Bence bu özgüven değil tam tersi açıkça özgüven eksikliği...Psikolojide adı vardı,buldum:
Narsisist, kendisini fazla beğenen, üstün gören, hep takdir ve ilgi bekleyen, imtiyazlı olduğuna inanan, özel muamele bekleyen kişidir. Narsisist kişiliğin altında, paradoksal olarak, derin bir kendine güvensizlik yatar. Nitekim bu kişiler çok alıngan, eleştiriye oldukça tahammülsüz insanlardır.
teşekkür ederim....
dışarıdan okumaya karar verdim..
destek bile olmuyo bana...
yapazmışım ben...
uzun süredir begendiğim ve takip ettigim üyelerden birisisin gercektende ve takktir etmişliğim coktur yorumlarından ötürü
çok gerildim ve kızdım acıkcası eşine sorun banada batmış hissettim kendımı
söylenecek çok sey var ama kifayetsız kalıcak
hiç alttan almak zorunda deılsın. işin meslegin güzelliğib zekan yeteri kadar mevcut. kaybedıcek sende deılsin unutma
herşeyide geç liseler kpss başvuruları 4 temmuza son al başvur atan görsün zekanı başvuru yapıncada neden derse kendimi garantiye alıyorum de... kaybedıcen 35 tl girmesen bıle ders olsun ona bak nasıl tutuşuyor.
herşeyıde anlat haykır ne şişiriyosun içini ??? iyi zaman kolluyor arıyorsun sende şımart kendını haketmıyormusun denizcım ???
bu arada kendınıde garantiye almaya başla madem bu adam böyle dıyor terfii etmişsin zamda almışsındır aradaki farkın tamamını soyleme at köseye ne olur ne olmaz düzelirsede zaten gidecegi yer belli yuvana harcarsın. üzülme
teşekkür ederim...
kpss yi hiç düşünmemiştim...
hiç hazırlığım yok ama gireyim en aznımdan bişeyler yapmaya çalıştığımı anlasın..
çok haklısın..
çok teşekkür ederim tekrar....
erkekler eslerının mevkısını kıskanabılıyor bazen ama esınınkı abartı olur bu durumda. kıskanıp karsıdakının ozguvenını yıkmak aptallıktan baska bırsey degıl. haksızlık ayrıca. su da var guzel bır bayansın herkesın dedıgını o kendıne de dedı belkı o benden guzel benımle nıye evlendı falan dıye. bence esın kendını senden asagıda hıssedıp tam tersı davranıyor sana. gayet guzel bır bayansın senı nıye begenmesın ya. bırı olma ıhtımalı cok yuksek bence.
zaten ondan daha iyi bi konumda olamam ben..
onun kadar para kazanmama şimdilik imkan yok..
kendisi 2 üniv okumuşya sürekli bununla övünür..
ben lise mezunuyum..
kendisi çok akıllı çok zeki çok para kazanması gereken bi insanmış...
teşekkür ederim...
beni sürekli şekillendirmeye çalışıyor...
şunu giy..
saçını fönle...
saçının rengi şöyle olsun...
alışverişe gidiyoruz..
sokuyo beni kabine gidip kendi seçip getiriyo kıyafetleri..
sadece kendi beğendiklerini alıyo...
canım hiç böyle düşünme!
önümüzde ki yıl gir üniversite sınavına.
zaten sınavlardan birincisi nisan ayı gibi yapılıyor.henüz 10 ay var.
her akşam işten gelince 2 saat bile çalışsan sınavda çok iyi şeyler yapabilirsin.
çalışıyorsun madem açık öğretimden bir bölüm yaz hem çalışır hem okursun.
kendine olan öz güvenini sakın yitirme!
ben de seni,yorumlarını takip eden birisiyim.
gayet aklı başında,mantıklı düşünebilen,zeki ve ayrıca çok da güzel bir bayansın.
her şeyin üstesinden gelebilirsin.
eşinin bu tutumu çok yanlış
hani sevgili olsanız dersin ki aman ayrılayım zaten olmazsa olmaz ama konu evlilik olunca iş farklı boyutlara geliyor.
ne zorluklarla kurulmuş yuva,bir çırpıda silip atılamıyor işte.
sen onu pek sallamadığını,onun terfisinin,yeni işinin umurunda olmadığını ona bir şekilde hissettir canım.
bakıp görecek ki sen ne olursa olsun onu takmıyorsun bu sefer kendi kendini yemeye başlayacak,kendi kendine sinirlenecek.
ama baktın gerçekten bu işin oluru yok kendini daha fazla yıpratamazsın.
çok uğraştım bu yuva için demişsin ama malesef sadece bir tarafın uğraşmasıyla evlilik yürümez.
iki taraf da kendinden bir şeyler vermeli.
bu arada bebek sahibi olamamanız da eşinin problemli olduğunu söylemişsin canım.
belki de bu durumunu ört bas edebilmek için sana sarıyordur benim aklıma bu geldi.
teşekkür ederim...
çocuk konusunu takmadığını bu konuda bi sıkıntısı olmadığını söylüyor...
seneye sınava girip okumayı düşünüyorum..
hatta bu sene yapacaktım ama takip edemedim işte...
teşekkür ederim...
çocuk konusunu takmadığını bu konuda bi sıkıntısı olmadığını söylüyor...
seneye sınava girip okumayı düşünüyorum..
hatta bu sene yapacaktım ama takip edemedim işte...
yorum yapmak istedim ablacım içimden geldi . bu profil resmindeki sensen eğer bana bakımlı ve seksi bir kadın gibi geldin. asıl ben eşinin durumunu hiç parlak görmüyorum inş sen yanındaken senin ona getirdiğin şansla çıktığı yerlerden düşenken çok canı acımaz .
ne demişler güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter.
allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?