işyerinde süslü hatunlar var sanırım gözü kaymış vede para ve mevki onu şımartmış aslında ona adam akıllı ders vermen gerekir
şu yeni iş yerine gitmeni öeririm bak bakalım bayanlara sexy giyim tarzı ve bekar olan var mı? git mümkünse oradaki bir bayanla samimi ol ,sana hergün rapor versin o vakit ,neden seni aşağladığını anlarsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşiniz ayıp etmiş.
açıkça sorun; hayatının neresindeyim? başarıların beni mutlu ediyor gururlandrıyor, fakat aramıza gitgide bir uzaklık sokuyorsun deyin.
belki mutluluğundan saçmalamıştır. egosu yüksek biridir.
bazı erkeklerde 'alçaklık kompleksi' denilen şey mevcut. en çok da eşlerine karşı üstünlük çabası içinde oluyorlar.
aranızda ki aşka sevgiye güveniyor musunuz?
zor bi durum..
sabırla bir süre bekleyin ve izlemede kalın derim..
bu sırada çok üzerine gitmeyin hatta biraz tavırlı olun. ama abartmadan..
eğer çalışmıyorsanız bir an önce ayaklarınızın üzerinde nasıl duracağınızla ilgili planlar yapmaya başlayın.mutlaka yapabilaceğiniz bişeyler vardır.
sonuç olarak ''can çıkar huy çıkmaz, bu adamdan da koca olmaz, zamanınıza yazık etmeyin'' diyorum ...
Az önce albümünüze baktım. Siz eşinizden kat ve kat güzelsiniz. Yani eşiniz sizi kıskanıyor olamaz mı? Çünkü gördüğüm kadarıyla sadece mevkisinin arkasına sığınmış bir adama benziyor.
Bütün sayfaları sabırla okudum. Söylenenleri ve söylediklerini okudum. Şunu bil ki çok değerlisin, çok güzelsin herşeyden önce sen bir bireysin. Onsuz yapabiliyordun zamanında yine onsuz olabilirsin. Ama... umarım evliliğin kurtulur.
İçimden aslında şu geçti. İnşallah o işe alınmaz ve ortada kalır. Aza tamah etmeyen çoğu hiç bulamazmış cunku!!!
Eşiniz doyumsuz, bencil ve evet sizin de dediğiniz gibi sonradan görme!!!
Allah aşkına aynanın karşısına ikinizde geçin ve bir bakın. Acaba kimin geleceği daha parlak?
(Dipnot: Eşinizin siması fena halde tanıdık geldi gözüme. )
Konunuzu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi . Onun eski eşide sizin eşiniz gibi kendisini kaf dağında görüyordu. Sürekli işi, kazancı, mesleği, ailesi, arkadaşları bir numaraydı kız çoook sıkıldı ve ayrıldı eşinden. Yazık eşinize çok yazık.
eşler karşılıklı saflarda değil yan yana yol alırlar hayatta.
ama eşin seni kendine rakip görmüş.
bilmiyorum neden böyle bir davranış içinde.
seni kaybetmemek için senin öz güvenini yıkıp ona bağımlı hale getirmeye çalışıyor olabilir.
o senle dalga geçtiğinde sende onunla dalga geç bakalım ne diyecek.
benim geleceğim parlak dediğinde sende
" doğan güneş kadar mı parlak aşkımm yoksa tek taşım gibi mi" de.
terlikle dövmek lazım böylesini.
"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...
"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...
Eşiniz gibilerine ancak bulduda bunuyor denir bu ne ukalalık, eşinizin size karşı sevgisi bitmemişsede saygısı kalmamış. Bence üzerine gitmeyin, bakalım bu şımarıklığı nerede son bulacak, ama şunu bilin kaybeden siz olmayacaksınız.
neden bulmamis o zaman?
evlenirken başına silah mı dayadılar da evlendi.
evlenirken senin işini gücünü biliyordu sonuçta.
madem böyle bir düşüncesi vardı evlenmeseydi.
senin de günahına girmeseydi.
aşk evliliğinde çok başarılı ya kendisi mantık evliliğinde çığır açacaktı herhalde.
sende daha iyisini bulursun hiç değilse burnu kafdağında değil yüzünün ortasında olur.
ne demişler olgun başağın başı eğik olur.
kocanın başını eğmeyi öğrenmesi lazım.
teşekkür ederim zaman ayırdığın için...
benimde içimde hep bu "inşallah olmaz bu işi" diye geçiyor...
lafı bile yetti adama işinde biraz yükselmenin...
ama eviyle işini ayarlayamayacaksa eğer eksik kalsın olmasın bu iş...
teşekkür ederim...
kendi yakışıklılığıylada sürekli övünür kendisi..
yani işte gördüğünüz adam yakışıklıdır değildir bakışa göre değişir tabi...
ama özgüveni yüksek herzaman..
yada bana öyle gösteriyo..
teşekkür ederim...
aslında bıraktım hiiç üstüne gitmiyorum..
hatta aramayacaktım ama bugün terfi alınca hadi dedim o da çok baskı yapıyodu belki yumuşar biraz güzel bişey bu sonuçta paylaşayım dedim...
bozuldu adam resmen sesi düştü...
keşke aramasaydım...
ben ona her konuda engelmişim ya işte...
ailesi bile çekemedi şımarıklığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?