkisi artacaktır tip konusunda yorum yapmıyorum diğer arkadaşlar yapmış zaten anladık işi güzel mevkisi güzel ama sizi hakir görme şansı vermez ona eğer dediğim gibi yaparsanız emin olun gidecektir kolay gelsin ama umudunuz varsada sabır edin derim işinin havasını atsın adamcayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?