Eşimin sinir bozan halleri..

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Merhaba kızlar. .
Daha önce eşimle cinsel anlamda sorunlarımızın olduğundan bahsetmiştim. Onu doktora gitmek için ikna ettim ama o günden beri kendi hatası olan bu durumu bastirabilmek adına sürekli benim açıklarımi yakalamaya çalışır oldu.!Yani bana demek istiyor ki bende böyle bir problem var ama sende kusursuz değilsin!problem haline getirdiği şeyler de o kadar basit ve sıradan ki anlatamam.herhangi bir şeyi yapmayı unutmuş olmam,bir yerin dağınık olması,çocuklarla ilgili dertler vs..
Bütün bunlar daha önce dert değildi ne zaman ki ben doktor konusunu açtım o zamandan beri boyle beni sinir ediyor.Hem suçlu hem güçlü denir böylesine..
Şimdilik içimden sabır çekiyorum.Doktora gidelim bu sorun halolacaksa olsun bakalım bir diye..
Ama içten içe de kırılıyorum.Yahu ben yıllardır bu sorunu görmezden gelmişim kendin bi zahmet gidip tedavini olmamışsın şimdi sanki sırf bana lütfeder gibi gideceksin doktora da bu havalar niye?Problem çözüldüğün de kendi de mutlu olacak.neden anlamıyor bunu bilmiyorum.
Bir söz vardır çok severim."Yumuşak olma ezilirsin,sert olma kirilirsin"diye.Bunca yıldır hep ortası olmaya çalıştım ama yinede hem kırıldım hem de ezildim.Nankor insanlara yaranilmiyor demekki..
Şimdi ona karşı nasıl bir tavır almalıyım inanın bilmiyorum. Savaşmayalim sevişelim desem oda olmuyor şimdilik. .Doktor şart. .velhasıl sinirimi bozuyor bu adam benim..

Erkekler bu tür problemleri çok büyük dert ediyorlar. Erken boşalma, ereksiyon olamama filan onlara göre dünyadaki en büyük travma. Arkadaşlarıyla paylaşamadıkları bir durum. O yüzden alttan alıp sabırlı olmak gerekiyor sanırım....

O esnada da ölmeyip sag kalmak gerekiyor sanirim

Biliyorum arkadaşım ama cidden üzülüyorum. .beni kırdığını farketmiyor bile.yada umrumda değil. Evliliğimiz için önemli olan bu sorunu halletmek zorundayız hala sanki ben suçluyorsun gibi bir havalar bir havalar...offf

Doğdukları günden beri toplumsal kodlarımız gereği adamları dünyanın penislerinin çevresinde döndüğüne inandırdığımız için böyle meselelerde gurur yapıyorlar. Çok normal. Toplumdaki erkeklik algısını değiştirmeden düzelmez bu iş.

Ama en azından sizin eşiniz tedavi olmayı kabul etmiş. Bu da bir ilerlemedir en azından. Kavga çıkartıp tedaviden yırtmayı amaçlıyor olabilir. Dikkat edin.

O zaman farkinda oldugunuzu fark ettirin.
Konusulabilecek bir adamsa "bunu neden yaptigini biliyorum, nasil benim bazi kusurlarim her insada olabilecek seylerse, senin durumun oyle. Bak kusur demiyorum, tedavi bittiginde bana tesekkur edecegini bildigimden simdilik sabrediyorum, seni her halinle seviyorum ve arzuluyorum" gibi bir konusma hem fark ettiginizi hem neden bu tavirlara katlandiginizi hem belki cekiduzen verdirir hem de onu onemsediginizi gosterir.
Kolay gelsin gecmis olsun.

Yirtsinda görelim. .Artık bıktım. Boynuna ip bağlar çeke çeke götürürüm gerekirse..bana psikolojik yıldırma planı uyguluyor evet haklısın ama..

doktora gidip tedavi olunca düzelir ,ereklerde kusursuzluk nedense başı çekiyor illa bir kulp takacaklar ,ha bu sizden kaynaklı olsa olay farklı yönlere giderdi emin olun ,biraz sabır duymazlıktan gelin

Çok haklısınız. .bu konuşmayı yapmalıyım doğru. .teşekkür ederim

Bence yinede yumusak bir sekilde yaklasip bunu gozunde buyutmemesi gerektigini (artik problemi neyse) bunun herhangi bir saglik probleminde farkli olmadigini bunu sorun haline getirmemesi gerektigini tedavi surecinden sonra duzelecegini soyleyip yatistirin arkadaslarinda dedigi gibi erkekler bu konulari dunyanin sonuymus gibi dusunuyor. Birde siz buraya yazdiginiz gibi hem kabaha senin hem suclu sensin gibi seyler dediyseniz adam iyice bozulmustur, hos dememis olsaniz bile kendi kendine triplere girmis olabilir. Sadece yatistirmaya calisin ki oda sacma sapan yaris icine girmesin.

doktora gidip tedavi olunca düzelir ,ereklerde kusursuzluk nedense başı çekiyor illa bir kulp takacaklar ,ha bu sizden kaynaklı olsa olay farklı yönlere giderdi emin olun ,biraz sabır duymazlıktan gelin
Ohoooo bende olsa bu sorun çoktan tedavi bitmişti bile..nasılda bencil bu adam..

Yok yok ona demedim hiç. .içimden diyorum bunu..hem suçlu hem güçlü diye..

Herhangi bir sağlık sorunu gibi davransa ne güzel olacaktı bu soruna da..ama yok..dünyada sadece onda var bu sorun ve erkeklik gururu yerle bir oldu..
Ve bunu ben yaptım. Yatakta her hüsrana uğradığımda sessizce köşeye büzulup susmadın ya..kötü yaptım. Yıllarca sustuğuma say diyeceğim birgun.

kac yildir bu sorun var ki ? siz yinede adami ikna etmisken tedaviye cok fazla uzerine gitmeden tedavi sonuna kadar sabirli olun derim.

canım enişte hazır ikna olmuşken sabret bence son kozlarını oynuyo aklınca
Aynen canım. .dediğin gibi.dün gece nerdeyse bir şişe beyaz şarabı bitirdim sakın olayım diye..bu gidişle ben alkolik olmadan bitse bari bu dert:- )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…