eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

söylemeyeyim dedim ama bence esine nazaran cok cok güzel bir kizsin... o yansin haline....

katılmak isterim bende size....
inşallah hepimiz için hayırlı olur...
kitap fln da alıcam arkadaşın dediği gibi..
evde boş oda var orda çalışırım...

adınıza çok üzldüm.. eger eşim bana bu kelimeyi söylesin ardıma bile bakmadan giderdimm çok incitici bir kelime.....

çok emek verdim canım...
ayrılamam kopamam demiyorum...
hatta bazen ciddi ciddi düşünüyorum..
onsuz dahamı iyi olurdum diye...
hani çocuğumda yok öyle bağlayan bişey kalmaz diye...
fevri davranıp hemen karar vermek istemiyorum...
evlenirken çok hızlı karar verdim pişman oldum..

severekmi evlendiniz ?

sana bugun tvde geçen iki başarının örneğini veriyim atv de kim milyoner olmak ister yarışmasına bi kadın katılmış kadın temizlik şirketinde çalışıyormuş kadın baya da iyi soruları yanıtladı son soruya 2 tane falan soru kaldı kadın diyoki gittiğim evlerde kitap alır okurdum kendimi sürekli geliştrdim helal olsun valla tebrik ettim guru duyuyorum işimle dedi bizde onunla guru duyduk ikin ci örneği ise ebru gündeş kadın 38 yaşında maddi zorluklar yüzünden okuyamamış bu yaşta liseyi bitirmiş şimdide üniv hazırlanıyormuş bunları duyunca benmde kendime güvenim geliyo seninde gelsin . herşeyde bi hayır vardır

katılmak isterim bende size....
inşallah hepimiz için hayırlı olur...
kitap fln da alıcam arkadaşın dediği gibi..
evde boş oda var orda çalışırım...

tabi ki buyur gel canım,bekliyoruz seni
Amin inşallah hepimiz için iyi şeyler olur.
Madem boş odan da var evinde orayı kendin için düzenler,çalışma odası haline getirirsin
Kitaplarını da al,çok gecikmeden başla çalışmalarına.
Dediğim gibi her gün 2 saat bile çalışsan çok iyi şeyler yapabilirsin canım buna inan
Bir arkadaşımız var bizim biliyorsundur belki sovalyem adında o da evli ve 3,5 yaşında bir çocuğu var ama
hayalinde hep hemşirelik varmış bu yıl o da girdi sınavlara.
Yani okumak için geç değil canım! Hangi yaşta olursa olsun bir insan yeter ki istek olsun her şey olur

teşekkür ederim...
şans yok bende canım...

öyle düsünme...kendine güven...o yansin kaybedecegine...

geride böyle bir yürek birakan kimse kolay kolay mutlu olamaz...belki isinde cok yükselecek...belki istedigi mevkiye ulasacak ama ya kaybettikleri?

işyerinde süslü hatunlar var sanırım gözü kaymış vede para ve mevki onu şımartmış aslında ona adam akıllı ders vermen gerekir

şu yeni iş yerine gitmeni öeririm bak bakalım bayanlara sexy giyim tarzı ve bekar olan var mı? git mümkünse oradaki bir bayanla samimi ol ,sana hergün rapor versin o vakit ,neden seni aşağladığını anlarsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eşiniz sizinle yarış halinde sanırım,sizi kendisine rakip mi görüyor anlamadımki.
Ama her çıkışın birde inişi vardır.Bunu eşinize hatırlatın bence.

eşiniz ayıp etmiş.
açıkça sorun; hayatının neresindeyim? başarıların beni mutlu ediyor gururlandrıyor, fakat aramıza gitgide bir uzaklık sokuyorsun deyin.

belki mutluluğundan saçmalamıştır. egosu yüksek biridir.

bazı erkeklerde 'alçaklık kompleksi' denilen şey mevcut. en çok da eşlerine karşı üstünlük çabası içinde oluyorlar.

aranızda ki aşka sevgiye güveniyor musunuz?

zor bi durum..
sabırla bir süre bekleyin ve izlemede kalın derim..
bu sırada çok üzerine gitmeyin hatta biraz tavırlı olun. ama abartmadan..
eğer çalışmıyorsanız bir an önce ayaklarınızın üzerinde nasıl duracağınızla ilgili planlar yapmaya başlayın.mutlaka yapabilaceğiniz bişeyler vardır.
sonuç olarak ''can çıkar huy çıkmaz, bu adamdan da koca olmaz, zamanınıza yazık etmeyin'' diyorum ...

Az önce albümünüze baktım. Siz eşinizden kat ve kat güzelsiniz. Yani eşiniz sizi kıskanıyor olamaz mı? Çünkü gördüğüm kadarıyla sadece mevkisinin arkasına sığınmış bir adama benziyor.

Bütün sayfaları sabırla okudum. Söylenenleri ve söylediklerini okudum. Şunu bil ki çok değerlisin, çok güzelsin herşeyden önce sen bir bireysin. Onsuz yapabiliyordun zamanında yine onsuz olabilirsin. Ama... umarım evliliğin kurtulur.
İçimden aslında şu geçti. İnşallah o işe alınmaz ve ortada kalır. Aza tamah etmeyen çoğu hiç bulamazmış cunku!!!
Eşiniz doyumsuz, bencil ve evet sizin de dediğiniz gibi sonradan görme!!!
Allah aşkına aynanın karşısına ikinizde geçin ve bir bakın. Acaba kimin geleceği daha parlak?

(Dipnot: Eşinizin siması fena halde tanıdık geldi gözüme. )

tatlim bence o sana nasil davraniyorsa sende öyle olmalisin, seni begenmeyini sen niye begenecekmisin! Ve kesinlikle hamile kalmamaya bak, sende tedbirini al. O gelecegini düsünüyorsa sende kendi gelecegini düsün. Ondan habersiz para biriktirebilirsin mesela. Ve giyin kusan kendi mutluluguna bak, ne hali varsa görsün!

Konunuzu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi . Onun eski eşide sizin eşiniz gibi kendisini kaf dağında görüyordu. Sürekli işi, kazancı, mesleği, ailesi, arkadaşları bir numaraydı kız çoook sıkıldı ve ayrıldı eşinden. Yazık eşinize çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…