Eşimin sinir bozan halleri..

Errrrrrkeekkkkkkk ya o. Salak saçma egosu yüzünden böyle davranıyor
Hemde nasıl. .adamın evliliği sallantida hala ego derdinde..sanki ben bunu çekmeye mecburum.öyle bir ego..
Seks delisi değilim bu arada yanlış anlaşılmasın. Sadece hakkım olanı istiyorum ben.

hem cinsel sorunlar var hemde suçu size buluyo. artık onu koca gibi görmeyip erkekliğiyle alay ederdim

hem cinsel sorunlar var hemde suçu size buluyo. artık onu koca gibi görmeyip erkekliğiyle alay ederdim
Bunu yaparsam boşanmaya zemin hazırlamış olurum..benim istediğim biraz düzeltmek birşeyleri..
Yaptığı kötü ama böyle bir durumda sanırım erkeklerin çoğu böyle..

Hem cinsel problemi var hem de sizi aldatmış. Bu adamın problemi ne peki böyle hem sorunlu hem de iki kadina da yeteceģini düşünüyo?

Ben yanlış mı hatırlıyorum bir başka konuda "çok güzel bir kadınım ama eşim beni benden 8 yaş büyük ve çirkin bir kadınla aldattı" yazmamış mıydınız ? Eski eşiniz miydi o kişi ? Şayet bu adamsa zaten çabalamaya değmez.

Dogru hatırlıyorsunuz evet..Tam olarak aldatmamiydi bilmiyorum. İngilizlerin hatunları biraz rahatlar her konuda..eşimle geçmişte yaşadıkları bir ilişkileri olmuş ve biz evlenince sindiremeyip yavsamaya kalkmış. Eşimde masum davranmamistir büyük ihtimalle.iş cinsel boyuta geldimi bilmiyorum. Ama eşim bu olaydan o kadar büyük pişmanlık yasadiki bende sevdiğim için kirilsamda evliliğimi bitirmek istemedim.
Dediğiniz belkide doğrudur değmeyebilir.şans vermeyi haketmiyor belkide..bakalım zaman ne gösterecek.

O olay bitti zaten.dediği doğruysa cinsel birliktelik yaşamamış.
Bilemiyorum derdi ne..

Neyse affetmissiniz zaten. Ama erkekler bu konuda bariz bisekilde takıntılılar. Bu halleriyle evdeki "eksik" kişi damgasını size cevirip kendi kusurunu unutturmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Gündem degistirmek gibi bisey.

Aynen öyle. .konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil misali çekiyorum bende işte. .
Bakalım ne kadar sürecek bu afra tafralari. .

Insallah biran önce kurtulursunuz. Peki esinizi nasıl ikna ettiniz doktora gitme konusunda?
İnşallah. .Ona bencilce davrandığını bu konuda mutsuz olduğumu ve boyle devam etmenin evliligimize zarar vereceğini söyledim. Tek çare doktor dedim.oda mecburen ok dedi..çok istemiyor belli halinden ama artık cidden bende çekemiyorum bunu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…