mantık evliliği derken ? Ali Ağaoğlu' nun kızına falan mı talip olsaymış :) hangi meziyetiyle mantık evliliği yapacaktı ki, eşindeki özgüven değil özgüven insanın kendisinde olan özellikleri farkedip kendine güvenmesidir. kusura bakma eşin yakışıklı değil bilakis fazla sıradan bir adam. eşindeki özgüven değil hayal dünyasında yaşıyor kendisi.
muskayı sanmam da aşık olabilmeside bi ihtimal...
olabilir yani..
emin olamam ki ben bundan...
beni sevmemesini ne yapayım kabullenmek zorunda kalıyorum ama...
bu saygısızlıkları bitiriyo beni...
çok özür dileyerek yineletmezsem merak ediyorum tamamını okumadım sayfaların ama eşiniz belli bir süredir mi böyle yoksa evleneli 2 yıl olmuş sanırım evlendiğinizden beri mi bu şekilde? iş değişikliği insanda bu şekilde bir etki yaratmaması lazım, çok kırıcı davranmış gerçekten. umarım geçer. yuva yıkmak kurmaktan daha zor hepimiz için. sakin sakin hareket etme taraftarıyım. Allah yardımcın olsun akandeniz
muskayı sanmam da aşık olabilmeside bi ihtimal...
olabilir yani..
emin olamam ki ben bundan...
beni sevmemesini ne yapayım kabullenmek zorunda kalıyorum ama...
bu saygısızlıkları bitiriyo beni...
tatlım ben eşimle aramda problem olunca susuyorum tv izliyorum internete takılıyorum. eğer benimle kavga etmeye çalışırsa o zamanda diyorumki senin negatif alanına girmiycem ben kuran okumaya gidiyorum diye diğer odaya geçiyorum okumamı yapıyorum. yada başka bi şeyler karıştırıyorum. sakin geçen 4-5 saaaten sonra bir bakıyorum olduğum odaya geliyor sokuluyor özür dilemiyor ama farkındayımki ona karşı büyüklüğümün karşısında eziliyor. sende yap kazanırsın. kavga etmek çözüm değildir. üstelik bir kavga sırasında karşındaki bütün silahlarını görür. ama sükunette kartında ne var kimse bilemez
tatlım ben eşimle aramda problem olunca susuyorum tv izliyorum internete takılıyorum. eğer benimle kavga etmeye çalışırsa o zamanda diyorumki senin negatif alanına girmiycem ben kuran okumaya gidiyorum diye diğer odaya geçiyorum okumamı yapıyorum. yada başka bi şeyler karıştırıyorum. sakin geçen 4-5 saaaten sonra bir bakıyorum olduğum odaya geliyor sokuluyor özür dilemiyor ama farkındayımki ona karşı büyüklüğümün karşısında eziliyor. sende yap kazanırsın. kavga etmek çözüm değildir. üstelik bir kavga sırasında karşındaki bütün silahlarını görür. ama sükunette kartında ne var kimse bilemez
çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...
patronunun kardeşi buna aşıkmışta...
çoooook zenginlermişte..
o buna rağmen benimle evlenmiş...
Demin fotoğraflarına baktım..
Gayet güzel, şirin bir hanımsın eşine göre.
Eşinin yaptığına bulmuş da bunuyor denir.
Bazı insanlar vardır, kendinden (herhangi bir konuda) üstün olanları sürekli ezmeye çalışır.
Senin eşin de böyle sanırım.
Terfi almana bile bozulmuş baksana.
Demek ki bi alt pozisyona geçsen zil takıp oynayacak..
Sen kendi geleceğini düşün demek de bana çok çok garip geldi.Fazlasıyla hemde.
Anlamadığım tek nokta var, diyosun ki eşim ukala, her şeyi o bilir tavırlarında..
Evlenmede önce farkedemedin mi hiç..
Bile bile mi evlendin..
Sonradan mı ortaya çıktı..
çoooook zenginlermişte..
canım gümrükçülük erkeklerin çok olduğu kadınların ikinci planda kaldığı bir meslektir. liman koşturmacalar bunlar çok yorucu, gece gündüz saat kavramı da olmaz.. bu ortamda afrodit bulabilmesi zor bence.
teşekkür ederim yorumun için...
evlenmeden önce böyle değildi eşim...
sonradan gördüm bu halleri...
belkide evlenmeden önce bende görmek istemedim...
mantık evliliği derken ? Ali Ağaoğlu' nun kızına falan mı talip olsaymış :) hangi meziyetiyle mantık evliliği yapacaktı ki, eşindeki özgüven değil özgüven insanın kendisinde olan özellikleri farkedip kendine güvenmesidir. kusura bakma eşin yakışıklı değil bilakis fazla sıradan bir adam. eşindeki özgüven değil hayal dünyasında yaşıyor kendisi.
benim işimden saçıma kadar her konuda saçmalar...
herşeye karışır zaten..
ama en doğrusu onun söylediğidir tabiki her zaman..
benim haklı çıkmam söz konusu bile olamaz ona göre...
çoooook zenginlermişte..
İlk tanıştığınız zamanlarda böyle değildir elbet..Yoksa sen evlenmezdin zaten..
Ne oldu da böyle değişti birden..Hiç aklına gelen bir şey yok mu..
Bu soğumalar yavaş yavaş mı oldu yoksa birden mi..
Yani daha 2 yıllık evlisiniz yatağa bile yatmıyor adam...
Andersen' den Masallarsen de inandın mı
Seni mantıklı yorumlarından tanıyorum canım, ayrıca çok hoş bir kadına benziyorsun. Eşin kendini sana karşı çok fazla ezik hissediyor. O yüzden bastın olarak kendini övme yoluna gitmiş. Bence çok fazla üstüne gidip daha fazla kendini bir şey zannetmesine izin verme.
Seneye ben de üniversite sınavlarına tekrardan gireceğim, ayrıca kpss yi de deneyeceğim. Kayıtlar da başlamışken sen de dene. Onun seni olumsuzlamasına izin verme. Sana başarılar diliyorum,
nekadar ayıp yaaaa..... insan hiç mi karşısındakini düşünmez cık cık cık....... sen desen falancada bana aşıktı kimbilir ne derdi sana yada ne demezdi....
her zaman gözü yüksekte bi adamdı zaten..
kazandığı para, evliliğinde ki durum hiç kesmedi onu...
hep daha çok istedi...
hep fazlasını isyeyipte olmadığında öfkelendi...
kendini hep daha yükseklerde daha çok para kazanıyo olması gerektiğini düşündü...
şimdi bu iş onun için bi fırsat sayılır girebilirse..
o da hemen bunun havasına girdi..
şimdide ben geride kaldım beni beğenmemeye başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?