yani çok özür dilerim bunları yazdığım için ama içimde tutamayacağım gerçekten.
ben sizden yaşça küçüğüm bunları yazdığım için bana tepki verebilirsiniz kızmayın ama bana lütfen
eşiniz yakışıklılığı (!) ile nasıl övünebiliyor anlamadım. yani ortada ben pek bir yakışıklılık göremedim. daha ağır bir ifade kullanmak istiyordum ama sonuçta hala eşiniz kırılmanızı istemiyorum
sizin şekilci bir insan olmadığınız, insanların iç güzelliğine önem verdiğiniz hem yazdıklarınızdan hem de eşinizin tipinden gayet anlaşılıyor. siz ne kadar mütavazı ve kendinizle övünmeyen bir insansanız eşiniz de tam tersi. bu tür insanlar herhalde yıllarca hiç taktir edilmemiş olmalılar ki yıllar sonra en ufak bir başarı elde ettiklerinde kendilerini bir şey sanıyorlar. bu ne narsistlik ya. iki üniversite bitirmek öyle aman aman bir şey değil.
ayrıca övmek için söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir bayansınız. burda insanlar fıslık gibisin filan yazınca bir bakayım dedim de. böyle bir güzellik beklemiyordum. hatta dahasını söyleyeyim. adım gibi eminim ki çevrenizde bir çok kişi -siz bunu duymamış olabilirsiniz- "deniz bu adamla nasıl evlenmiş" diye düşünüyordur. sizin elinizde bir mesleğiniz var o adama hiçbir şekilde muhtaç değilsiniz. parlak geleceğine de ihtiyacınız yok. zira kendisi parlak bir gelecekten söz ederken şu anki hayatından memnun olmadığını (bana kalırsa tamamen özgüvensiz olduğunu) itiraf etmiş bile.
ayrıca bu ara bu insanlara ne oluyo böyle
biri konu açmıştı türkiyede 13 bininciydim diş hekimliği okuyorum 5 milyardan fazla para kazancam diye sallayıp durmuştu. (bizim buralarda 13bininci olmak alay konusudur da hadi neyse)
bir başka konuda bir bayan eşinin kendisini çok şişman bulduğunu ve bu yüzden cinsellik yaşamak istemediğini yazmıştıı (adamın bunu yapma nedeni tamamen kendi cinsel sorunlarına bahane uydurmasıydı)
bir de bunu okuyunca sinir oldum
yani ben hırsınızdan gidin üniversite okuyun filan demeyeceğim. sizin zaten güzel bir işiniz var ve hayatınızdan memnunsunuz. ayrıca çok hoş bir bayansınız.
lütfen şu eşinizi azıcık eleştirin ya kariyerini değil dış görünüşünü eleştirin. yani kusura bakmasın ama spora filan da yazılsa da bir şey değişmez. alışverişe gittiğinizde de onun değil kendi istediklerinizi alın.
insanlar biraz empati kurar ya. yani kendisini duyanda beyin cerrahı dünyanın en yakışıklı insanı sanar.
ayıptır ya. bulmuş manken gibi eşi. bir de eleştiriyor.
teşekkür ederim...
kendi yakışıklılığıylada sürekli övünür kendisi..
yani işte gördüğünüz adam yakışıklıdır değildir bakışa göre değişir tabi...
ama özgüveni yüksek herzaman..
yada bana öyle gösteriyo..
İnşallah olmaz canım inşallah. Bunu gerçekten istiyorum. Bu bencillik olucak ama onun yaptıklarının yanında solda sıfır yani.
Senden daha iyisini mi bulurmuş? Bulsaymış o zaman. Kimbilir zamanında seninle evlenmek için nasıl delirdi.. Seninle olamayacak diye. Az çok tahmin ediyorum.
Hafta ortası bi de bunu okudum fenalardayım vallahi nerdeyse benimkine çatıcam. Hayır işin kötü yanı benimki de gümrükçü.
Bi de merak ettiğim şey var.. Akşam yemeklerinde nasılsınız? Konuşmuyor musunuz? ne biliyim yemeğini yiyip kalkıyor mu masadan? Ya da uyumadan önce sarılmıyor mu? arkasını dönüp uyuyor mu? Ya bu kadar güzel bi bayana bunları söylemesi çok gülünç ya biliyor musun.. Şaşkınım fazlasıyla. Keşke şöyle bi silkelenebilse eşin...
Neden yumuşasın diye uğraşıyorsunuz.
Ben olsamben de arardım.
Senin kadar başarılı olmasam da diye sözüme başlar, terfimden bahseder, inşallah sen de çok beklemeden yeni işine başlar başarılarına başarı katarsın öpüyorum seni başarılı kocam der telefonu kapatırdım.
Çok yüz veriyorsunuz.
Ve sizi basamak yapmasına siz kendiniz izin veriyorsunuz.
çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...
çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
ay ne kadar sacma konusuyor esin...
aranizda baska sorunlar nedir...tabi eger özel degilse?
yani merak ettim...baska konulardada bu kadar sacmaliyormu?
ya yanlıs anlamada senın esın kesın baskasına asık olmus ya da muska falan yapılmıs senı dusman gıbı gorsun dıye tovbe tovbe. ne var da bu adam boyle uzak soguk ve kaba anlamadım kı. senden uzak duruyor barız. bunları lutfen sor ona. herseyı ıyıce ogren ve ona gore plan yap. zor bılıyorum bıtırmıyoruz evlılıklerımızı sabredıyor ama sevgısı olmayan bır adamla da hıc olmaz be canım. sana da yazık ya. kactane erkek pesınde kosar senın ? oysa sarılmıyor bıle konusmuyor bıle boyle olur mu ya
"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...
Kocanız evlı oldugunun farrkında degıl sanırım suuru bozulmus bellı havası kıme anlamadım valla valla bole bırısını gordummu dırek yuzune dün b.ktun bugun koktun derım
Canım ya kımbılır nasıl kırılmıssındır kıyamam allah belalarını verecek su erkeklerın neler oluyor bunlara ya sureklı karılarını begenmeme kımı fızıgını begenmez assalar kımısıde bole daha dereyı gormeden suya dalar noluyo bu angutlarakendılerı cok matah bısey sankı bıryerlerı kaktı ındırmesınıde bılırız bız kadınız bız kutsalız bız degerlızyız cok sınırlenıyorum su pıpılerı kopasıcalılara ya ben senın resmını her gordugumde ne guzel bır kız derdım esının senı begenmemesıne cok kızdım valla neler yapıyomus sana bole bıde alkol alıyomus allah ıslah etsın kadın olmak ne zormus evlı olmak ne zormus erkekler ıc yuzunu evlendıkten sonra cıkarıyo ıcyuzlerını gormek nekadar yıkıcıymıs
teşekkür ederim...
evet haklısın gerçekten çok yüzverdim...
ne bilim önceden çok ısrar ediyodu git konuş o bölümde çok yoruluyosun değiştirsinler diye...
bende müdürlerimle konuşmadım hiç onların takdirine bıraktım...
şansıma oldu diyelim...
bende belki sevinir onunda istediği bişey diye aradım...
yinede gerçekten haklsın benim alttan almam sebep oldu bunlara..
verdim ipleri geri alamıyorum...
tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun yorumladığın için...
ya yanlıs anlamada senın esın kesın baskasına asık olmus ya da muska falan yapılmıs senı dusman gıbı gorsun dıye tovbe tovbe. ne var da bu adam boyle uzak soguk ve kaba anlamadım kı. senden uzak duruyor barız. bunları lutfen sor ona. herseyı ıyıce ogren ve ona gore plan yap. zor bılıyorum bıtırmıyoruz evlılıklerımızı sabredıyor ama sevgısı olmayan bır adamla da hıc olmaz be canım. sana da yazık ya. kactane erkek pesınde kosar senın ? oysa sarılmıyor bıle konusmuyor bıle boyle olur mu ya
çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?