eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

estafrllah ben herkesin fikrini yazması için açtım konuyu...
çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorumladığın için...
ne ona ne onun geleceğine muhtaç değilim çok şükür...
elimden geleni yaptım şimdiye kadar...
artık son kurtarma çabalarımıda kullandıktan sonra vicdanende rahat olucam...

resımlerını gormek ıstıyorum ben de ya. profıl resmımn bıle cok guzel senın esın ıyı mı ya. fıstık gıbısın valla manyak mı ne bu adam

çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...

Kocanız evlı oldugunun farrkında degıl sanırım suuru bozulmus bellı havası kıme anlamadım valla valla bole bırısını gordummu dırek yuzune dün b.ktun bugun koktun derım
Canım ya kımbılır nasıl kırılmıssındır kıyamam allah belalarını verecek su erkeklerın neler oluyor bunlara ya sureklı karılarını begenmeme kımı fızıgını begenmez assalar kımısıde bole daha dereyı gormeden suya dalar noluyo bu angutlarakendılerı cok matah bısey sankı bıryerlerı kaktı ındırmesınıde bılırız bız kadınız bız kutsalız bız degerlızyız cok sınırlenıyorum su pıpılerı kopasıcalılara ya ben senın resmını her gordugumde ne guzel bır kız derdım esının senı begenmemesıne cok kızdım valla neler yapıyomus sana bole bıde alkol alıyomus allah ıslah etsın kadın olmak ne zormus evlı olmak ne zormus erkekler ıc yuzunu evlendıkten sonra cıkarıyo ıcyuzlerını gormek nekadar yıkıcıymıs

teşekkür ederim...
evet haklısın gerçekten çok yüzverdim...
ne bilim önceden çok ısrar ediyodu git konuş o bölümde çok yoruluyosun değiştirsinler diye...
bende müdürlerimle konuşmadım hiç onların takdirine bıraktım...
şansıma oldu diyelim...
bende belki sevinir onunda istediği bişey diye aradım...
yinede gerçekten haklsın benim alttan almam sebep oldu bunlara..
verdim ipleri geri alamıyorum...
tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun yorumladığın için...

esinin baska sorunlari olabilirmi?

yani ne bilim cok tuhaf davranislar sergiliyor....

kocan halt etmiş afedersin. bi kendine baksın bi de sana deli mi ne ? kompleksli biri ki hem senin dış görünüşünü hem de işini çekemiyor

ya yanlıs anlamada senın esın kesın baskasına asık olmus ya da muska falan yapılmıs senı dusman gıbı gorsun dıye tovbe tovbe. ne var da bu adam boyle uzak soguk ve kaba anlamadım kı. senden uzak duruyor barız. bunları lutfen sor ona. herseyı ıyıce ogren ve ona gore plan yap. zor bılıyorum bıtırmıyoruz evlılıklerımızı sabredıyor ama sevgısı olmayan bır adamla da hıc olmaz be canım. sana da yazık ya. kactane erkek pesınde kosar senın ? oysa sarılmıyor bıle konusmuyor bıle boyle olur mu ya

ay ne kadar sacma konusuyor esin...

aranizda baska sorunlar nedir...tabi eger özel degilse?

yani merak ettim...baska konulardada bu kadar sacmaliyormu?

benim işimden saçıma kadar her konuda saçmalar...
herşeye karışır zaten..
ama en doğrusu onun söylediğidir tabiki her zaman..
benim haklı çıkmam söz konusu bile olamaz ona göre...

buarada resımlerıne nasıl bakabılıyoruz ?

"keşke mantık evliliği yapsaydım" diyo...
ben ona engelmişim geliyo ona..
zaten açık açık söyledi bunu...
benden daha iyisini istese zaten bulurmuş...

mantık evliliği derken ? Ali Ağaoğlu' nun kızına falan mı talip olsaymış :) hangi meziyetiyle mantık evliliği yapacaktı ki, eşindeki özgüven değil özgüven insanın kendisinde olan özellikleri farkedip kendine güvenmesidir. kusura bakma eşin yakışıklı değil bilakis fazla sıradan bir adam. eşindeki özgüven değil hayal dünyasında yaşıyor kendisi.

çok özür dileyerek yineletmezsem merak ediyorum tamamını okumadım sayfaların ama eşiniz belli bir süredir mi böyle yoksa evleneli 2 yıl olmuş sanırım evlendiğinizden beri mi bu şekilde? iş değişikliği insanda bu şekilde bir etki yaratmaması lazım, çok kırıcı davranmış gerçekten. umarım geçer. yuva yıkmak kurmaktan daha zor hepimiz için. sakin sakin hareket etme taraftarıyım. Allah yardımcın olsun akandeniz

yaa kızlar bu ne böyle forumda erkek şikayetleri patladı noluyor bu erkeklere gezegenler venüs menüs ters bi yere mi girdi ondan mı oluyor hepsinde bi afra tafra!

havası bana tabiki...
beni ezip rahatlıyo..
dışarıda ki kimse onu takmadığı için...
çok kırıldım gerçekten..
yani zaten hep kırıyodu ama artık son damlaydı sanırım...
saygısız eşim bana karşı..
zaten alkol sorunu olmasa belki bende bu kadar alttan almam..
içince saldırganlaşıyo etrafı kırıp döküyo bağırıyo...
ne yalan söyliim korkuyorum işte...
şimdilik vurmadı bana ama ona da az kaldı sanırım..

senin güzelliğin yanında eşin sönük kalıyor ondan eşinizdeki bu tavır herhalde...

Eşinize yüz verip ona karşı alttan almayı bırakıp kendinize hak ettiğiniz değeri verin lütfen. Bir insan için bir canlı için çok acı olmalı geri çevrilmek, istenmemek, değer görmemek. Lütfen önce siz kendinize değer verin. Ve eşinizin de dediği gibi geleceğinizi düşünerek gelecek yaşantınızda böyle gereksiz bir ayrıntıya ihtiyacınız varmı yokmu onun kararını verin. Bebeğinizin olmamasını da her işte bir hayır vardır şeklinde görmek lazım.

tatlım ben eşimle aramda problem olunca susuyorum tv izliyorum internete takılıyorum. eğer benimle kavga etmeye çalışırsa o zamanda diyorumki senin negatif alanına girmiycem ben kuran okumaya gidiyorum diye diğer odaya geçiyorum okumamı yapıyorum. yada başka bi şeyler karıştırıyorum. sakin geçen 4-5 saaaten sonra bir bakıyorum olduğum odaya geliyor sokuluyor özür dilemiyor ama farkındayımki ona karşı büyüklüğümün karşısında eziliyor. sende yap kazanırsın. kavga etmek çözüm değildir. üstelik bir kavga sırasında karşındaki bütün silahlarını görür. ama sükunette kartında ne var kimse bilemez

muskayı sanmam da aşık olabilmeside bi ihtimal...
olabilir yani..
emin olamam ki ben bundan...
beni sevmemesini ne yapayım kabullenmek zorunda kalıyorum ama...
bu saygısızlıkları bitiriyo beni...

canım bu nasıl bir ewliliktir (( nasıl bi insanla evlisin eşin bence ne istediğini bilmiyor... Allah yardımcın olsun...

Demin fotoğraflarına baktım..
Gayet güzel, şirin bir hanımsın eşine göre.
Eşinin yaptığına bulmuş da bunuyor denir.

Bazı insanlar vardır, kendinden (herhangi bir konuda) üstün olanları sürekli ezmeye çalışır.
Senin eşin de böyle sanırım.

Terfi almana bile bozulmuş baksana.
Demek ki bi alt pozisyona geçsen zil takıp oynayacak..

Sen kendi geleceğini düşün demek de bana çok çok garip geldi.Fazlasıyla hemde.

Anlamadığım tek nokta var, diyosun ki eşim ukala, her şeyi o bilir tavırlarında..

Evlenmede önce farkedemedin mi hiç..
Bile bile mi evlendin..
Sonradan mı ortaya çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…