- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Mayflower75
-
off bu ne hızAynen canım. .dediğin gibi.dün gece nerdeyse bir şişe beyaz şarabı bitirdim sakın olayım diye..bu gidişle ben alkolik olmadan bitse bari bu dert:- )
Kızdırdı beni dün gece..kırdı da..Bende hızımı alamadım. Alkolün verdiği cesaretle biraz açıkça dile döktüm içimdekileri.cinsel sorunları işte. .anlamışsındır sen..öyle işte.off bu ne hız
onun tepkisi ne oldu pekiKızdırdı beni dün gece..kırdı da..Bende hızımı alamadım. Alkolün verdiği cesaretle biraz açıkça dile döktüm içimdekileri.cinsel sorunları işte. .anlamışsındır sen..öyle işte.
Dün gece horlayarak tepki verdi.bu sabah herşey ve hiçbirşey yüzünden söylendi. .onun tepkisi ne oldu peki
neyse en azından içinde olanları atmışsın dışarı bu da bişeydirDün gece horlayarak tepki verdi.bu sabah herşey ve hiçbirşey yüzünden söylendi. .
Ama beni anladığına eminim yinede..
De benceBende ona bunu dermişim
Hahahaha bu çok iyiydi:- ))))De bence
Bir gece ansizin kesebilirim de mesela
Hemde nasıl. .adamın evliliği sallantida hala ego derdinde..sanki ben bunu çekmeye mecburum.öyle bir ego..Errrrrrkeekkkkkkk ya o. Salak saçma egosu yüzünden böyle davranıyor
Ne yanlış anlaşılması bacim ya. Böyle hayat mi geçer?Hemde nasıl. .adamın evliliği sallantida hala ego derdinde..sanki ben bunu çekmeye mecburum.öyle bir ego..
Seks delisi değilim bu arada yanlış anlaşılmasın. Sadece hakkım olanı istiyorum ben.
hem cinsel sorunlar var hemde suçu size buluyo. artık onu koca gibi görmeyip erkekliğiyle alay ederdimMerhaba kızlar. .
Daha önce eşimle cinsel anlamda sorunlarımızın olduğundan bahsetmiştim. Onu doktora gitmek için ikna ettim ama o günden beri kendi hatası olan bu durumu bastirabilmek adına sürekli benim açıklarımi yakalamaya çalışır oldu.!Yani bana demek istiyor ki bende böyle bir problem var ama sende kusursuz değilsin!problem haline getirdiği şeyler de o kadar basit ve sıradan ki anlatamam.herhangi bir şeyi yapmayı unutmuş olmam,bir yerin dağınık olması,çocuklarla ilgili dertler vs..
Bütün bunlar daha önce dert değildi ne zaman ki ben doktor konusunu açtım o zamandan beri boyle beni sinir ediyor.Hem suçlu hem güçlü denir böylesine..
Şimdilik içimden sabır çekiyorum.Doktora gidelim bu sorun halolacaksa olsun bakalım bir diye..
Ama içten içe de kırılıyorum.Yahu ben yıllardır bu sorunu görmezden gelmişim kendin bi zahmet gidip tedavini olmamışsın şimdi sanki sırf bana lütfeder gibi gideceksin doktora da bu havalar niye?Problem çözüldüğün de kendi de mutlu olacak.neden anlamıyor bunu bilmiyorum.
Bir söz vardır çok severim."Yumuşak olma ezilirsin,sert olma kirilirsin"diye.Bunca yıldır hep ortası olmaya çalıştım ama yinede hem kırıldım hem de ezildim.Nankor insanlara yaranilmiyor demekki..
Şimdi ona karşı nasıl bir tavır almalıyım inanın bilmiyorum. Savaşmayalim sevişelim desem oda olmuyor şimdilik. .Doktor şart. .velhasıl sinirimi bozuyor bu adam benim..
Bunu yaparsam boşanmaya zemin hazırlamış olurum..benim istediğim biraz düzeltmek birşeyleri..hem cinsel sorunlar var hemde suçu size buluyo. artık onu koca gibi görmeyip erkekliğiyle alay ederdim
O olay bitti zaten.dediği doğruysa cinsel birliktelik yaşamamış.Hem cinsel problemi var hem de sizi aldatmış. Bu adamın problemi ne peki böyle hem sorunlu hem de iki kadina da yeteceģini düşünüyo?
Dogru hatırlıyorsunuz evet..Tam olarak aldatmamiydi bilmiyorum. İngilizlerin hatunları biraz rahatlar her konuda..eşimle geçmişte yaşadıkları bir ilişkileri olmuş ve biz evlenince sindiremeyip yavsamaya kalkmış. Eşimde masum davranmamistir büyük ihtimalle.iş cinsel boyuta geldimi bilmiyorum. Ama eşim bu olaydan o kadar büyük pişmanlık yasadiki bende sevdiğim için kirilsamda evliliğimi bitirmek istemedim.Ben yanlış mı hatırlıyorum bir başka konuda "çok güzel bir kadınım ama eşim beni benden 8 yaş büyük ve çirkin bir kadınla aldattı" yazmamış mıydınız ? Eski eşiniz miydi o kişi ? Şayet bu adamsa zaten çabalamaya değmez.
O olay bitti zaten.dediği doğruysa cinsel birliktelik yaşamamış.
Bilemiyorum derdi ne..
Aynen öyle. .konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil misali çekiyorum bende işte. .Neyse affetmissiniz zaten. Ama erkekler bu konuda bariz bisekilde takıntılılar. Bu halleriyle evdeki "eksik" kişi damgasını size cevirip kendi kusurunu unutturmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Gündem degistirmek gibi bisey.
Aynen öyle. .konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil misali çekiyorum bende işte. .
Bakalım ne kadar sürecek bu afra tafralari. .
İnşallah. .Ona bencilce davrandığını bu konuda mutsuz olduğumu ve boyle devam etmenin evliligimize zarar vereceğini söyledim. Tek çare doktor dedim.oda mecburen ok dedi..çok istemiyor belli halinden ama artık cidden bende çekemiyorum bunu yani..Insallah biran önce kurtulursunuz. Peki esinizi nasıl ikna ettiniz doktora gitme konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?